- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıl
Çocuk çocuk çocuk
Dünyanın en mahsun en temiz en güzel varlıklarında olan çocuk çocuk çocuk.
Allah sana anne olmayı nasip etmiş hamile kalmışsın.
Fiziğin kariyeri her şeye sahip olabilirsin dünyanın en güçlü kadını da olabilirsin ama gün gelecek her şeyin boş olduğunu anlayacaksın neden mi çünkü sağına soluna arkana önüne baktığında gördüğün bulunduğun noktası olacak her şeyin var kusursuz olsa fazlasıyla her şeye sahibim Hataymış daymış diyerek işine bakacaksın zaman almış seni bir yerlere süt demiş ama her şey anlamını yitirmiş çünkü yaşlandığında sana anne diyerek değer katacak evladım olmayacak yallah.
Bir kez daha düşünmeni maddi ve manevi olanakları gözden geçirip bir daha düşünmeni tavsiye ederim.
Çocuğum olmamasının sebebi şu olabilir 18 ile 24 yaş arasındasın daha gençsin ve zaman doğru değil bunu anla işte karşılasın çünkü evliliğin yenidir karşındaki kişiyle her ne kadar tanışıyor olsan da koçan da olsa 7:24 onunla dört duvar arasında bir hayat sürdürmek ona en iyi tanıma sürecidir bu süre içersine bakmak için zaman zaman ihtiyacım var diyerek anne olmama ve çocuğun geleceğini yakmamak adına böyle bir karar alabilirsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSpor ile uzak yakin alakam yok 1tane bile spiker tanimam Aldır ya da aldırma diyemeyeceğim ama sonuçlarını ön görebiliyorum ilk başta eşin senden soğur ardından seninle ilişkiye girmekten kaçınır benzer durumun tekrsrlanmasına karşın bu sizin ömür boyu unutamayacğınız bir şey tabiki belli döneme gelmeden alınabilir bu sizin ortak kararınız bebek doğumu bakımı fiziki yıpranmalar psikolojik yıpranmalar sizin kariyer basamaklarınızı yıkacaktır ancak unutmayınki buda eşinizin içinde bir ömür ukte kalacak hayırladıkca morali bozulup size olan sevgisini sorgulayacak tekrarlanmaması için sizinle daha az cinsel ilişkiye girecek belkide girmeyecek bu katillik canilik vs yorumları yapmiycam karar size ait sizden tek ricam eşinizin duygularınıda mutlaka değerlendirmeye alın birde ayiptir sormasi hangi prezarvatifi kullandınız yanlışlıkla almayalım hala duruyorsa sizde onun bi peşine düşün
00 Yorumla
+1 yılAllah -siz korunmanıza rağmen- o bebeği verdiyse onu aldırmak -yani öldürmek- sizin haddiniz değildir, bunun hesabını illâki sorar.
Her bebek rızkı ile gelir. Kariyeriniz ve fiziğiniz için aldırırsınız sonra Allah size bir hastalık ile kilo aldırır veya alnınızın tam ortasına kocaman bir sivilce çıkarır yine mutsuz olur kameraya çıkamazsınız. Kariyeriniz ve fiziğiniz iyi olacak diye Allah ile aranızı bozmayın. O bebeği aldırmayın.
Güvenme servetine bir kıvılcım yeter,
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter.00 Yorumla
O sana tanrının bir hediyesi, emaneti.. yaralarına şifa, dualarına karşılık belkide... şükret çok şükret.. sarıl dört elle ona.. yoldaş olun birbirinize bu zalim dünyada.. güzel anılar biriktirin. sewgilerimle.. beni ilerde anlarsınız... pişmanlığınız sizi asla bırakmaz bunu unutmayın.. sewgilerimle💫🙏🏻❤️🌼🤗💓
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Anladığım kadarıyla birbirinizi seviyorsunuz. Ve bu tek başına alınması gereken bir karar değil. Din dışı yorum yapacağım, herkesin inancı farklıdır. Sırf fiziğiniz ve kariyeriniz için bebeğinizi aldırmanızı onaylamıyorum, şahsen. Hamile kaldığınız için kariyeriniz kötü etkilenmez ki. Çocuğunuzun olması aksine sizden bir parça olduğu için size güç verecektir. Fizik dediğimiz şey ise hemen hamile kalınıp çocuk doğuruldu diye bozulan bir şey değil. Benim kuzenim 3 çocuk doğurdu, hâlâ daha zapzayıf. Zaten fiziğinize dikkat ediyorsunuzdur yani bir bebekle bozulacak bir şey değil. Lütfen onu aldırmayın hem eşinizle aranız bozulmasın hem de ikinizin ortak meyvesi olsun. Doğduğunda en büyük mutluluk sizin olacak. Bu dünyaya güzel bir çocuk getirin ve yetiştirin. Hiçbir şey ona kıymaya değmez. Saygılarımla…
10 Yorumla
+1 yılbuna tek başına karar veremezsin
eşinin rızası olmadan bunu yapamazsın..
