+1 yılBazı insanlar çevrelerine pozitif enerji yayarlar ve insanlar bakarlar engel olamayarak e bunada biz şeytan tüyü deriz neyse bu olabilir yok ya ne şeytan tüyü pozitif bilmem ne diyorsan senden daha dikkat çekici giyinen insanlar var g*te kadar kot şort giyenler bunlara bile bakmazlar e alıştık yani böyle avrupai giyinen kezolara ki bende bir kızım onlar gibi giyinmem hayır kot şortu herkes giyerde bunlar sonuna kadar katlıyorlar yani ilginç giyinen çok insan var sebeb giyim tarzı dill bence tabi bakmalarının sebebi güzel olmandır büyük ihtimal yoksa niye baksın millet Allahaşkına şimdi sende yok güzel dilim filan diyip de benim devreleri yakma insanı çeken ya kusurdur böyle yüzünde bir kusur göz seklin tuhaftir elmacık kemiğin çıkıktır ya da güzelsin arkadaşım tabi zahmet olmasaydı bir foto koysaydın daha bir emince konuşurdum hani de neyse...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzelsindir dikkat çekmek o kadar kolay degil.. Demekki var bişeyler ama sen niye kendini hafife alıp çokta güzel dglim diyosunki bu çok yanlış. Öz güvenin olmalı bikere ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılorası oylede yorum yapıyolar sonucta resimde atmadım insanların yanlış yorum yapmasını istemem
Soran+1 yıldogru hep yanlış düşünüyorlar
Çirkin kızlara İltifat fazladır morali yerine gelsin diye.. bakma biz erkekler KEzban düşmanıyızdır ama kezbanlık sadece tipte değil huydadır.. yani sen çok iyi bir kızssındır hanım hanımcık terbiyelisindir ama Çirkinsindir.. iltifat Ederiz SEvdiğimizden..
02 Yorumla
Soran+1 yıliyide cevremdeki insanların bana baktıgını görebiliyorum dikkat çektiğimn farkındayım hem oyle çok cirkin degilim daha deminbde yazdım normalin biraz altındayım
+1 yılFiziğin dikkat çekiyordur veya çoğu kişiyi gözlemledikten sonra söylüyorum bunu ülkemizde giyinmeyi bilen yok bence sende iyi giyiniyosan dikkat çekiyo olabilirsin :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
kendine has bir caziben bir cilven vardır. ya da giyim tarzından kaynaklıdır
11 Yorumla
Soran+1 yılhiç cilveli felanda degilim giyim tarzı sanırım
Hormonların etrafa gizli kokular yayar çekim kuvveti denilen olay hormonların erkekleri sana çekiyor farkında olmadan :)
10 Yorumla
+1 yılKalçan göğüslerin bacakların güzel ise dikkat çekmen çok normal eşekte olsa etek giyse onada bakarım
01 Yorumla
Soran+1 yıletek giymem genelde evet fiziğim iyi
yani kalça boyutun büyük olabilr ya da göğüslerin. onlar normalse giyiişi güzeldir. oda yoksa yani güzelsin o zaman :)
012 Yorumla
Soran+1 yılhayır hepsinin boyutu normal :D güzel giyindiğimi söylerler
Soran+1 yılyani benim fiziğime sahip olup renkli gözlü sarısınlar var ayrıca bu sitede ne kadar güzel kız var nasılım güzelmiyim diye soran kimse begenmiyor onlara göre ben çirkinim bile diyebilirm
Soran+1 yılaynen orantılı ama elbise bile giymiyorumki çok bakıyolar diye
Soran+1 yılyok dar pantalon gömlek tshirt türü şeyler
Soran+1 yıltöbe ya sırf abazalıktan diyon yani
Soran+1 yılyani onlar sırf abazlıktan bakıyolar anlamında
Çekicisindir , tarzından dolayıda olabilir dediğin gibi fiziğimde güzel diyosun ondan dikkat cekiyosundur
00 Yorumla
+1 yılegonu tatmın etmek için sorduğun o kadar belli ki... tavan yapmıstır eminim tam gaz gidersin artık bir kaç gün
06 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok moralimi bozdular tabi ama senin bskış acında bu demekki sen oyle yapıyosun sanırım
- +1 yıl
hayır canım ben öyle yapmıyorum senin gibi öyle yapma gereğide duymuyorum. aynaya baktığımda kendimi seviyosam yetiyo bana. ama senin yaptığın o kadar belli ki suran güzeldir diyolar yok, cilven vardır... yok. giyimin dardır... yok... herseye hayır derken bile belli ediyosun zaten minik bergüzar...
Soran+1 yılyapamdıgım birşeye evet öyle yapıyorum diyecek degilim
- +1 yıl
yav he he.
