• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

İzmirliler Atatürk'ü neden çok sever?

SehuN_74
SehuN_74 Takip Et
Xper 1 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Atatürk'ü bu vatanın her evladı sevmeli, sevmese de saygı duymalı, ama; neden İzmir'de bu sevgi çok daha çok yoğun?
İzmirliler Atatürk'ü neden çok sever?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Caannn35
    Caannn35 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı.

Mustafa Kemal Atatürk'ü tanımış, anlamış insanın sevmeme gibi bi lüksü yoktur. Bizim caddelerimiz hep kurtuluş savaşının kahramanlarına, cumhuriyet dönemine damga vurmuş insanların isimleri ile donatılmıştır. Bunu sadece İzmir ile özdeşleştirme bilinc seviyesinin yüksek olduğu yerlerde Atatürk sevgisi daha da fazla olur

2
    2 Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Yorumunu okuyunca içime huzur geldi çok güzel tam doğru kelimeleri kullanarak anlatmışsın

Yorumla
    • Eng_Reyhan
      Eng_Reyhan
      1 yıl

Peki anlamadığım aynı sevgi ve saygı niçin Fatih Sultan Mehmet ve onun geçmişindeki ve gelecekteki padişahlara da gösterilmiyor !!

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Elitkesim
    Elitkesim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. İnsanları ilahlaştırmayın. Sevene de saygı duymak lazım sevmeyene de. Biri Atatürkü seviyor diye insan, ya da sevmiyor diye kötü insan olmuyor. Sevgi zoraki olabilecek bir şey değil. Böyle sevmek zorunda sevmeli dedikçe, birilerini ilahlaştırdıkça insanın sevesi varsa da kalmıyor. Biri kalkıp ben annemi hiç sevmiyorum dese, o anne sana hayat verdi dokuz ay karnında taşıdı demez kimse. Konu Atatürk olunca hemen hain ilan ediliyor. Büyük saçmalık.

1
    21 Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Üzgünüm ama Atatürk kadar büyük bir insanin gerçekten sevmemek için hiçbir sebep bulunamaz adam ne yaptıysa dönemin şartlarında bizim için en iyisini yaptı Atatürk'ü sevmeyeni kendimden uzak tutarım

Yorumla
    • Elitkesim
      Elitkesim
      +1 yıl

Herkesin doğrusu farklı. Birini sevmek için de sevmemek için de sebebler mutlaka vardır. Nasıl Bu devirde açıkça "ben Allaha inanmıyorum" diyene "seni yaratana nasıl inanmıyorsun" denilmesi yanlışsa, Atatürkü sevmiyorum diyenlere de "nasıl sevmezsin" diyemez hiç kimse.

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

İlkine bir şey diyemem ama Atatürkü nasil sevmezsini çok net diyebilirim bana çünkü gerçekçi ve geçerli bir sebep veremez

Yorumla
    • Elitkesim
      Elitkesim
      +1 yıl

İlkine bir şey diyemezsen Atatürkü sevmiyorum diyene de diyemezsin. Kimse kusura bakmasın. Ayrıca senin için geçersiz bir sebeb başkası için geçerli olabilir. Biraz açık görüşlü olun, insanları rahat bırakın, isteyen istediğini sevsin istemediğini sevmesin bunuda açıkça söyleyebilsin. Demokrasi diye bir şey var. Sen nasıl birini sevmek zorunda değilsen, kimse de Atatürkü sevmek zorunda değil.

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Bak dediklerimi yanlış anlıyorsun güzel insan ben diyorum ki dini görüş farklıdır ya da diğer insan şeyleri her neyse ama" benim için " bak vurgu yapıyorum Atatürkü sevmemek için bir sebep asla yok bak çıkarsın getirsin önüme mantıklıydı ses etmem tamam abi sevme derim ama şimdiye kadar getirebilen olmadı mantikli sebep bulun sevmeyin tamam ama bulamazsınız yani haberiniz olsun ayrıca tekrardan söylüyorum benim görüşüm bu diğer konularda her fikre açık olabilirim ama buna seni üzecek biraz ama açık olamam

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Atatürkü sevmeyen de zaten net yobaz müslüman tarafidir ya da asla tarih bilmeyen sağdan soldan duyma takılan cahil insandır aklı fikri olan sever zaten

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Şaka gibisiniz ya sizin şu an yaşıyor olmanızın sebebi olan adama saygı duymamaniz çok komik xhjxhxjxhx

Yorumla
    • Elitkesim
      Elitkesim
      +1 yıl

Bu kadar dar görüşlü insanların bukadar modern miş gibi konuşması beni çok üzüyor açıkçası. Türkiye de ya Allaha inanmıyorsun diye dışlanıyorsun ya da Atatürkü sevmiyorsun diye. Baş örtü takan yobaz, açık giyinen ahlaksız. Ben gerçekten inanamıyorum sizin gibi insanlara. Bukadar cehalet içinde hala ben düşünüyorum diyebilmeniz hakikaten ilginç. Din konusu farklı, "Allaha inanmıyorum" diyene bişey diyemem diyerek o konuda saygım var herkese deyip, sonra çelişkiye düşüp müslüman insanlara "yobaz" demeniz, ön yargınız, agresifliğiniz, her şey okadar yoğun ki, şaştım kaldım. Yobazlığın açılımı "bir din ile alakalı aşırı baskıcı olma" durumudur. Atatürkü de ilahlaştırarak insanların Atatürkü sevmeme hakkını elinden almaya çalıştığınıza göre siz tam bir "yobaz" olmalısınız. Üzgünüm...

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Bak arkadaşım ben Müslümanlarının yobaz demedim yobaz olan Müslümanlarının dedim hani aslında Müslüman olmayıp her günahı işleyip İslam evliliği diye 5 kadınla evlenenler var ya hani onlardan bahsettim keşke bir de anlayıp öyle yorum yapsan ya hani anlamadan bu kadar cümle yazmak yormuyor mu

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Atatürkü de ilahlastirmiyorum açık ve net şekilde sevmeme nedenini söyle mantıklıysa eyvallah diyeceğim diyorum ama sağdan soldan duyma bilgilerle ya da Osmanlıcılık geçerli gibi saçma yobaz Müslümanların "anlamıyorsun ya açıklayayım canım normal Müslüman değil şu Müslümanim diyip her işe kalkisanlardan bahsediyorum" dediği şeylerle çıkarsanız karşıma size saygı duyamam ben

Yorumla
    • Elitkesim
      Elitkesim
      +1 yıl

Ben kendim için konuşmuyorum arkadaşım. Ben nötürüm, ayrıca türkiye de yaşamıyorum. Ben Atatürkle ilgili hiç bir objektif kaynağın olduğunu düşünmediğim için, bana dayatılmaya çalışılan sevmek zorundalığını reddediyorum. Ne severim kendisini, ne sevmem. Ben insanlara yapılan saygısızlıktan bahsediyorum. Türkiye de fikrini açıkça beyan eden insanlara saldırmanızdan bahsediyorum.

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Bak tekrardan diyorum kanıt koysunlar okeyim ben hiç sorun yok ama turkiyede yaşamadığını için işte ortamı olayı anlayamazsın

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

burada olay ne biliyor musun zaten kendini bilen biri sever ya da sevmiyorum demez diyeyim hadi ama gerçekten Müslümanım ayağına gezen ama 14 yaşındaki kızları namus ayağına evlendiren o pis "yobaz" zihniyet sırf Atatürk buna engel oldu diye ciddi bir düşmanlık icerisinde

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Biz burada bununla savaşıyoruz olay bu yani keske daha burada yasamadan ve benim yazdigim şeyleri tam olarak anlamadan bu kadar savunmaya gecmeseydin

Yorumla
    • Caannn35
      Caannn35
      +1 yıl

Patates o kadar haklı ki insan daha ne kadar haklı olabilir... Atatürk ile ilgili objektif kaynak olduğunu düşünmemen bile önyargını gösterir. Bir dene oku, muhakkak seveceksin ;) insan Türk olur da nasıl Mustafa Kemal'den yana olmaz

Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

Atatürkü tek kullanabilecekleri yaptığı iş kıyafet kanunudur kadınlara baş örtüyü yasaklamıştır tek bahaneleri bu bunun sebebi de tekrardan kadınların peçe ile kapatılmasına engel olmaktır eski zihniyete geri dönüşün önüne geçmektir tamamen kadın haklarını savunmak için yapmıştır ki zaten bir süre sonra serbest bırakıldı

Yorumla
    • Elitkesim
      Elitkesim
      +1 yıl

Bakın konu sadece Atatürk değil. Ben türkiye de fikrini açıklayan insanlara saldırılmasından şikayetçiyim. İnançlısı inançsızı atatürkü seveni veya sevmeyeni, hepsi için konuşuyorum. Buraya bi insan çıkıp sen Atatürkü nasıl seversin diyen bi insan ne kadar cahilse, Atatürkü nasıl sevmezsin diyen bir insan okadar cahildir benim için. Atatürkün yaptığı bir çok güzel şey var zaten, bunların çoğunu okudum, ama dediğim gibi, çok yorum katılmış her kaynakta. Çok fazla ilahlaştırılmış, hal böyle olunca okumakta gelmiyor insanın içinden. Sevmek zorundasın diyenler olunca da, aksi gibi insan tamamen uzaklaşıyor.

Yorumla
    • Caannn35
      Caannn35
      +1 yıl

Fazla mi ilahlastirilmis? Ya 100 sene öncesinde yaşamış insan bu... O günün şartlarına göre çok çok üst bir zeka, çok çok üst bi deha o günden al bu güne koy gram siritmaz. Lord Kinross'un Atatürk adlı kitabını oku tamamıyla objektif. Atatürk'ü anlamak için eş değer bilgi birikimi ve çaba gerekir. Alfabeyi öğrenip kaliteli edebi eser inceleyemezsin. Atatürk'de böyle bir adamdır. Niteliksiz beyinlerin temelsiz yaklaşımları bu dahiyane ve karmaşık zihni çözmesine imkan yoktur.

Yorumla
    • Elitkesim
      Elitkesim
      +1 yıl

Bahsettiğiniz kitabı şimdi internet üzeri sipariş ettim. Öneriniz için teşekkürler. Eğer bahsettiğiniz gibi objektifse kitabı yarıda bırakmam bu kez diye düsünüyorum.

Yorumla
    • Caannn35
      Caannn35
      +1 yıl

Türk devrimi eşsizdir kardeşim. Eksi 15-20 puanlardan alıp ülkeyi dünya devlerine kafa tutacak hale getirmek hele hele bunu 15 sene de bu topluma rağmen yapmak gerçekten takdire şayandır. Cumhuriyet tarihi şanlı şerefli zaferlerle doludur. Okudukça aşık olacaksın.

Yorumla
    • Eng_Reyhan
      Eng_Reyhan
      1 yıl

Din düşmanı bir neslin tohumlarını attı ya ! Ondandır bu ilahlaştırıcı sevgileri... Bakalım öldükten sonra ne kadar işlerine gelecek bu sevgi..

Yorumla
  • Kültürlücahill
    Kültürlücahill Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Keşke sevseler.. biraz sevmekten fazlası. Kendi kafasında kurduklari hayal ettikleri o kişiyi kafalarında öyle canlandirmislar ki ona inanıyorlar. Her insan dediğin gibi sevmek zorunda değil bu sevmeyenler içinde islamcılar da var. Ama saygıda duyuyolar sevmeyenlerde bu söylediğim Atatürkcülerden dolayı Atatürkten soguyolar. Sevenlerin çoğu neden sevdiğini de bilmiyo zaten Atatürkü tanımaz ilkelerini bilmez

1
    0 Yorumla
  • neekko
    neekko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

İzmirli olarak söyleyim... Türkiyede Atatürkü sadece iki kesim sevmez; dinciler ve bölücüler. İzmir zaten batı kenti bölücü kesimden uzak ve dinciliğin olmadığı bir yer olduğu için bu sevgi ondan diğer yerlere göre yüksek duruyor. Antalya ve Muğla gibi şehirlerde de bu sevgi çok yaygındır

3
    1 Yorumla
    • Eng_Reyhan
      Eng_Reyhan
      1 yıl

Yani seni yaratan olan Allah'ın dinine uzak olduğunuz için mi seviyorsunuz anlamadım? Bakalım ölümden sonra Atatürk sevginiz ne kadar paçanızı kurtaracak ;;)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

8

Cevap

• SHEKAU
    SHEKAU Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgiden öte tapıyorlar, bir din gibi onu sevmek, peygamberden daha değerli görüyorlar ama uğruna gittikleri yolu bu dünyadan göçtüklerinde anlayacaklar

2
    1 Yorumla
    • biradetpatates
      biradetpatates
      +1 yıl

BSJXBXJDBJXBDJDHDJDHDJDHDJDBDJHDJDHDJDBDJDHDJDHDJDH şu an dunyadasin kardeşim bastığın toprağı oluşturan verdiğin değerin birazını da kurtarana ver bir zahmet

Yorumla
  • EmekliTanrı
    EmekliTanrı Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

Ben izmirliyim yenilikçi olduğum için daha iyisi gelene kadar en iyisi o ama çoğu insan sadece Atatürk için değil siyasi liderleri de putlaştırıyorlar

0
    0 Yorumla
  • crazyboys54
    crazyboys54 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.

Atatürk izmiri çok severdi ondan ayrıca izmirliler yurdun diğer insanlarına göre daha akıllılar

0
    0 Yorumla
  • kafeinsever
    kafeinsever Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 68%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Aile geleneği gibi düşün zaten seven insanların içinde büyüyosun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İzmirliler balkanlardan gelmiş orada yer falan vermişler

0
    0 Yorumla
  • Ben-Hasan
    Ben-Hasan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Mustafa Kemal Atatürk selanik doğumlu ve İzmir'de aynı şekilde o yüzden Atatürkü daha çok seviyorlar yoksa başka olay mı var bilmiyorum herşeyin başı sağlık olsun

0
    1 Yorumla
    • crazyboys54
      crazyboys54
      +1 yıl

O zamanlar selanik türk toprağıydı. Sevmemizin sebebide nerde doğduğu değil bu vatan için neler yaptığıdır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kafa yapıları çok uyuyor. Çünkü ❤️

0
    0 Yorumla
  • Fatih1905gsgs
    Fatih1905gsgs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Her insan sevmesi lazım kurtarıcımız o

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.

İzmir marşına göre

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İzmirliler Atatürk'ü neden çok sever?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Turkiye Ataturk neden cok sever? 5 cevap verildi
İNsanlar neden Atatürk'ü sevmiyor? 13 cevap verildi
İzmirliler neden Atatürk'e daha çok önem veriyor? 10 cevap verildi
Türk halkı Atatürk'ü neden sevmiyor? 20 cevap verildi
Bir Türk, Atatürk'ü neden sevmez? 33 cevap verildi
Türkler niye Atatürk’ü sevmiyor? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