kariyerin ve fiziğin için bunu istemen bence hayatındaki adama haksızlık ve saygısızlık
Elbette seçim senin ancak bu evlilik bu durumdan sonra zor toparlanır gibime geliyor..00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBu kocanın tek başına verebileceği bir karar değil, eğer kararın kesinse arkasında durmalısın. Çünkü bir bebekle ilgili yapılacak fedakarlıkların hemen hemen hepsini anne yapıyor. Eğer bunları yapmak istemiyorsan, kimse seni buna zorlayamaz
10 Yorumla
+1 yılValla çocuk doğarkende sonrasında da hayatıyla ilgili bütün fedakarlıkları anne yapıyor. İş olsun gece uykusu olsun alıştığın gezme eğlence hayatı olsun hepsi seni etkileyecek. O yüzden babadan çok anne hazır olmalı çocuk isteğine. Sen ne diyorsan ne istiyorsan o
30 YorumlaKendinizce haklı sebepleriniz var, çok üzücü bir durum korunduğunuz için eşinizin de bunun normalde planlar dahilinde olmadığı bilincinde olup sizi desteklemelidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılAldırma. Nasibi varmış ki düşmüş rahme. Ayrıca vücudun niye bozulsun? Gebeyken pilates yaparsın. Kıyma ikinizden olan o cana. Belki bir daha hiç hamile kalmazsın
10 YorumlaÇocuğu yapmadan önce düşünecektin, neymiş vücudun için sırf kariyerin için çocuk aldırmayı düşünüyosun. O çocuğu Allah sana vermiş o senin emanetin onu aldırmak çok büyük günah kendi zevkiniz için yapıyosunuz sonra aldırıyorsunuz. Doğurduktan sonrada kariyerine devam edebilirsin hem eşin hem sen bakıp yetiştireceksin çocuğunu, eğer aldırırsan ilerde o çocuğun günahı sizden çıkar
00 YorumlaAldırma tabii.. senin gibi olupta,üstelik fiziğide bozulmamış vs.çocuğu ile kariyerine devam eden bisürü ünlü var.. hayret bişiiisin heeee... sakın..😠.
00 Yorumlabence boşanma sebebı bu asla kabul etmem. nasıl bir kadınsın sen senın karıyerın fızıgın çocuktan daha önemlı ayrıl npıyosan yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
+1 yılAldirmani tavsiye etmem. Fiziğin bozulur konusunu aklından çıkar. Boşandığim eşim iki çocuğumu doğurdu, halen genç kız gibi. Ayrıca, dinen büyük günah, ileride çok pişman olabilirsin.
00 YorumlaKariyer hedeflerin ve çok daha ilginç bir konu fiziksel görüntün için evlat katili olmak? Farklı bir yaklaşım değişik bir tercih türü
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlat katili değilim.
+1 yılYahu altı üstü 9 ay kariyer her zaman yapılır masum bı bebeğin canına kıyılırmı kariyer yapicaktin neden evlendin mucize oda sonuçta ne günahı var
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek aşık ommak içindir çoçuj için değil 9 ayda benim yerime kimleri bulurlar
+1 yıl
Yav he 10 YorumlaAile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Korunmaya rağmen nasıl hamile kaldınız? Kendim için merak ettiğimden soruyorum. Yanlış bir şey yapıyorsak düzeltelim diye.
