Kişilik & Karakter Çocukken hiç akran zorbalığı yaşadınız mı? mosso0 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet Hayır Ben yaptım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çocukken hiç akran zorbalığı yaşadınız mı? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Bi niyet ettiler de gazoz şişesini kafasinda patlatınca bidaha kimse yanaşmadı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay çocukken ailem beni evden hiç çıkarmadığı için prenses gibi büyüdüm, eğitim dahil evde aldım mutluyum 2 5 Yorumla Haaneke 5 ay 2 ekmek almaya bile gitmedin mi :D Yorumla mosso0 5 ay psikolojik bir probleminin olduğunu düşünüyor musun Yorumla Cevap sahibi 5 ay @Haaneke hayır görevliler alıyodu Yorumla Cevap sahibi 5 ay evet sınırda kişilik bozukluğu ve lailofobim var :) Yorumla Haaneke 5 ay Amaan mutluysan boş ver, buradakilerin çoğu öyle zaten :D Yorumla
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 85,9b cevap paylaştı. Yaşamadım 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 18,7b cevap paylaştı. Evet çok zorbalığa uğradım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bi niyet ettiler de gazoz şişesini kafasinda patlatınca bidaha kimse yanaşmadı
çocukken ailem beni evden hiç çıkarmadığı için prenses gibi büyüdüm, eğitim dahil evde aldım mutluyum
2 ekmek almaya bile gitmedin mi :D
psikolojik bir probleminin olduğunu düşünüyor musun
@Haaneke hayır görevliler alıyodu
evet sınırda kişilik bozukluğu ve lailofobim var :)
Amaan mutluysan boş ver, buradakilerin çoğu öyle zaten :D
Yaşamadım
Evet çok zorbalığa uğradım
Hayır yaşamadım