Satanist olduğum için beni b*çaklamaya çalıștılar ne yapmalıyım?

(6 senedir satanistim)
Arkadașlar 4 gün önce kalabalık bi mahallede boks makinesine vuruyordum, adamın biri geldi vur bakalım dedi vurdum 900 küsür puan çıktı. Adam dedi ki bak ben Allah'ın gücüyle vuracam sende öyle yap dedi tam o vururken "o gücün ișe yarayacağını pek sanmam" diyince kardeș sen müslüman değil misin dedi bende hayır satanistim dedim orada k*vga ettik etraftakiler dik dik bana bakmaya bașladı bi adam gelip dua okudu bana t*kürenler, küfür edenler, k*tilmișim gibi polisi aramaya çalıșanlar oldu. Zaten siyah giyinmiștim kolye, yüzük falan da vardı bende. o adam b*çak çekip bana salladı en azından 2-3 adım geriye kaçtım eğer geri gidemeseydim büyük ihtimalle ke*ecekti bir tarafımı. Öyle olunca b*çağı aldılar elinden bana da defol git burdan șe*efsiz dediler. Ordan uzaklaștım. 4 gündür düșünüyorum ne yapsam böyle olmaz diye ama bi yöntem bulamadım bende size danıșmak istedim. Dalga geçmeden yanıt verirseniz çok sevinirim hepinize teșekkürler.

1. NOT: Satanizm'de kurban vermek, kedi k*smek diye bir șey yoktur !!!

2. NOT: Doğudaki bir șehirde yașıyorum (baș harfi b)

3. NOT: İslam'a davet etmeyin reddediyorum. Tüm dinleri araștırdım ve kendime yakın olanı seçtim.

4. NOT: Soru troll değildir. Her b*ka troll diyenler cevap vermesin lütfen.

Yașadığım olayı aileme anlatmadım.
Satanist olduğum için beni b*çaklamaya çalıștılar ne yapmalıyım?