Annemi affedemiyorum, her gün sessizce ağlıyorum. Ne yapacağım?

Anneme o kadar kırgınım ki. Canımı o kadar yaktı ki 20 yıldır. Benimde hatam oldu olmadı değil. Ama annemden çok kez şiddet gördüm. Babamın annemin elinden beni zor aldığı zamanları çok iyi bilirim. Temizlik takıntısı yüzünden mi dayak yemedim düzen anlayışımdan dolayı mı dayak yemedim. Yedim hep. Babam da hep annemin tarafında oldu hala öyle. Annem de babamda öğretmen. Annem bunları yapar eziyet eder çok nadir zamanlarda gelir özür diler ama gönlümü kırdıktan sonra ne fayda. Sırf korkudan yanına yaklaşamadığım zamanlar var hala. Sinir hastası zaten hala. Daha 2 gün önce beni aşağıladı. Ben çok duygusalım kaldıramıyorum artık. Kalbim zaten hasta. İlaç kullanıyorum. Bugün gelmiş yapma surat asma diyor özür dilerim diyor surat asınca suçlu oluyorum. Yaptıklarına nasıl güleyim ki hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Dengesi yok. 22 yaşındayım geçmişi unutamıyorum.. bazen anneme yaptıklarına rağmen kıyamıyorum ama o beni çok kez öldürdü hep hep an hassas yerimden vurdu geçmişi unutamıyorum.
Annemi affedemiyorum, her gün sessizce ağlıyorum. Ne yapacağım?