AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
onu kendinden 10 yas buyuk adamla evlenmeden once dusunseydin mk
o yaşım geçmeisn diyor kndinde haklı bi 3 yıl için ikna et
Senin hazır olmadığını o kabul etmeli , bu durumda senin ona anlatma çabasına girmen gerekmiyor.
Vay terbiyesiz senden çocuk istemiş ha?
Idam gelsin idam.
Ne diyon sen ya niye evlendin gezeceksen... dünyayı instagramdanmi öğrendin tiktoktanmi?
Yaş farkından dolayı onun hayata bakış açısı ile seninki aynı olamaz onun baba olma yaşı gelmiş çoktan ama senin anne olma yaşın hem gelmiş hemde çok erken oda haklı sende yani
Sizin gibi cahil kızlardan bıktım 34 yaşındaki adamla evlilik nedir ya 24 yaşındaki kıza
Kanka bazı evlilikler mecburi bu da belkş mecburi evlendi
Çocuk düşünmeyen gezen tozan yapıda biri zorla evlilik yapmaz
O da doğru
o yasta adamla evlenirsen tabi cocuk ister canım sende kendi yasitin dururken oglan napsin yaslanmis cocugunuz oldugunda annem kim bu dede diycek adamsa acele ediyor oyuzden kensi yasitlarin ölmüs sanirim gecmis olsun
ac gozluluk yapiyosun.. oysa millet evlilik ve cocuk icin can atiyor. cocuguyla gezip tozmak istiyor ona gore yasamini guzellestiriyor evliligini percinliyor. ve senin evliligin cok uzun surmucek sen bu adami aldatir bosanirsin
Çocuğa kadın karar verir eziyetini çekecek olan zor
ne alaka kadın karar verir. karar ortak olarak alınır. sanki mitoz bölünmeyle doğuruyosun.
Evet adamın yaşı var ama düşük yapman moralini bozmuş ve fikirlerini değiştirmiş eşin biraz sana zaman tanımalı düşük olayı daha taze olduğunu düşünüyorum... Bir zaman sonra sende istersin yeniden bence
Yaşıyla alakalı çocuk istemesi baya bi doğal siz çok genç kalıyorsunuz kendisine göre ve gençliğinizi yaşayamadınız galiba gezip tozmak istemek hakkınız ama ona göre biriyle evlenseydiniz keşke umarım orta yol bulunur
Sen aranızdaki yaş farkı işte adam baba olma yaşını çoktan geçmiş ama sen daha gençsin Yaş farkının yarattığı bi sorun
Normalde kadınlar ister erkekler erteler çocuk işini ama degisik geldi bende aynı düşüncedeyim belli bir süre çocuk yapmicam çok zor çocuk bakmak
Yaş farkından dolayı isteklerinizin farklı olması çok normal sen %100 haklısın tam eğlenme gezme yaşındasın eşinde tam baba olma yaşında 🥲🥲🥲
Adam haklı ama yaşı gelmiş ama bi taraftan seni düşünmeli , madem acil çocuk istiyodu , hayatını yaşamak isteyen 10yaş küçük biriyle evlenmemeliydi, ama evlendi ve beklemek zorunda seni...