Soran+1 yılaynen gülüm hadi *
- +1 yıl
bol egolar sana canm hadiiii
Banada hep gaylar iyi çocuklar bakiyo ya hay adaletini skm dunya
00 Yorumla
+1 yılsen milletin güzelliğemi baktıgını sanıyon hala buna inanan kızlar varya gotune memene orana burana bakıyolar
12 Yorumla
Soran+1 yılaydınlattıgın için tşkler
- +1 yıl
nedemek
bakımlı oldugun içindir giyim tarzına önem veriyosundur çekicisindir cevrendekiler abazadır falan filan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılgiyim tarzıma önem verdigimden sanırım
giyim tarzın dar ve açıksa olabilir ayrıca türk erkeklerinin bu içler acısı hali yani bazı abazalardan dolayıda kardeş
00 YorumlaTarzindan dolayi olabilir veya farketmedigin bir guzelligin vardir :dd
11 Yorumla
Soran+1 yıltarz heralde :D
+1 yılAynen yaa ulan bnden dha güzelleri var adamlrın dikkatini bir ben cekiyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhe işte aynı durum
+1 yılbir kızın dikkat çekmesi güzelliğinden dolayı değil dişiliğinden dolayıdır. dişilik hormonların fazla olursa biz erkekler onun kokusunu algısını alırız... sebep budur
00 YorumlaFiziğinin iyi olması dışarda dikkat çekmek için yeterli zaten.:) ama bence çok çok çok bakımlısın neticede çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok cok coku bırak sıfır makyaj çıkıyorum dısarı
+1 yılkadınsı yanın fazladır.. ondan bakıyorlardır.. bazı bayanlar çok güzel olabilirler ama dişilikleri yoktur.. onun için güzellikleri bir şeye yaramaz..
05 Yorumla
Soran+1 yılyok oyle vücudum 90 60 90 tarzı ama öyle kadınsı felan asla giynmem çok gencim daha spor türü seyler giyerim
- +1 yıl
kadınsı olmanın giyinişle alakası yoktur..
- +1 yıl
bunu sana yorumla açıklayamam. uzun bir konu
Soran+1 yılaynen
Foto koyarsan anlariz. Burdan gizliden atip tutmakla olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Bazılarının albenisi yüksek olur.. Güzellikle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum özgüven ve karakterini ne kadar topluma yansıttığınlada alakalı.
00 Yorumlakonuşkan, özgüvenli bir kızsan güzel olmasan da dikkat çekersin
00 Yorumla
+1 yılBence hosuna gidiyorda alttan ego tatmini yapiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılhey allahım kızlarında yarısı bunu söyledi amacınız nedir anlamadım bişeyi ögrenmek istiyorum
- +1 yıl
Hayir hosuna gitmese sormassin sorma tarzin bile belli ediyor ki
Bir çok sebebi olabilir. Ya genel olarak insanlardan daha farklısındır dikkat çeker ya da çekicisindir ondan olabilir ya da çok beyaz tenlisindir de dikkat çekebilir vs.
00 YorumlaKendini tatmin etmek istiyorsun..
Sana soruyorum senin amacin nedir
Begenmiyorsan ama bu sekilde yaziyorsun?
Ve neden gizlisin04 Yorumla
Soran+1 yılkimliği belli etmek istemedim sanane ego tatimini felan degil sadece bir insanın fiziği güzel diye bu kadar çok kişi bakarmı onu anlamaya çalısıyorum
- +1 yıl
Tabiki banane ama bu sitede boyle tatmin yapanlar cok.. bak yazma niyetini yazdin ve butun onyargilarim gitti
Canim elbette ilgi ceker yuzun cok guzel olmazsa bile vucudun guzelse yine ayni ilgiyi alirsin..
Benim sinif arkadasimin yuzu cok guzel degil ama vucudu cok guzel :)
Birde bakimliysan makyaj yapiyorsan :)
Ha birde turk erkekleri her keze bakiyor birde vucudun guzelse o zaman dahada bakar
Soran+1 yılyorumlardan anladıgım kadarıyla sanırım herşey fizikte bitiyormus
+1 yılİki dakk resmini profile koy görelim bir defa yorumlarıma güvenebilirsiniz.
00 YorumlaYa guzelsin diye ya da cirkinsin diye bakiyorlardir. sec birini
00 YorumlaFizik hatların iyiyse ve giydiğin kıyafetler fiziğini ortaya koyuyorsa dikkat çekmen normal
10 Yorumla
+1 yılBu tiple bu ozguveni nerden buluyor diye dusunuyolardir.
04 Yorumla
Soran+1 yıliyide özgüvenim havada felan demedim
- +1 yıl
Oyle olmasa o tiple boyle soru soramazdin. Ya da ozguvenin eksik tatmin etmeye calisiyosun burda.
Soran+1 yılresim koymadan tipim hakkında yorum yapman ilginç
- +1 yıl
Kelimelerin belli ediyo. Cirkin oldugunu sen söylüyorsun zaten.
+1 yılkimi insanlar etraflarını etkiler gülüş bakış veya küçük bir mimikle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiziğin iyidir, popo meme falan sağlamsa bakılabilir
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir kalça ve göğüslerde dikkat çekebilir... giyim tarzıda...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelkide fiziğin güzel diye diye seni gibmeye çalışıyorlardır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 458 cevap paylaştı. Hey geldik uyan evladım.
