Kayınvalideniz arkanızdan konuşsa nasıl tepki verirsiniz?

Ben kayınvalidem ile karşılıklı oturuyorum ve kendinin de sürekli dillendirdiği şekilde kendi çocuklarından daha saygılı ve yardım sever davranıyorum. Benim mizacım bu şekilde gerçekten sıcakkanlı bir insan olduğumu herkes söyler velhasıl benden yana kişisel bir sorunu asla olmadığı halde geçen gün arkamdan konuştuğunu duydum ve çok alındım sizce ne yapmalıyım eşim alındıysan bunu söyle ayıp etmiş diyor fakat ben bunu söylerken "bidaha ona güvenemeyeceğimi ve mesafe koymak istediğimi" açıkça söyleyeceğim işte aklıma takılan soru hergün karşılıklı olarak bir ömür geçiricez. Bu ilerde benim hayatımı, evliliğimi etkiler mi diye korkuyorum. Kayınvalidemin alınıp, alınmaması küsmesi umurumda bile değil ama ilerde kocamı arada bırakmak istemiyorum.

Konu şu "Ev yeni yapıldı ve lavabo tıkandı benim pisliğimden ötürü tıkanmış vs." ki ben kendi evim yetmeyip onun evini kırkladım kaç sefer yataklarını dahi toplamayıp misafir gelicekken apar topar bana koşan bir insan bu arada biri gelecekken kızından önce bana söyler eşimin dediği" kayınvalidelik yapacak kız kardeşime aynı olay olunca bakalım susabilicek mi annem? Ben senin temizliğinden de memnunum, saygından da gerisi senin kararın saygı duyarım, ben annemi tanıyorum ve onun yüzünden evliliğimi bozamam " dedi açık bir şekilde işte sorun da bu ben bunca iyilik yaparken dedikodumu yapan insan rest çekince neler yapar tahmin edemiyorum çirkefleşirse ben daha çok çirkefleşiriö orada iyilik falan kalmaz kendimi biliyorum ne yapmam gerekiyor kafam çok karıştı açıkçası.

Erkeklere naçizane tavsiyem:İsterse anneniz melek olsun fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor yanyana oturmayı kabul ederken karınızı mutsuz edecekseniz en baştan söyleyin...
Kayınvalideniz arkanızdan konuşsa nasıl tepki verirsiniz?