Aynı bakış açısını ters çevir. Madem hayatını yaşamak istiyordu neden kendinden bu kadar yaş büyük biriyle evlendi? Burada sorun birinin isteyip diğerinin istememesi değil bence, evlenmeden önce bu konuların konuşulmaması ve yaş farkının dikkate alınmaması. Tabi ki yaş farkı sevince önemli değil diyeceksiniz ben de aynı fikirdeyim ama işte bu tarz sorunlar doğurabiliyor ve bu yüzden öncesinde her konuyu konuşmak lazım
Evet haklısın ama onu neden sormuyorum çünkü cevabını biliyorum, kadınlar genelde bu yaşlarda evlenmek ister, kendisine güven veren, geleceği olan biri diye evlenmiştir, sevmiştir tabi belki onu bilemem, ben ünv deyken etrafımda konuşulduğu şekilde aktarıyorum... Evet yaş farkı önemli değil aşkta ama bence erkek 10 yaş küçük olmalı , kadın değil🙈
Onun dışında elbette doğru, bunlar konuşulmadan evlenilmemeli
Yaş farkı kişinin tamamen kendi tercihi 😊 artık kim genç olsun kim yaşlı olsun ona çiftler karar versin ya da denk bulsunlar 😊 ama ne seçerlerse seçsinler iyi Düşünüp öyle karar versinler. Akıllarına gelen herşeyi konuşup kafada soru işareti bırakmasınlar. Evlilikte kervan yolda düzülmüyor maalesef 😊 düzülen kervandakiler oluyor 😅
Tabi doğru, ben 40 olduğum için kendime göre konuştum😃🤭
Haklısın , çiftimize mutluluklar😃🤲
Senin yaşta olsam ben de on yaş altı isterdim ne yalan söyliyim 😅
34 olduğum için 5 yaş yeter bana 😂
Erkekler de kadınlar da 40 olunca genç ister, bu böyledir değişmez😂
Tşkler görüşlerimi beğendiğin için ☺️🙏
Çocuğunla da gezersin tozarsın hanımefendi kocanı babalıktan mahrum bırakmamalısın
Yaş geçiyor ve zamanla çocuk olma ihtimali çok düşüyor. Ki üstelik sende 2 kez düşük yapmissin seninde durumun riskli çocuk için o yuzden bekleme derim ben
Esin yasininn gectigini dusunereek yapistirir 😁😁😁
Sıkıntı ya yaş farkınızdan dolayı onun istemesi, senin de istememen normal
babanla evlenseydin ya 10 yaş ne aile evinden kaçıcam diye evlenirsen zoraki bi hayat yaşarsın böyle olacağıma borc içinde yalnız yaşarım daha iyi
İkinizin de kafa yapısı farklı yani iki taraf da haklı ki aranızda 10 yaş o yüzden zaten böyle Bi durumdasınız keşke daha önce bunun farkına varsaydınız yani evlenmeden önce
Henüz çocuk düşünmüyorum ne demek ya. Evliligi kabul ettiyseniz çocuk olmasını da kabul etmişsiniz demektir. Bal ayı zamanlarını anlarım ama artık 2 yıl olmuş
Ben hiç istemiyorum. Bilmiyorum böyle birini bulur muyum
Neden istemiyorsun
@Sensee bilmem sevmiyorum sıkıntılı çocuk ya
Kaç yaşındasın acaba yanliş Anlamazsın
@Sensee 29 yaşındayım
Evlimısın
Çocuk Sahibi olmak çok güzel bir şey bence
@Sensee yok evli değilim. Çocuk iyide ilerisini düşünüyorum
Bence seni zamanı gelmiş diye düşünüyorum
@Sensee evlenme zamanı mı
Evet bence
@Sensee hayırlısı diyelim
Âmin aslen nerelisin sen
@Sensee Erzurum
Erzurumlular erken evlenir ama sen bayağı bir geç kalmışsın
@Sensee hepsi öyle değil ya. Komşularımizdan 30 üzeri bekar kız çok var
Erzurumda mı yaşıyorsun
@Sensee evet
İstersen gel sohbet edelim burada arkadaş fazla rahatsız etmiyim
aynı durumdaydım. şu anda bir cocuğum var 4 yaşında. ama başkasından :)
Al sana cevap😏yaş farkı önemsizmis ya😄
@Hayatgercek adam 34 yaşında iki sene daha beklese 36 zaten hemen çocuk olmuyor artık bir iki sene de öyle geçer. hamilelik süresi falan. adam 40 yaşında çocuk sahibi mi olacak. şahsen ben öyle düşündüm ve ani bir plan değişikliğine gitmiştim.
Senin hanım da küçük mü de bu yola girdiniz
Oha or^sbu evliyken başkasından mı çocuğun oldu o p^içi sen çocuğun olarak görebiliyor musun
@feyziiihusnu ne diyon awk vampiri seni evliyken yaptım yazıyormu orada kör gözlü sığır okumayı da mı bilmiyorusun boşandım başkası ile evlendim ne yapacağımı sana mı soracam düdük
@feyziiihüsnü kız yavaş bu adam kesin değil ki o.. bu olsun😅bir daha oku yorumu yanlış anladın
Başkasından yazınca bi birlikteliğin var sandım. Kriterlerin için ayrıldıysan sorun yok. Umarım eski eşini düşünmüyosundur
@feyziiihusnu okuma ve anlama özürlü işine bak uza.
