yüzümüze söyleyecek cesaretleri de olsa keşke :D
1 ay
yüzümüze söyleyecek cesaretleri de olsa keşke :D
Tepki vermem gider hesap sorarım, sonra da üstünü çizerim...
Teşekkür ederim...😌🌺☕🚬
Rica ederimm 🌺😌🚬☕
Anca arkamdan konuşurlar zaten, ya totolarında ayak izim ya da kalplerinde parmak izim vardır. Unutmayalım bu dünyada herkesin bir görevi vardır, onlarınki de beni konuşmak.
Onların Totolarında çok izimiz kalmış cann :D
Kendi kendine kurulan kuduranlarla ilgilenmiyorum kuzu
En güzeli ablam
🙃🎈
💙😌
Teşekkür ederim can 🫶🎈
Her zaman can 🧡🙏
Cevap
31Cevap
Benimle ne dertleri varsa aralarında çözsünler 😅
"Allah akıl fikir versin" diyorum ve boş veriyorum yani
Doğrular konuşuluyorsa bir tepki vermem.. İftira atılıyorsa çok güzel iltifat ederim..
Ben kendimi biliyorum, kimsenin eleştirisiyle, sinsi sinsi laf sokuşuyla, arkamdan konuşmasıyla, beni birilerine karşı dolduruşuyla küçülecek değilim. Arkamdan konuşanlar günahımı alır, ben de dostu düşmanı görürüm, Allah'a havale ederim, muhatap olmam.
Ve başkalarının düşüncelerine göre beni değerlendirenler de hiçbir şeyim olmamıştır aslında, beni bilmek isteyen kimsenin söylemlerine göre değerlendirmez, gerçek dostlarım başkalarının düşüncelerinden etkilenmez bana dair. Arkamdan konuşanı da, buna engel olmayanı da, başkalarının dolduruşlarına önyargılarına göre bana değer biçenleri de hayatımda tutmam, hayatımdan atarım, iletişimi keserim hiçbir şey söylemeksizin.
Eğlenceli oluyor evet o kişilerin her fırsatta beni konuşmaları bana kesinlikle mutluluk ve gurur veriyor. Onları oldukları konumda debelenirken izlemenin verdiği zevke ve huzura doyum olmuyor her zaman. Ben kendi yoluma bakarken o yolu benim için daha da güzel yapan o değersiz ve acınası insanların sadece konuşabilmeleri.. Yoluma daha fazla odaklanma geliyor bana bu keyifle sdfjsd 😃✌️
Kimsenin yüzüne söylemediğim şeyi arkasından konuşmam. Birisinin arkasından konusuyorsam da dedikodu yapmak için dğeil ya çözüm için ya onun feraseti için konusurum knks..
Böyle
Arkamdan konuşan konuşmaya devam etsin çünkü karşıma çıkınca konuşacak birşeyi kalmayacaktır bir şey kalmayacağı için dinlemeden basıp giderim
Konuşabilirler sıkıntı yok. Ben önüme bakmaya çalışıyorum, arkadan konuşan arkada kalır çünkü. İnsan daima önüne bakmalı
Hoşuma gidiyor. Bir iz bırakmış olduğumu hissettiriyor. Tabi o tiplere malzeme vermeyecek stratejiler geliştiriyorum 😎
İstedikleri kadar dedikodu yapabilirler umrumda değil. Çekemiyorlar demek ki işte. Ne halleri varsa görsünler.
Havalı havalı yanlarından geçiyorum saçlarımı savurup en gıcık gulusumu atarak🤪🤣
Alırım kahveyi sefa sürerim dedikodununda bir endami var sonuçta ☕😌
Tepkimi hak etmiyorlar anca zaten arkadan konuşsunlar
Böyle hayatsiz ve işsizleri siliyorum direkt hepsi engel listemde
Konuş konuş nereye varıcaksın acaba beni bu kadar çekmediğini bilmiyordum.
Arkamdan konuşanları hiç umrumda olmaz kendimi düşünürüm.
Sadece gülüyorum onlara. Ben kendim biliyorum kimin ne dediğini umursamam.
Arkamdan konuşan önümden yesin diyorum yüregi yeten yüzüme söylesin kaşarlık yapmasın
Diyorum ki dünyada konuşmak kolay fakat asıl hesap mahşerde görülecek
Havlayan köpeklere benzetirim hiç oralı bile olmam cesareti olan gelip yüzüme konuşur...
Herkes kendine yakışanı yapar.
Ait oldukları yerden konuştukları için tepkiye gerek kalmıyor skdndk
Keşke yüzüme kqonuşsalardı belki karaktersiz demezdim
Anca gtume dogru konusursunuz onumu donsem kacacak yer ararsiniz zavalli insanlar diye dusunurum
Kendilerini tepki verecek kadar önemsemiyorum, o tarz canlıları yok sayıyorum..
döverim sen benim arkamdan mı konuşuyorsun lan dedikten sonra cevabı beklemeden kafayı ya da yumruğu çakarım. dövülemeyecek biri kadın ya da yaşlı adamsa uyarırım kaşınma derim.
Umrumda bile olmuyorlar
Keşke bu konuda birebir konuşsaydık veya beni uyarsaydın, böyle yaparak güveni mi sarstın
Hiç umursamıyorum umrumda bile değil isteyen istediği şekilde konuşsun benim hakkımda konuşanlar bende bir değerleri yok ki üzüleyim ya da kırılayım.
Umursamıyorum sonuçta insanların düşüncelerini davranışlarını değiştiremem direk hayatımdan çıkarırım olur biter
Bir daha önümden de konuşamamalarını sağlıyorum.
Ben direkt avukat olan abime atiom çünkü arkamdan konuşanlar tehdit ederek konusabiliyor
Arkamdan konuşan, önceden kemik verdiğim köpeğimdir
Hayatını beni konuşarak sürdürebilir, ben ilerlicem umurumda değil
Arkamdan konuşan önümden yesin..
Bir tepki vermiyorum, zerre umrumda değil.
Vermiyorum, umursamıyorum
Araya mesafe koyuyorum.
gel diyorum gel yüzüme bir anlat
Arkamdan konuşanlara "Eee" derim..
Sevdiğim biriyse üzülürüm
Allaha havale ediyorum
Herkes kendine yakışanı yapar
Görmezden duymazdan geliyorum.
Umrumda değil duymuyorum bile.
Hakkımı helal ediyorum yetiyor Allah bilsin
hicbir tepki vermiyorum
Arkam güzel ahaha izleye izleye konuşurlar