Aile & Toplum Kar yağışı sizi de benim kadar mutlu ediyor mu? _Madonna_ Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kar yağınca kendimi bir başka hissediyorum o hissi anlatamam bile jllhkgh Kar yağışı sizi de benim kadar mutlu ediyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ImLORD Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kar yağışını karı kışı çok seviyorum ama aklıma dışarda kalan insanlar hayvanlar geliyor üzülüyorum çok. 1 0 Yorumla
Nzbrly Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Kar da severim ama beni mutlu eden yağmur yağması.. Yağmuru çok seviyorum 1 0 Yorumla
Ekinovskii Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eskiden her yer beyaza bürünürdü şimdi 2 cm anca yağıyor. Kar bile mutlu etmiyo artık 1 0 Yorumla
Bek_Argun Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evet, tabii ki. Karlı bir kadını şekillendirmemiz gerekiyor. Bu zaman büyülü. 1 0 Yorumla
DEN77 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Beyaz örtü mutlu eder benide kar yağışı izlemek son derece keyifli 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Burası neresi?evet beni de çok mutlu eder 1 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Mutlu olmayan bizden değildir djdnsjsnjsns 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Etmiyor 1 0 Yorumla
türlerinkökeni Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl hiç mutlu olamıyorum 1 3 Yorumla _Madonna_ +1 yıl niye be kjökhj Yorumla türlerinkökeni +1 yıl çok detay düşünüyorum ondan Yorumla _Madonna_ +1 yıl devamkeee khlöj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kar yağışını karı kışı çok seviyorum ama aklıma dışarda kalan insanlar hayvanlar geliyor üzülüyorum çok.
Kar da severim ama beni mutlu eden yağmur yağması.. Yağmuru çok seviyorum
Eskiden her yer beyaza bürünürdü şimdi 2 cm anca yağıyor. Kar bile mutlu etmiyo artık
Evet, tabii ki. Karlı bir kadını şekillendirmemiz gerekiyor. Bu zaman büyülü.
Beyaz örtü mutlu eder benide kar yağışı izlemek son derece keyifli
Burası neresi?
evet beni de çok mutlu eder
Görsem çok mutlu eder ama görmüyorum
Mutlu olmayan bizden değildir djdnsjsnjsns
Evet Mutlu Ediyo Tabikide
Etmiyor
hiç mutlu olamıyorum
niye be kjökhj
çok detay düşünüyorum ondan
devamkeee khlöj
Etmiyor