Okunacak bir şey yok ki. Ayrılıp yaptık yazmamışsın çocuğum var ama başkasından yazmışsın hiçbir şey belirtmemişsin kaç tane dislike almışsın
@feyziiihusnu bir de sorun yok yazıyor sorun olup olmadığının tasdiğini senden mi alacam konumun ne aw
evliliklerde her şey kadının isteğine bağlı olmaz madem eşitsek fikirler eşit karar verilir uyuşmazlık varsa herkes yoluna bakar
Cahil adamsın ne yazdığın bile belli değil eşin napıyor acaba seninle
Burası karışti sakin arkadaşlar, iletişim bu şekilde olmaz, tabi siz bilirsiniz. Ben çekiliyorum size iyi yazışmalar
Yok ben de yazışmak istemiyorum sıkıldım gerçekten adam hiçbir şeyi belirtmemiş kaç tane dislike almış bununla iletişim olmaz.
Aklın varsa 4-5 seneden önce çocuk yapma iyice tanı sonra pişman olursun
Kanka evlenmişler zaten ne güveni hala
Düşük nedenine göre seninde acele etmene gerek olabilir
yaş farkına bakılırsa ikna etmen pek olası değil. kendi isteklerini göz önünde bulundurarak orta yolu bulmanın bir yolunu bulmalısın.
Bak eşinin yaşı geçiyor. Erkenden olsun büyüsün istiyor adam. Adam 35 yaşına varınca çocuğu olsa , 20 yaşına geldiğinde 55 yaşında oluyor
E ne var bunda bende 19 yaşındayım babam 58 yaşında ama
Bence bunlar sorun değil
Allah babana uzun ömürler versin
Amin seninkinide
Amin
Adamda yaşım geçecek korkusu vardı maden niye kendi yaşına uygun biriyle evlenmiyor? İki taraf da kendi yaş ce isteklerine uygun kimseler ile evlense sıkıntı olmaz.
Çocuk çok büyük bi sorumluluk hayatını tamamen onun üzerine kurman gerekir tekrar tekrar düşünün
Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum evlilikten sonra geçen süre normal çocuk istemek için bence sen çok genç bir de olabilirsin
Bunu dusunerek evlenseydiniz keske siz 24 yasındasınız ama o adamın da çoktan çocuk sevmesi lazım gayet normal bence vazgeçirme sende hazır ol
Konuşarak ama yaşı ilerliyor yani 40 yaşına geldiğinde çocuğu yeni baba diyebilecek
Adam 34 yaşında nereye kadar bekleyecek haklı elbette
Çocuk neşe, çocuk bereket bir doğsun sağlıkla fikri değişir merak etme
Onun tam baba olma zamanı. İkna olacağını sanmam
Bebek sana engel olmaz ki
Ha biraz yükün artar ama engel olmaz
Bebek tüm hayatın değişmesi demek ve şu an buna hazır olmadığını dile getiriyor. Evlilikte iki kişinin ortak kararı ile çocuk olmalı biri isteyip biri istemediğinde zorla olmamalı...
Eşinden gizli korunabilirsin
Bunlr için değişik yöntemler var.
yaş farkı sorun ve problem yaratır yaşına göre birini bulabilirdin bu senin için iyi olmadı
Onun yakınlarına dert yan belki onlar ikna edebilirler
Haklısın bence
Bu tür şeyler evlilik öncesi konuşulmalı
Nene senin kaç tane çocuk torun var 105 yaşına gelmişsin ya belki baya vardır kdlclföhdxmc
@Melih1998 Bos yapma grzekali olduğunu belli ediyon
Ortak kararamız ama bence durumu anlat kendimizi vakit ayıralım diye
Aradaki yaş farkından kaynaklı
Adam 34 yasnda tabi ister
Bence sen haklısın. Otursun oturduğu yerde
Eşin yaşı yüzünden istiyor gayet mantıklı isteği
eğer ilişki yürümezse net ayrıl
Neden basta konusmuyorsunuz
Bu yaş farkı ile evlenirsen olacağı bu.
Bence tatlı bir dille ikna edebilirsin :)
Direk söyle istemediğini
Yaşlarınız bir değil onun istemesi normal
Haklısın çocuk bağlar seni. Gez dolaş
34 Luk adam 24 Luk citiri almis
..26 19 almış da aynı hikâye mi? Ve ya da 28 le 35?