10 Yorumla
+1 yılSu an o bebek travmalı büyüyecek. İstenmedigini hissediyor. hoş geldin anne sevgisini hissedemeyen bebek
00 YorumlaKararın kesin madem, neden bize soruyorsun?
Bence de herkesin çocuğu olmamalı, bencel bir insan iyi annelik yapamaz.00 YorumlaCana kıymak kolay değil sana ne desek boş şu an ama ilerde pişman olacağın bir şey yapmamanı tavsiye ediyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kadın spor spikerleri hep fasülye.. Tribün kültürüne sahip olmayan, ayağında 2 top sektiremeyen torpilli vitrin mankenlerine saygı duymak imkansız.
00 Yorumla
+1 yıl3 5 ay ekranlardan uzak kalınca kariyerin bitmiyor. Ama sen böyle yaptıkça kendi kadınsal saygınlığın bitecek
01 Yorumla
Soran+1 yılYerime anında bulurlar
ben olsam senden boşanırdım
bebek sahibi olma hakkına gasp var.04 Yorumla
Soran+1 yılAnayasaya göre zorunds değilim
Soran+1 yılKardeşim boşanmıyor adam
Aga kocanin dusuncesini umursamadin da bizimkimi mi soruyon? niye?
01 Yorumla
Soran+1 yılFikir alışverişinde
Kariyer için katıl olacaksın..
'na rahmine düşen çocuğu aldırmak direk cinayettir.. tartar temizlemeye tırnak törpülemeye benzemez bu olay.. cinayet..
Bi canlının hayatına son veriyorsunuz hemde kendi iradenizle...00 YorumlaFiziğim bozulacak diye aldırmak nedır? Bu ülkede bir sürü doğum yapan ve çalışan kadın var.
10 Yorumla
+1 yılSana burdan en derin duygularimla yaziklar olsun diyor ve hayatimda kotu insanlar arasinda hatirlanacagin normal hayatima geri donuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin bedenin senin kararın kendin için em doğru kararı verebilecek kişi ne eşin ne de bi başkası çünkü bu insanlar değil o çocuğa sen bakacaksın bu sorumlulukta hissediyor musun buna karar vermelisin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErken yaşta hamile kalmıssın bencr bunu fırsata çevir ve aradan cıkart sonrasında nerde kalmıştık diyip tekrar kaldıgın yerden devam edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEşin erkek olmasına rağmen üzüldü ama sen halen kariyer ve fizik derdinde misin? Etrafına bi baksana bir kaç dakikalığına bile anne olmak İçin canını verecek kaç kadın var…
00 Yorumla
+1 yılDoğurup eline aldığında böyle düşündüğün için çok pişman olacaksın.. Söz konusu bir can.
00 Yorumla
+1 yılBence aldırma çocuktan sonra kariyerin devam eder illaki
00 Yorumla
+1 yılYuhhh nikahsızlar bile aldırmıyor Allah’tan korkun yok mu senin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. 5 yaş aslında fazla bir fark değil.. o yüzden çok takmayın.. iyi anlaşıyorsanız devam edin 🤗🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir şey benim Bebeğim den bir candan kıymetli olamaz... Kariyer yapacaksın diye bir cana kıyabileceğin anlamına gelmez. Doğrusu senin zihniyetinde birisi çocukta bakamaz...
00 Yorumla
+1 yılaldırmayın doğurun birçok kadının çocuğu olmuyor neler yaşıyorlar görüyorum.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk aldirilirmi yemişim işini gücünü maaşıni kariyerini.
010 Yorumla- +1 yıl
@Doluselee çocuk rizkiyla gelir. Bi çocuğa bakamayacaksaniz atın kendinizi. bos konuşuyorsunuz dostum Allah akıl fikir versin ne diyim. gerci sizde Allah yok galiba
- +1 yıl
@Doluselee eşi calisiyor sözüm ona. esi çalışan için bir çocuk bakmak yük değildir ya. cocuk ne yiyecek. cocuk yokken gezip tozdugunda harcadigin paranın ne kadarını yiyecek.
