Yeğenimi sevemiyorum, nedenini bilmiyorum. Kötü bir teyze miyim ben, ne yapmam lazım?

yeğenim (ablamın oğlu) hayatımıza 2 sene önce girdi. 2 yaşına girecek. doğduğu an sülale bayram etti ama benim içimde en ufak bir his oluşmadı. çok şirin tatlı bir çocuk ufak ufak konuşuyor. ama doğdu doğalı benim içimde hiçbir his oluşmadı yeğenime karşı. annem ve babamın uğruna ölürüm. abimle ablam için geçerli ve güzel sebepler bulabilirsem gene ölürüm ama yeğenim için ölmem. bakın gerçekten çok tatlı çok zeki bir bebek ama ne bileyim ben hiçbir şey hissedemiyorum ona karşı. el çocuğu gibi geliyor. tıpkı bana benziyor benim kopyam ama yabancıymış gibi geliyor. biz maraşta oturuyoruz ablamlar İzmir'de oturuyorlar. 1 ay önce İzmir'e geldim yeğenimi görmek için. belki alışırım da sevmeye başlarım düşüncesiyle geldim. günümün her saatini yeğenimle geçiriyorum ama yok hayır sevemiyorum bir türlü. VE BEN BUNUN SEBEBİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM VE SEVMEK İSTİYORUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN.
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada yanlış anlaşılmasın hiç sevmiyorum değil. seviyorum ama benimseyemiyorum. el çocuğu gibi geliyor.
Yeğenimi sevemiyorum, nedenini bilmiyorum. Kötü bir teyze miyim ben, ne yapmam lazım?