Yok dur 28 ve 40?
@AxDEATHxANGEL Avusturya ile ilgili soru soracam yazar mısın oraya gelecem de c
Oralı olduğum nerden çıktı 😳😅...👁️👄👁️
Avusturya ya 🤣 peki peki dinliyorum?
Eee? Sen nerdem biliyorsun bunu?
@AxDEATHxANGEL profilıinde yazıyor ya
avusturya ya gelecem iş için gezecek falan yerleri soracam neye dikkat edeyim falan yani yardımcı olmak istersen yazabilirsin altından bir şey çıkmayacak yani
Nasıl silebilirim yeni geldim... istemiyorum görünmesini
avusturya ya gelecem iş için gezecek falan yerleri soracam neye dikkat edeyim falan yani yardımcı olmak istersen yazabilirsin altından bir şey çıkmayacak yani... anladım fakat ya burdan biri ile evlencen ya da doktor falan olman gerek istemiyorlar sığınmacı 😅
Innsbruck, Linz, Salzburg, Wien (Vienna) işte 🤣 iyi şanslar bunlar en önemlisi.. Vienna ve Innsbruck da mülteci dolu
Afgan bile var -_-
@AxDEATHxANGEL ne sığınması be benim Türkiye'de maddiyatim yerinde Avusturya iş ve eğitim için gelecemm gezecek kafa dağıtacak para harcayacak mekan falan soracaktım
Yazdım şehitleri.. ve ha tabi ok
. kaderin nerdeyse git Innsbruck mu Vienna mı iş ara orada Tyrol da geçicek çok yer var
Şehirleri.. klavyede içe beni kızdırıyor
Bak geziçek demim sabah sabah beni ilgilendirmez udbbvvbn
@AxDEATHxANGEL biz seninle anlaşamadık neyse ben Avusturya ya seminer ve gezi için geliyorum büyük bir şirkette yoneticiyim zaten iş aramaya gelmiyorum. Orada seminer sonrasında araç kiralayıp gezecek ama nereleri önerirsin diye soracaktım ama yanlış anladın teşekkür ederim yinede iyi günler.
Ha öyle demeki ben ne siz bir değilsiniz hava durumuna da bağlı burası çok soğuk ve güneşli hava... ehhhh ben dağı bayırı gezerim sen şehir dedin insan Viyana gidince yetiyor zaten koskocaman her gez gez bitmez. Ben gitim sor söyleyim... dönme dolap da var luna parkı fakat yaş farkı çok şartları gezin? Innsbruck dağlık yer... Ben doğaya kaçtığım. icin fark var sen şimdi yarışma mı bakcan Kitzbühel de.. ne bileyim
Şarap mı... ne bileyim
Güneş nadir.. yazın gel yağmur vardır hep hahah
Sarayları gezinen* aman klavyem ne yazdisa o. duzeltmem
@AxDEATHxANGEL illa sıktır mu olmak lazım? Başka sağlık bölümlerinden de olsa olmuyor mu? Başka meslek grupları vs.
@Hayal_dir_hayal sıktır? Ne diyon
@AxDEATHxANGEL klavye hatası illa doktor mu olmak lazım demle istemiştim başka sağlık bölümlerinden veya meslek gruplarından olsa
@Hayal_dir_hayal ne diyorsun? Sorun neki neeee
@Hayal_dir_hayal afedersiniz birdem ortaya çıktınız dediğiniz anlamıyorum ne icin doktor.. ne
@AxDEATHxANGEL dediniz ya Avusturya da yaşamak için ya doktor olacaksınız ya da evleneceksiniz diye neyi anlamadınız ben de onu anlamadım? Sorumu baya açık yazdığımı düşünüyorum?
Adam yasli yap cocugu
Evlenmeden önce yaş farkı bu yüzden önemli ve bebek konusu da bence evlenmeden önce konuşulması gereken bir konu. Yoksa bu tarz sorunlar olabiliyor.
Bunun sonu aldatmaya gitmez inşallah
şu an doğurmaya hazır değilim de.
Eşin seni ikna etsin sen niye uğraşıyorsun
10 yaş büyük biriyle evlenirsen sonuç bu.
Bence sen mantıklı düşünüyorsun
Niye çocuk istemiyorsunuz? Eşiniz da haklı ama