Çirkin değilim dışardan belki çekici görünüyor olabilirim bilmiyorum. Beni beğendiğini düşündüğüm biri var herkese aynı mı bilmiyorum ama sanki bana ayrı ilgili gibi. Etrafında bir sürü güzel kız var ve onlar dururken niye ben diye saçma bi psikolojiye giriyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkes dış görünüşe bakıyor zaten.
Belki onlarada sana yaptığını yapıyordur kim olursa bu tarz bir şey hissettin mi
Sosyal medyada herkesi takip ediyor ama bana Özel olduğunu düşündüğüm bazı davranışları oldu
Bazı erkeklerde herkesi tartıp hangisi olursa ona yönelme kafası oluyor ama sen sana özel diyorsa belki sende güzellik dışında farklı şeyler görmüştür
Seni tanıyor mu karakter olarak
Tanıdığını sanmıyorum
Yani her kadına sana yaptığını yapmıyorsa sende farklı bir şeyler hissetmiş olabilir peki sen hoşlanıyor musun
Benim sadece hoşuma gidiyor ilgi duyduğunu düşünmek hiç acele etmiyorum
O zaman bakışmaya devam, hoşlanıyorsan konuş dicektim ama o da yoksa bakışmak iyi gibi sjjdjd
Bakışmıyoruz konuşuyoruz arkadaşız ama samimi değiliz garip bir arkadaşlık
Anladım arkadaşlarımdan örnek verirsem biraz bana cepte tutma durumu gibi hanginizden iyi geri dönüş alırsa ona gider gibi ama tabiki bu bi düşünce
Olabilir çünkü adım atan bi taraf değil ben konuşunca adım atıyor. Ben bişey sorduğumda fazla samimi cevaplar
Bu tarz durumda kontrolü eline alman daha iyi bence. Onu istiyorsan al. İstemiyorsan samimi olmasına izin verme. Yani ortada kalma karar verici ol
Şöyle bu arkadaşla yakınlaşırda aramız bozulursa büyük sıkıntı yaşarım o yüzden arada tutmak istiyorum
Ne gibi bir sıkıntı özel değilse
Aynı işyerinde çalışıyoruz o biraz üst konumunda
Anladım işine son verme ya da sana mobing uygulayabilecek bir pozisyon mu
Evet böyle bir durum
Aa bu tarz durumlarda tavsiye vermekte çekiniyorum aslında. Aynı durumda olsam kendi meslek bilgime kabiliyetime güvenip beni atamayacağını düşünüp yapardım sanırım
Güvenemiyorum başkalarına da aynıysa bozulurum iş çekilmez hale gelir daha önce böyle bişey olmuştu çünkü işte değilde okulda sevdiğim çocuk herkese yazıyormuş hatta beni yok sayıp başka kızla gittiğini gördüğümde çok bozulmuştum
Üzüldüm bana şu anki durumda çok böyle gibi geldi tekrar üzülmeni istemem ama böyle senle flörtleşmiş gibi olucak ama sen sesini çıkaramicaksın pozisyon olayından dolayı bana çok sinir bozucu geliyor.
Evet mesafeli davranıp uzak durayım en iyisi
Umarım hiç sorun yaşamadan çözersin.
Umarım teşekkürler yorumlar için
Rica ederim. Sadece son bir şey kim olursa olsun seni ezmesin bence buna dikkat et.
Tekrar teşekkürler bunu dikkat edicem kendimle bunu aşabilirim umarım 🙏
Aşarsın aşarsın. Rica ederim
Güzelin de güzeli olur bu böyle gider karşı da ki insan yeter ki tek birinde gözü olsun
Bende öyle düşünüyorum neden beni sevsin
Sevgisiz mi büyüdün
Ailende sevilmedin mi
Aile değilde sevdiğim kızlar hep reddetti beni bende onları haklı buluyorum aslında bende sevilecek bir şey yok
:( niye böyleyiz
Kader :)
Cok kizla berabermi geziyo etrafinda cidden
kendine güvenmiyormusun
Güvenmiyorum galiba erkekler dış görünüme bakıyor daha güzel bir kıza niye kaptırmasın kendini
her kiz guzeldir demekki sende guzelsin cekingenmisin
Çekingen değilim konuşkanım
ne yapyiorsun su an evdemisin gelsene özelden
burdamisin