Çocukken zorbalık gördünüz mü?

Ben ilkokul ve orta okulda çok ciddi zorbalarla karşı karşıya kaldım okullarda ve dışarda bunun önüne geçecek hiç bir şeyim yoktu bende o yüzden bana zorbalık yapan herkesi ve herkesler anlayacağı dilden dövdüm her günüm kavgayla geçti neyseki yaşıtlarıma göre daha iri yarı olmam kavgalarda galip olmama neden oldu tabi aynı zamanda kaçanları yakalamama da engel oldu lise bin ilk 2 yıllında bu artarak devam etti tabi bu olaylar yüzünden iyice yalnızlastım ve asosyal oldum lise 3 ve 4 te kavgalar çok ciddi ölçüde azaldı tartışmalarda öyle şu an üniversite 2 deyim 2 yıllık bir okulda ama halla asosyalim evet üniversitede pek fazla zorbalık yok çünkü insanlarla daha az vakit geçiriyorsun ancak halla bu asosyalik devam ediyor yanlızlık işte bu yüzden ilerde çocuğum olursa bu zorbalıklarla maruz kalmasını istemiyorum benim gibi canı yanıcagına gerekirse okumasın başka iş yapsın daha iyi en çok sinir olduğum şeylerden biride çocuktur olur falan yok kardeşim çocuğunu sokağa atmak yerine eğitirsen bu çocuk öyle zorba olmaz eğitim evde başlar asıl okulda degil
Çocukken zorbalık gördünüz mü?