Kadınlar arası kıskançlık?

Merhaba görümcem bana hep kötü davranıyor. Eşimle beraber ailesini ziyarete gittik eşim ve ailesi yabancı başka ülkede. Kız kardeşi yüzüme bile bakmadı eve gelir gelmez gitti dedesine işyerinde ki olayları anlatıyor bana selam bile vermeden benimle tanışmadan bütün akşam yemek sofrasında doğru dürüst yüzüme bile bakmadı. Yanı yabancı bı kız aileye ülkenize ilk defa gelmiş biraz ilgilen , ki ailede İngilizce konuşan tek o var genç olduğu için diğerleriyle zaten iletişim kuramıyorum kız hiç ilgilenmedi hep kendini işini falan anlattı hatta abisine benimle ilgili soru sorarken bunu İngilizce soruyor ama ben orada yokmuşum gibi. Kaynanam akrabalarına beni anlatırken çok güzel kız çok başaralı vs diye beni övmüş o sırada görümcem de oradaymış sonradan abisini arayıp ona demiş ki “annem seninkini öve öve bitiremedi, sanki bir prensesten bahşediyor gibiydi. Seninkini gerçekten tanımasam prenses sanacaktım” demiş bu ne demek şimdi? Neden böyle davranıyor beni ignore ediyor. Abisini kıskanmadıydınız biliyorum çünkü onunla zaten yakın ilişkileri yok neden böyle yapıyor anlamıyorum
Kadınlar arası kıskançlık?