Ya aileler ister..
Ya da yeni evlenen çiftler ister, isteyebiliyor.
Bu duruma sizin bakış açınız nedir?
Evliliği olumlu, olumsuz etkileri nelerdir?

Evlenmiş insanlar artık iki kişilik bir ailedir. Kızın da erkeğin de ailelerinden bir nevi etkilenmemesi gerekir. Çiftlerin öncelikle bir aile olduklarını kavramaları gerekir. Kavrayamayan insanlar ailelerin müdahalelerine maruz kalıp sorun yaşayabiliyorlar.
Aile olduklarını kavramış çiftler için ailelerin yakında oturması, altta oturması üstte oturması bence sorun yaratmaz.
Fakat ailelere bağımlı insanlar için durum hiçte kolay olmaz. Hiç bir kadın erkeğin ailesinin müdahalesine maruz kalmak zorunda değil, aynı şekilde erkek içinde geçerli.
Öncelikle birey olmaları kendi kararlarını veriyor olmaları, evlenen insanların öncelikle kendilerine saygı duyuyor olması gerekir. Aksi takdirde her şey sorun olur.😄
gerçekten de ne onun ailesine yakın olalım ne benimkine gönlümden geçen bu çünkü tamamen sıkıntı ailelere yakın oturmak
Sonuna kadar olumlu etkiler. Hele yarın çocuk olursa o kadar olumlu etkiler ki, çocuğu anneye-babaya emanet edip, kadın da çalışabilir ya da dışarıdaki işlerini görebilir. Zaten bu devirde kadın çalışmayınca geçim gerçekten çok zor. Eşinin her zaman iyi bir işi olması şart..
Yakın olunacaksa iki tarafı ki de yakın olmalı. Uzak olacaksa ikisi de uzak olmalı
Cevap
17Cevap
Yakın olmak iyidir aslında çünkü her zaman iki kişi olmuyorsunuz ilerde çoluk çocuğa karışınca yakında size destek olan güvenilir bir ebeveynin olması avantaj sağlar.
Çocuğu kitleyip sinemaya falan gidersiniz mesela🤪 yoksa kös kös evde oturursunuz ya da hep çocukla gezersiniz baş başa vakit geçirmeye hasret kalırsınız
Berbat bir tercih hic bir zaman evli olma imkaniniz yok ufacik tartismada ben anama gidiyorum diyip defolup gider her boka burunlarıni sokmak dan geri durmazlar ve sen ne yaparsan yap hic bir zaman beğenmezler bukadar lanet ve gereksiz bir durum hic evlenme daha iyi...
Ev ev üzerine olmaz der annem..
çok haklı bir söz
yakında oturmak belki dünyanın binbir türlü hali var düşüncesiyle isteniyor olsa da çok yakın olmamakta lazım
çiftler özgür bir aile olduklarını anlamaları gerekiyor bana göre
evin ayrı olsun ama yakon olsun hastalığı var bayramı var en önemlisi kres kres kapı kapı dolasmadan ailenin sana çcouk konusunda yardım edebilmesi çok iyi bi konu daha sanki hiç cocuk olmuycakmıs gibi hayvan gibi cam susleri doldurmayın her yere
Ne özel hayat kalır ne de aşk. Bir de her şeye müdahil olurlar. Ayrıca kimin anne babası kalıyorsa o , kendi çocuğu gözüyle bakar her şeye ve fitne olur.
Yanı olabılır aıleler çocuklarını yakın ısterler bunda ters bır durum yok.. yeterkı aıleler anlayışlı olsun çocukları kendı halıne bıraksın zorda kalmadıkçada ıç ıslerıne müdahale etmesın..
Anneme uzak olmak istemem açıkçası haliyle eşimin de uzak olmak istememesini anlarım. Benim için sorun teşkil etmiyor o yüzden
Bende şahsen anneme yakın olmak isterim ama yanlış bir şey sanırım yakın olunca aileler çok müdahil oluyor
Hiç o toplara girme gerçekten. He iyi yönleri var mı var , ama eksi yönleri çok daha fazla emin ol. Ne tadın kalır ne tuzun..
Şimdilerde olumsuz etkilediğini düşünüyorum.
Dedikodu, fitne, fesat mutlaka giriyor yakın olanların arasına.
evet ailemin yani annemin babamın üzerinde elim olmalı..
çünkü yaşlanıyorlar..
ama aynı katta aynı blokta bırak bunları aynı sitede dahi oturmam..
eşimi düşünürek..
Benim ailem uzakta olduğu için eşimin ailesine yakın oturmayı ben istemiştim aslında
Ben istemezdim asla ne onun ailesine yakın, ne benim aileme. uzak kalmak her zaman iyidir
Tercih meselesi şahsen ben istemem Bi hastalık veya tek kalma olmadıkça
Kişiye ve ailelere göre değişiyor bence. Karşı tarafın ailesiyle iyi anlaşabiliyorsanız yakın olmanız avantaj
Git gel illaki oluyor neden araba fazla yaksın die düşünür erkek kafası
Ne gerek var bence uzak olunca daha iyi
Uzak ol tatlı ol en güzeli
Saçma geliyor insan nerede mutluysa orada oturmalı
Olabilir oldukça normal
Herkesin evi barkı ayrı olsun ama yakın olsun
Ne kadar uzak o kadar iyi.
Çok küçük bir kısım için iyi,
Valla bence uzak olsunlar
anasının evinde kalsın derim istemem
Hep sıkıntı çıkıyor uzak olmak iyidir.
Bazen oturmaya mecbur kalabiliyorsun