- +1 yıl
@Doluselee 3 er yaşında ikiz çocuğum var. erken doğum olduğu için küçük doğdular. süt kesildiği içinde mamayla beslenmek zorunda kaldilar. calisiyorum herseylerinide alıyorum evimde kira
- +1 yıl
@Doluselee işte şimdi oldu 😉 kusura bakma. cocuklara biraz hassasim
- +1 yıl
@Doluselee babasız olmasına rağmen yazmışsın. babasiz cocuga nasıl bakilacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıyorum sizi evet. Ama gerçekten kariyerinizin merdivenlerini çıkarken bu durumun olması…Takdir sizin
07 Yorumla
Soran+1 yılKimim merak ettim doğru mu
Cevap sahibi+1 yılKim olduğunu bilmiyor musun neden merak ettin ki
Soran+1 yılAhahah doğru tahmin edip etmediğini merak ettim eğer doğru tahmin edersen yorumunu silerim
Cevap sahibi+1 yılAhhahaah vay be karşılığı bu mu bilgimin 😅
Soran+1 yılNeyse. Asla bulamazsın
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum hatta çok ünlü değilsin ama ünlenmeye çalışıyorsun. Ama sen ben tanımadım say 😅
Soran+1 yılÜnlenmeye çalışmıyorum. Ünlenmeye çalışşam sosyal medya kullanırım. Yalnızca üst düzey kanala çıkmaya çalışıyorum şuanda gayet iyi bir kanaldayım ama en üste çıkmak hedefim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz saçmalamışsın tabii ki dönüşülür çünkü bu tamamen kendini düşünmek karşılıklı beraber karar vermek değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes anne baba olmamalı zaten aldır bence de
umarım hiç cocuğun olmaz, kocanda boşar seni.01 Yorumla
Soran+1 yılKemik yağıyor :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence aldirma zaten evlisiniz kiymamalisin ona. Onun hicbir sucu yok. Sonra cok pisman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKariyerin batsin o zaman evlenmeseydin.. gunahsiz bir Cana kiyacaksin simdi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılspor kanalında hamile birisi çıkarsa derim aa bu ksdeki anonim kadın diye
10 Yorumla Kocan sen den az kazanıyorsa aldır sen az kazanıyorsan doğur
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü olmuş keşke sağlam korunsaydin bende iki kez aldirdim mecburiyetten öyle ama Şu an üzülüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah ıslah etsin seni o vebale girersen kariyerinde olmaz zaten merak etme
00 YorumlaHerkes fizik için çocuk katili filan tarzı şeyler söylemiş, katılmıyorum , fizik tabikide önemli , kariyerde öyle, kendini hazır hissetmiyorsan aldırmak en iyisi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBencede aldırmamalısın birde ulusal meşhur bir kanalda mısın merak ettim
00 Yorumla
+1 yılKariyer için bişey demicem de fiziğin için çocuk aldirmak nedir ya yazık günah bunu düşünmen bile cok günah yazık..
10 Yorumlakendi yarımını öldüren bir insan her türlü kötülüğü yapabilir eşine sabırlar diliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka.
+1 yılSaçma bence ama karar sizin. Nice doğum yapmışlar var taş gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılTek dert fizik değil kariyer
- +1 yıl
Kariyer de yapan var.
Soran+1 yılBenim şu an engelim olamaz. Çok çalışmam gereken bir dönem
- +1 yıl
Iyi kazanıyor iseniz bakıcı tutar sizde eşiniz e üzerinize düşeni yaparsanız bir sorun olmaz. Hem doğan büyür demişler.
Soran+1 yılBen doğum ymamak hamile kalmak istemiyorum. Hamileliğin 5 ayından sonra karnım burnumda kanala gelemem. Yerime anında bulurlar
+1 yılNeden aldiriyorsun bebeği o bebek senin kariyerinden daha önemli bunu anla o bebegi dogurmalisin
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir karar gerçekten umarım en doğru kararı vermişsinizdir
00 Yorumla
+1 yılboş ver kendi kararin sanki bisi olsa o bakcak bebege
00 Yorumla
+1 yılbence aldirmalisin kariyerin ve fiziğin daha onemlo
00 Yorumla
+1 yılMikişmeseydın o zaman, cinayet işlemiş oluyorsun canm
00 Yorumla
+1 yılTroll oldugun çok belli ama inanıyorlar işte
30 Yorumla
+1 yılBizi ilgilendirmez senin bedenin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama fikir sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılpekı sen kendın hıc ıstıyor musun bebek dusundunmu?
10 Yorumla
+1 yılKocanı dinlemeyip bizi mi dinliceksin?
01 Yorumla
Soran+1 yılFikir alışverişi
+1 yılAynek üyle benzicek 😄
10 Yorumla
+1 yılevladına nasıl kıyar bir insan yazik
10 YorumlaHazır hissetmiyorsan aldır
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem