Madem bu kadar kuduruyorsun belli etme dimi ama yazık sana kıyamam ben.
Kadının düşmanı yine kadındır.
Diye boşuna dememişler gerçekten.

Ben hem cinsimi kıskanmam ama kızlarda durum tam tersi! Üniversitedeki sınıf arkadaşım benim hemen yanındaki masadaydı ister istemez duydum yan bölümdeki kızın resmen memelerini, kaslarını kirpiklerini kıskanıyor bir kere de değil 2 kere duydum 😂 bana saçma geliyor ama onların ap ayrı bir dünyası olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam 🙄
Evet. Erkekler arasında kıskançlığa, çekememezliğe hiç denk gelmedim. Eğer bir erkek, başka bir erkekle iyi geçinemiyorsa bunun sebepleri arasında kıskançlık asla yer almıyor diyebilirim.
Cevap
20Cevap
Al kardom benden de o kadar 🤭 Şaşırıyorum görünce. Kadın kadını her şartta en iyi anlayan kişi; ona destek olması, yanında olması, hislerine ortak olması gerekirken böyle kıskançlık yapması çekememezlik 😕
Senin bahsettiğin kıskançlık hemcinsini kıskanmak ama millet detay okumadığı için aşkını kiskanmak olarak algılamış. Evet bir erkek bir erkeği kolay kolay kiskanmaz ama bir kadın için durum cok farklı. Parmağındaki bir yüzüğü ya da sırtındaki gömleği bile aşırı kiskanabilir😂😂😂
Kadınlarda sadece hemcinsine olan kıskançlık çok göz önünde olur, onun haricinde kıskançlık doğal ama bastırılması gereken, herkeste olan bir duygudur.
Aynen bazı kadınlar kadını kıskanmaktan kocasının aldatığını görmüyor affediyor kadına inat. Kadına kötü sözler söylüyorlar aşırı kıskanç kadınlar var tiksiniyorum onlardan. Erkekler kötü olan erkeği bile savunuyor
Ama kıskanç erkeklerde var çok gördüm yakışıklı erkek görünce bu kötüdür pistir diyorlar hemen
olur mu efendim.. Ben belki de kadınlardan daha kıskanç biriyim 😊
Ben insanları kıskanmam, sevdiğimi kıskanırım sadece 😃 oda benim hakkım kime neee
Hem erkekte hem kadında olması gereken bir vasıftır
Değil, kediler köpekler bile kıskançlık yapabiliyor. :D
Ben daha önce birbirini kıskanan erkek görmedim ama bilmiyorum
Hayır erkekler çok daha fazla kıskançlqr sadece bizim kadar belli etmiyorlar
Yoo tam tersi hazımsızlık yaşayan çok erkek gördüm iş hayatımda..
Kadınlar kadar erkekler de çok kıskanç insan da olan bir duygu bu
Çekememezlik diyelim. O evet.
İngilizce Envy kelimesinin pek karşılığı yok Türkçe ama Jealous ile Envy farklı şeyler
Hayır kızlarda kıskanır ama genelde erkek ler daha kıskanç olur
Erkeğinde kıskancı vardır.
Seven sevdiğini kıskanır, cinsiyeti yok bu işin.
Hayır erkekler de çok kiskanc
Niye erkekler kıskanmıyormu
Yaşı olmayan bir aktivite
İnsana özgü.
Kimisi bezdiriyor.
Yok be güzelim kıskançlık fıtratımızda var.
hayır, ben kıskanç bir adamım..
Değildir, konu kapanabilir, saygılar.
Kadınlarda bu duygu abartılı
Kesinlikle 😕
Seven, değer veren insan kıskanır, paylaşamaz.
Herkeste vardır
Hayurt
hayır değidlir
Değildir
Hayır
Hayir.
seven kıskanır ama kısıtlamaya hakkı yoktur.
Tabii ki hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?