Harikalar ve sihirbazlar dünyasından merhaba. Siz, sihirli bir güce sahipsiniz ve dilediğinizi değiştirebiliyorsunuz. Türkiye ile alakalı ekonomi olur, kadın hakları olur, siyaset olur, teknoloji olur, eğitim olur, tarife ücretleri olur, sınavlar olur... İlk neyi değiştirmek isterdiniz?
Sihirli bir gücünüz olsa bu ülkede ilk neyi değiştirirdiniz?
Ülkenin kendini toparlaması için çok şeye ihtiyacı var. Bu yüzden ilk hangisinden başlamak daha doğru olur bilemedim ama ülkeyi din ve dini normlara göre ayakta tutmaya çalışan insanları değiştirmekle olabilirdi.
5199, 6284 ve süresiz nafakayı kaldırırım. Başıboş feministleri ve başıboş köpekleri toplayıp hayvanat bahçelerindeki sevimli yırtıcı dostlarımıza canlı yemek olarak sunarım.😎 İzlemek isteyen turistlerden gelir elde ederim ve fona atarım. Barınak, mama, kısırlaştırma, toplama masraflarını da aynı fona atarım. Feminist ve hayvan derneklerini kapatıp fonlarına el koyup aynı fona atarın onu da. Bu fonlar dullara, annelere, yetimlere, evsizlere ve sadece üniversteye OKUMAYA GİDEN öğrencilere harcanır.😎
atış serbez söylüyorum kesinlikle Z kuşağını :D yahu site baştan aşağı onların burada söylenecek lafmıydı bu şimdi :D arttırıyorum sizdeki beyin kuşa takılsa ters uçar
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Z kuşağı orta yaş ve ileri yaş grubundan çok daha ileri düzeyde bana göre
bence insan olarak yeteri kadar nasiplenememişler herşeyleri eksik kaldı merhamet sevgi saygı görgü örf adet din bunların hiçbiri tam deyil hatta yarım bile deyil bencillik ve ego ise tavan yapmış nefret dolular vel hasıl kelam yapamadık bunları olmadılar
Ekonomi düzeni gerek acilen herşeye yüzde 200 oranında indirim
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzde 200 indirim? Yani bir şey satın aldığımızda para ödemek yerine onun değeri kadar üstüne para ödeyecekler bize. Günde 50 rüya gören ben bile 25 yıllık hayatımda böyle buna benzer bir rüya görmedim. Hiçbir sihir gücü yetmez ona :D
Ekonomiyi duzeltırdın uretım öncelik verirdim köylerde araziler boş dunyayı bakacak topraklarımız boş biz tarım urunilerini dışardan alıyoruz köylunun urettığını aracılar yedırmezdım
Bütün ihtiyaç sahip leri ihtiyaçlarini görürdüm bütün pisliklerini temizler bir birine saygılı olmayı her ne olursa olsun saygılı olucanı deyiştırırdım