Satanist bir grup ile başım belada ne yapmalıyım?

yaklaşık 4 sene önce 10. sınıfa giderken okula yeni bir kız gelmişti. kız sessizdi gotik takılıyordu sürekli. hoca kızı yanıma oturtmuştu. kızın elinde tuhaf bir dövme vardı ilgimi çok çekmişti kabaca kağıda çizip evde araştırmıştım pentagram olduğunu oğrendim ama etrafında birkç simge daha vardı ve bu beni tuhaf bir siteye yönlendirdi. por-no sitesine benziyordu daha ben ne olduğunu anlmaya çalışırken bana sitede gezinmeye devam etmek istiyorsan giriş yap diye bir uyarı çıktı bende giriş yaptım. sonra simgenizi taratın diye bir ekran çıktı bende herhalde o kızın dövmesidir diyip elime çizdim bayada uğreştım üstünde yinede kabul etmedi. artesi gün kızla konuşmaya başladım bir şekilde konuyu dövmesine getirdim ve dün girdiğim siteye. kız bana beni birileri ile tanıştırmak istediğini söyledi bende kabul ettim. okuldan sonra aileme kursa kalacağımı söyleyip kız ile yola çıktık yolda bana satanizmi anlattı sonra bir kilseye vardık. orada kızın dövmesindeki sembol ile aynısı olan bir kolye taka bir rakip ile okunuştuk falan. işte sonraki günlerde yavaş yavaş onunla bu kiliseye gelmeye başladım. bana şeytana taptıklarını aslında onun gerçek kurtarıcı olduğunu falan anlattılar bende inandım. bir gün bende satanist olmak istediğimi kıza söyledim oda bir kabul töreni olduğunu söyledi onun içinde rahip ile konuşmam gerektığını söyledi bende kabul ettim. bir kaç gün sonra o ayine katılacaktım gece saat 3te idi bende evden gizlice çıktım ve atine katıldım. başlarda iyi gidiyordu her şey ama zamanla boka sardı benden şeytana bağlılığımı kanıtlamamı istediler, bu kanıtlama olayıda şöyle seçtikleri biri ile birlikte olmak ya da hayvan öldürmek falan. artık daha fazla dayanamadım ve onlardan ayrılmak istedim ama izin vermediler tek çıkış yolunun ölüm olduğunu söylediler. sizce ne yapmalıyım polise mi gideyim? beni öldürmek ile tehdit ediyorlar.
Satanist bir grup ile başım belada ne yapmalıyım?