Küçükken hiç zorbalığa uğradınız mı?

27 yaşındayım hala zaman zaman aklıma gelir. O zamanlar sivilcelerim vardı gülüyorlardı meğersem yüzümde şekil bozukluğu varmış tabi o zamanlar paramız olmadığı için gidememiştik hep içime kapanık olduğum ve okuldakiler beni elleyemediği için çirkin muamelesi yaptılar. O gün bugündür yüzüm ile takıntılıyım fotoğraf çekilmek istemiyorum falan oysaki kızarık rozalı akneye meyilli cildim varmış kremler tedaviler vb 3 kez aknetrent kullandım bu süreçte arkadaşlarım oldu ama sevgili olmak istemiyorum kimseyle. Özgüvensiz miyim yoksa nazar mı oluyorum bilmiyorum. Halam ve babaannem beni hiç istemediler miras için halam kızı olsun istemiş ama babamın olunca onun erkek olduğu için beni gittiğimiz her yerde kıskanıyor baskı kuruyor. Babamın düzenli bir geliri yok. Bana da iş çıkmadı malum her yer torpilli alıyor. Çocuklar benimle konuşmak istiyor ama sıkılıyorum. Ailemde buluşmama izin vermez zaten ama hiç albenileri de yok. 2 üni bitirdim ama evde olunca insan sıkılıyor. Ne yapsam nasıl kendimi geliştirmem nasıl fotoğraf çekilsem? Küçük bir yerde yaşıyoruz
Küçükken hiç zorbalığa uğradınız mı?