Ciao🍀🦇 Bir ay önce felan bir kızın ssleri mesaj attılar arkamdan konuşuyordu kıza sordum argo kelimler kullandı düzgün bir neden öne süremedi şimdi tekrar başka hesap açmış ve yorum yazıyor sorularıma bir şey olmamış gibi. Amaç ne?#dalinlivodkaa
Arkanızdan konuşan insanları duyunca ne tepki verirsiniz?
Ne demek. Bence arkandan konuşan insanları özellikle burdakileri kafana takma çünkü insanlar herzaman konuşuyor böyle korkaklarda bu yolu seçiyor sen kendini bildikten sonra insanların hakkında düşündüklerini yok say. Bu onları daha da sinirlendiriyor 😅
Muhatap olmam. Herkesin duyduğu bir yanlış anlaşılma varsa düzeltirim ama bunun dışında hiç tepki vermem. Böyle yapanların belli bir amacı olduğunu düşünmüyorum. O an hangi rüzgara kapılırlarsa öyle hakaret ediyorlar. Bir gün iyi bir gün kötü olabilirler.
Hazımsızlıklarının üzerine bir soda ikram ederdim. Gerçekten dikkate almaya değer değiller, ki zaten hayatımızın belirli dönemlerinde aşağı çekmeye çalışanların nesli tükenmeyecek. İnsan kendini bildikten sonra olumsuzlukları nötrleştirip aynı rotasından devam edebilmeli.:))
Abi bak ben bu durumu çok yaşıyorum vallahi bizi çekemiyolar en çokta hemcinsler yapıyo bunu ya gidip hesap soruyorum ya da hiç haberim yokmuş gibi davranıyorum çünkü hala yüzsüz gibi yanımda dolaşıyolar en komiğide bu he baktım çokmu ağır şeyler konuşur o zaman gider duvara yapıştırırım hiç acımam
Bazı ucuz insanlar kendilerini ifade edemedikleri için argo kelimelere başvururlar ki en ayar olduğum şeydir. Bir amacı olduğunu sanmam ilgini çekmek istemiştir belki.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aylardır yapıyor ondan anlam veremedim evet her insan kalitesini belli ediyor konuşma tarzı ile.
Arkamdan konuşanlar umrumda değil yüzüme konuşamayacak kadar korkaklar arkamdan iş çevirmesine hiçte şaşırmam... Kendi aralarında ne diyorlarsa desinler kıskandıklarından başka bir anlam çıkartmak mümkün değil nede olsa...
Bi tanesinde beynimden vurulmuş gibi olmuştum ya. Nası böle konuşabilir yani yüzüme tam tersi arkamdan tam tersi. Sanki yüzüme söylese onu mu kesecektim. Ama karakter demekki yani bozuksa bozuk insan
Yüzsüz ve korkak insanlara tepki vermeye dahi tenezzül etmem. Arkamdan konuşan insan, benim için yok hükmünde biridir. Kendi vicdanı ile başbaşa bırakırım.
Arkamdan nasil konustuguna bagli nasil tepki verecegim, hakaret ediyorsa ayni seyle karsilasacak ama sadece konusuyorsa umursamam isteyen istedigi kadar havlaya bilir arkamdan.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Son cümleniz harika soruda yazdığım kızın amacı ne sizce ben anlayamıyorum ve farklı hesaplarla geliyor?
Önceden olsa takardım ama şimdi Bi söyleyene bakıyorum bide o laflara layık olmadığımı bildiğim kendime basıp geçiyorum kısaca o söylediğiyle kalıyo ben öyle olmadığımı bildikten sonra sıkıntı yok yola devam 😊🙏
En İyi Cevaplar