05 Yorumla
Soran+1 yılcanım o yorum bir kere tutar biliyonmu :D
Soran+1 yılaynen biri söyledi ben seni anladımda boşu boşuna sormadım biyerimden uydurucakta değilim
Soran+1 yılpeki sen öyle gör
Gizli Üye(36-45)+1 yılgiyim tarzın nasıl? vücut hatlarını çok belirgin eder misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır anca dar pantolon onunda üstüne salaş bir tshirt giyerim
Cevap sahibi+1 yılkalçaların fiziğin güzel o zaman
+1 yılFizigim guzel dedin fizigindn dolayidr belki
00 Yorumlaoranı buranı fazla açıyosundur
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır pantalon tshirt giyerim
Soran+1 yılorası oylede o şekil degil benim kombinlerim :)
Soran+1 yılneymiş fikrin merak ettim
Soran+1 yılbazıları oyle evet
+1 yılfelan dedın orada bıtırdın herseyı
22 Yorumla
Soran+1 yıltüh
- +1 yıl
eee
bır kelıme deyıp gecme
+1 yılGüzelliğinden banada ver biraz :p
02 Yorumla
Soran+1 yılsen bana ver asıl çirkinim ben :D
- +1 yıl
Suss kız güzele bakarlar bana neden bakmadıkları belli :p
+1 yılfiziğin güzel bakıyolar demekki
10 Yorumla
+1 yılÇekicisin fiziğin iyi ondan ilgi çekiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide
Ego tatmini sankilim nedenini bilmiyosun he
11 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya güzel degilim diyorum neyin egosunu yapayımki
gıyım tarzından dolayı dıkkat cekıyorsundur
01 Yorumla
Soran+1 yılya dikkat ederim giyimime ama hani dışardaki insanlar ne giyosa bende onu giyiyorum bir fark yok yani
- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılçirkin olduğun için dikkat çekiyorsundur.
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru oda bir ihtimal ama öyle abartılı bir çirkin degilimki normalin biraz altındayım
şeytan tüyü vardır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmam :D
+1 yıldemek ki güzelsin bir resim ataydın
06 Yorumla
Soran+1 yılyok ya güzel degilim
- +1 yıl
millet boşa bakmaz sana güzelsin de sen farkında değilsin ya da fiziğin iri yani kalça göğüs falan büyük
Soran+1 yılhayır büyük felan degil
- +1 yıl
vardır bişi yahu
Soran+1 yılya fiziğimin güzel oldugunu söylerler
- +1 yıl
ondandır başka türlü bakmazlar öyle tip tip çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuhaf davranıyosunndur
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl mesela
Cevap sahibi+1 yılheyecan çekingenlik soğuk davranma hızlı yüzüme vs.
Soran+1 yılöyle huylarımda yokki
Cevap sahibi+1 yılaçık giyinyon mu
Soran+1 yılhayır normal
Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. fizik iyiyse gayet normal
00 Yorumlaya çok sexysin ya şizofren koç :/
00 Yorumlademekki güzelsin kendine haksızlık ediyomuşsun
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yok oyle güzel bir yanım yok standart işte
Soran+1 yıldegilim çünkü güzel olsam bakmakla kalmayıp teklif ederlerdi bende ise bakan çok alan yok
+1 yılAbazan bol bir yerde yaşıyosundur ondan
00 Yorumlaboşver vücudunu sergileme kendini kocana sakla :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyok canım kime sergilicem :D
Soran+1 yılpantalonlarım genellikle dar ama üstüne bol şeyler giyerim belli etmem etmekten hoşlanmam
vardır sendede elbet birşeyler
00 Yorumla
+1 yılResmini koyda diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMe me me memeler?
05 Yorumla
Soran+1 yılne :D
Cevap sahibi+1 yılAhaha ya genelde erkekler onlara mest oluyor ondan
Soran+1 yılanlıyorumda bnede oralarımı acmıyorumki
Cevap sahibi+1 yılAçmana gerek yok tişörtte giysen kazakta giysen belli olur. Kafam kadar memesi olan arkadaşlarım var sırf memeden prim yapıyorlar.
Soran+1 yılyok okadar büyük değil :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörmeden ne desem yalan olur
02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef foto atamam
Cevap sahibi+1 yılanladım erke milleti bazen böyledir çok güzel olmanızada gerek yok aslında biraz dikkat çekicide olmanız yeterli hemcinslerim in yüzde 90 ının kafası böyle çünki
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizigin cok cekicidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGoguslerin buyukse cekersin
00 Yorumla
+1 yılözgüvenin yuksektir
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır normal
- +1 yıl
kadir gecesindemi doğdun yoksa ::D
Soran+1 yılyok o ne alaka :D
+1 yılgörmek lazım
00 YorumlaKilo ve boy kac