Arkadaşlar kocam benim ikinci eşim. Ama ben onun ilk evliliğiyim. O daha önce evlenmedi benim çocuğum da var. Kızımı kendi kızı gibi seviyor. Dün akşam kızım ateşlendi. Bende babasına haber verelim dedim o da ben ilgilenirim görürüm sizi hastaneye dedi bende sen baba mısın daha önce hiç evlilik yapmadın ne anlayacaksın çocuk bakımından dedim kırıldı aramız baya soğuk sizce boşanır mıyız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Öyle söylenmez tabiki, diliniİn kemiğine bi bakın. Yok galiba. Çocuğun olduğu odadan çıkarsınız. Kibar bir dille, senin ilginden alakandan hiç şüphem yok. Bu konuda sana hayranım ve şok teşekkür ederim. Fakat kız çocukları babalarına hem düşkün olur, hem de bu durumda babasının ilgilenmesi daha doğru olur. Bir diğer açıdan da babasıyla arasındaki bağın kopmasını istemediğim için, babasının ilgilenmesini istesem seni kırmış olmam değil mi? deyip yanağına öpücük kondurursun anlayışla karşılar. Bu kadınlar neden böyle vicdansız ve ayarsız acaba? 😠
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOrtak velayete sahip olduğunuz için tedirgin olmanız normal. Hatta çocuğunuz hastalandığı için tedirgin olmanız normal. Fakat unutmamanız gereken husus ise eşinizin de çocuğunuz, çocuğu için endişe duyması, bakmak istemesi veya hastaneye götürmek istemesi çor normal. Buraya kadar bakıldığında herkesin davranışları normal. Anormal kısım bu tedirginliği cümlelere dökmek olmuş.
Ben kendimi eşiniz yerine koysam kullandığınız cümleleri büyük hakaret algılarım ve uzunca bir süre bu durumu yansıtırım. Benim zihnimi çok kurcalar. Şöyle diyeyim;
Çocuğunuz ile ilgili her kaygınız da, ileriye dönük her planınız da, onlar için yapacağınız her yatırım da daha doğrusu ortak kararlarda danışılan merci eski eşiniz mi olacak? Hayır!!!00 Yorumla
+1 yılAdama helal olsun gerçekten hiç evlilik yapmamış biri olarak sizinle evlenerek o evliliği taşıyabilecek karakterde olduğunu göstermiş çok büyük pot kırmışsınız dilin kemiği yok maalesef güven sarsıldı bir kere bilginiz olsun boşanmaya gelince zennetmiyorum bosanacagini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu zamanda hangi erkek çocuklu kadını kabul ediyo? Bu zamandaki insanlar namus merakına düşmüşler sen hem önceden evliymişsin hemde çocukluymuşsun o seni buna rağmen kabul etmiş seni seviyor, oldu olacak bide hakaretler de etseydin bu ne saygısızlık eğlence için mi evlendin adamla? Çocuğuna babalık yapacak sen de karışmayacaksın he eski eşine meraklıysan boşan!!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam kendisini baba zannediyor, seni çocuğunla bir aile olarak görüyor. Sen de varoşluk yapıp babasına haber verelim diyorsun. Zaten çok sevseydi, o çocuğu sana bırakmazdı. Bırakmak vazgeçmektir. Diğer adam da çok sevmeseydi, çocuğu olmamasına rağmen seni çocuğunla kabul etmezdi. Muhtemelen 19-20 yaşlarında evlenip hemen b ok varmış gibi, çocuk yapanlardansın. Ne oluyor arkadaş üreyince anlamıyorum ki, önce bir baltaya sap olun sonra üreyin, ortada kalmazsınız.
41 Yorumla
+1 yılNe kadar abartmışsın ya. Her şeyde babasını arayacaktın ve eşinin baba olamayacağını düşünüyodun madem neden evlendin? Kendine kendin gibi çocuklu dul adam bulsaydın ya da madem eski kocan çok iyi babaydı onunla kalsaydın.
31 Yorumla- +1 yıl
Sorunu git arkadaş çevrene sor o zaman buraya gelip gizliden soru sorup o cevaplasın bu gitsin diyemezsin. Ortaya soru sormak yerine kendi çevrende halledersin tabii senin gibi insanın eşi dostu varsa ne alâ
+1 yılYahu adam seninle evlenmiş, hem seni hemde çocuğunu kabullenmiş. Yardım etmek istemiş babalık yapmak istemiş adamı terslemişsin. Bence ağır konuşmuşsun abla git bi özür dile bence. Eğer hala seviyorsa bosanalim falan demez
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılohaaa be ohaaa yuh yani. bu neyin kafası ya böyle bir şey söylenir mi hiç. niye anlamasın çok büyük saçmalamaşısın sen. şahsen ben olsam bir kere daha düşünürdüm seninle evli kalıp kalmayacağımı
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Madem çocuğuna babalık yapacağını düşünmüyordun neden onla evlendin? Altı üstü hastahaneye getirecek ve doktorla konuşacak vs. Baba olmak mı gerekiyor bunları yapmak için? Eski kocanı bu kadar iyi görüyorduysan ayrılmasaydın keşke..
00 YorumlaVala ben olsam kizini hastahaneye seni de babanin evine birakirdim hastanede cocugun tedavisini yaptırır eski babasina teslim ederdim
20 Yorumla
+1 yılEn ufak şeyde bu kadar canım hakaretler edeceksen niye evlendin adamla? Nankörlük resmen.
23 Yorumla
Soran+1 yılNankörlük derken? Bana bie ödül mü verdi saygısızlık bence daha doğru bir cümle olurdu sakin ol ayrıca.
- +1 yıl
Evet nereden baksan çocuklu dul bir kadın için bekar bir adam ödül kardeşim. Sen yalnız bir kadın da olabilirdin şu an kurduğun aile ortamı o çocuk için ödül. Bu kadar ilgili bir üvey baba sana da çocuğuna da ödül.
- +1 yıl
Sen bir Türkçe öğren derdini öyle anlat bence yoksa ilerde çocuğunun ödevleri için de bir işe yaramayıp yine eski eşine koşarsın.
+1 yılben beyefendinin yerinde kendimi düşündüm de baya kırıldım. söyledikleriniz onu baya kırmış bir fincan Türk kahvesiyle gönlünü alın. unutmayın Türk kahvesinin 40 yıl hatırı vardır.
00 YorumlaSen yapmaman gereken büyük bir şey yapmışsın ki kızının ateşlenmesini diğer kocana bağlaman da bir bahane gibi görünüyor o baba oldu diye doktor değil sonuçta şu anki elinizde aynı işlevi görür
00 Yorumla
+1 yılAyıp etmişsin. Seninde endişeni anlayabiliyorum. Özür borçlusun. Bunu telafi et. Adamın yüreğine evlat acısı gibi koymuştur. Böyle hatalara bir daha düşmemeye çalış.
00 Yorumla
+1 yılAslında senin niyetin kötü değil ama biraz yanlış anlaşılmana sebep olabilir. Keşke daha farklı bir yolla yaklaşsaydın eşine. İster istemez kırılmıştır ve kıskanmıştır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSende adama ağır konuşmuşun sen babamısın diye kızına babalık yapıyor işte nw güzel niye boşanasın bi soğumada
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ne biliyim çok seviyorum
Sen baya soğuk yapmışsın o kendini öne çıkarmaya çalıştıkça sen uzaklaştırmışsın boşuna evlendin sanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya öyle söyledim niyetim yoktu
Soran+1 yılYa ben öyle herşeye karışma demek istedim aslında
Soran+1 yılBaba değil o babası değil benim kızımın babası var. Babası ölse neyse ama değil
- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılDirek sülalesine sövseydin. Düşünmek bu kadar zor olmamalı bence, hani Allah akıl vermiş ya arada kullanmak lazım. 🤣🤣🤣
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların nasıl bu kadar düşüncesizce konuştuğunu anlamıyorum özür borçlusun üzgünsün yorgundum bulbi bahane uykusuzdum felan işte
10 Yorumla
+1 yılÇok ağır konuşmuşsun. Gerek var mıydı sence bu kadar kırıcı olmaya? Boşanmayı düşünmesiyse bile artık sana ve çocuğuna karşı mesafe alabilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılneden öyle dedin... bence de haklı. adam kendini sana beğendiremiyor. senin de onu ezmen hoş olmamış.. boşansın istiyorsun galiba
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ama ne biliyimm
- +1 yıl
ilk kocanımı çok seviyorsun? ondan mı kızını babası hastaneye götürsün istedin? anlamadım
Soran+1 yılSaçmalama kocamı seviyorum. Yani boşansın istemiyorum. Eski kocam kızımın babası. Mahakemeye göre zaten haber vermek zorundayım
+1 yılbüyük pot kırmışsın hatta koca bi çam ormanını devirmişsin aferin, adam ayrılsa yeridir yani
20 Yorumla
+1 yılSal adamı boşansın, senin gibi hadsiz çirkef biriyle ömür geçmez.
20 YorumlaTroll soru değilse yazık sizin insanlığınıza.
cidden yazık ya, acıyorum üzülüyorum ne diyeyim ki.00 Yorumla
+1 yıl"Sen anlamazsın"
Ağar kaçmış.. kırılması normal.
Hemen gönlünü almalısınız
Bu kadar hassas bir eş hemen boşamaz. .00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine büyük haksızlık etmişsin. Kullandığın cümleler yenilir yutulur değil. Bu cümleler bana kurulsa direk kapıyı gösterirdim. Sevgimi kalbime gömer hayatıma bakardım. Adam ilgili şevkatli daha ne istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabası da dediğin kadar anlayaydı boşanmazdınız zaten büyük ayıp etmişsin ben affetmezdim.
Sanki beyin amelyatı yapacaktı adam nedir çocuk ateşlendiyse yapacaklar belli zaten en kötü hastaneye götürürdü.00 Yorumla
+1 yılNiye böyle bir öküzlük yaptın ki. Çok kırılmıştır adam. Özür dile bence. Boşanmazsınız ama aranı düzelt. Senin için çabalıyor sen de çabala.
00 Yorumla
+1 yılEn zoru da bu , bende bosandim kızım var. Hic evlenmemis, çocuğu olmayan anlayamaz farki. O yüzden 3 tane kizin evlenmek istemelirine rest cektim.
01 Yorumla- +1 yıl
Mesela bi kiz vardi. Benim kizimla af edersin sidik yaristiriyor , kiskaniyordu, istemiyordu. 1 dakikada yol verdim. Eski eş silinir gider. Ama bir insanin cocugu herkesten ustedir. Bunu bilicek, evlenecegin kisi o yüzden bekar hic evlenmemis biriyle , evlilik yapilmaz.
+1 yılAğır konuşmuşsun.. Adamın şevkini kirmissin. Yakında bosanir senden
03 Yorumla
Soran+1 yılYa neden
- +1 yıl
Biten eski Bi adamı olayın içine katmasaydin keşke. Şimdiki eşinin en hassas yerinden darbe yaptın. Ben olsam kesin ama kesin boşarım. Bosamadan önce son Bi gece gecirirdim
- +1 yıl
O zaman ayrilmasaydin babasıyla. O an söylenmez o canım. Daha sonra haber verseydin
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem uygun olmadığını düşünüyorsan niye evlendin? Ne kadar ayıp etmişsin. Adam götüreyim demiş. İyilik de yaramıyor. Adamın yerinde olsam yüzüne bakmazdım
022 Yorumla
Soran+1 yılUlan ben size gelin bana kızın sayın mı dedim fikir ver dedim fikir vermeyeceksin suçlama bu kadar suçlama ile kendinizi rahatlatmayın
Cevap sahibi+1 yılBana ne ben ne rahatlatcam kendimi 😬 neyin fikrini veriyim? Kırmızı çizgi babalık. Sende onu altüst etmişsin. Ayıp yaptığın. Git defalarca özür dile. Başka yapacak neyin var?
Cevap sahibi+1 yılKonuşcam tabi ki. İnsanların kalbini yarınlar yokmuşçasına kırın edin. Sonra da vay efendim beni boşar mı? Almanlar olarak da ne kadar soğuk ve düşüncesiz insanlar olduğunuzu gördük. Senin gibi soğuk bi kadında ne bulduysa o adam? Ama gördü işte gerçek yüzünü. İlk günden kendini belli etmişsin
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds Türklüğe laf etmek de senin haddin değil. Haddini bil.
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds gördük kralı da. Adama küfür etsen ondan iyiymiş. Sen baba mısın? Babalıktan ne anlarsın? Derken gerçekten kendini krallar gibi hissetmiştir.
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds ondan mı boşanır diye tutuştu eteklerin? 😅 Git o zaman arkadaş çevrene soru sor. Buraya gelip hoşuna giden cevaplara tatlım, canım hoşuna gitmeyen cevaplara git diyemezsin. Ortalığa bi soru sormuşsun. İyi kötü istediğim yorumumu yaparım. Beğenirsin, beğenmezsin beni bağlamaz. Ama bu da benim fikrim seni alakadar etmez. Laubali likten hiç hoşlanmam ayrıca. Tatlın falan değilim. Hem fikir sorup, hem de sana ne demek 😅 sen iyi misin asıl? 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds özgüven eksikliği yaşayan sensin ki beni boşar mı diye soruyorsun. Kendinle bi çelişme. Kocam beni bırakacak mı diye ağlayarak soru soran ben değilim sensin.
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds senin gibi geçimsiz olup, sürekli boşanıp yeniden mi evleneyim? 😂 Sen önce bi geçinmeyi öğren de, evde kalmışıma sonra bak 7 kocalı Hürmüz 💋💋
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds sen görürsün. Türklüğe de laf ettin sen. Ekran görüntüsü aldım o yazdıklarını da. Seni nasıl dava ediyorum. Yarın adliyeye gitmezsem de ne olayım. Seninle nasıl uğraşıyorum, otur izle 💋💋
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds 😂😂 paranı çatır çatır yicem. Yarın görüşmek üzere baaaaaaay 😎
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds yarın görceksin sen. Paranı yemek inan çok güzel olacak 😏💋
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds bu arada adalet okudum 😎 merak etme benden iyi bilemezsin adliyeyi 😂 yanında olmak isterdim celp kağıdını aldığında. Ama işte kısmet böyle olacak. Ama ben paranı yerken fotoğraf atabilirim sana 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds tabi kiii yarın görüşürüz 💋💋
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds önemi yok, aldım ben bana gerekeni 😂 bu arada herkes kalitesini gösterdi 😏
- +1 yıl
Ahahah yaparsın yaparsın kanka inandım tamam djejdj
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds yarın görüşcez. Senin hukuk kurallarından haberin yok heralde. Ne sandın sen? Ağzına geleni sayıp, yanına kar mı bırakcam? Yarın gitmezsem neyim. Ip adresin falan bulunacak işte, işlemler uzun biraz. Ama sonunda o davayı açıcam 😎😎
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds bak şu Türk ü karıştırma. Git kocana yüzüne baktırmaya çalış 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds okuyamıcam, yarın görüşürüz 💋
- +1 yıl
Hiç bie şey yapamayacaksın komik kız djjddjjd
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds AHAHAHAHAHAHA yarın görceksin 😂😂😂😂😂😂💋💋💋 vala sıkıldım yarın görüşürüz hadi bayy
- +1 yıl
Yalan yalan fjdjdjdj
Cevap sahibi+1 yıl@Lilenırsds yarın göreceksin 😂 sabahtan gitcem hemde. Anneme sen kimsin de laf söylüyorsun? Babanın tarlası değil burası. Göreceksin de olmadığını.
+1 yılAğır konuşmuşsun boşanmaz belki ama kalp kırıklığı da kolay geçmez
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ne biliyim ya
+1 yılİlkinden de dilin yüzünden boşandın dimi. Amaliyatla kemik koymalı o dile
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu boşanmış hele ki çocuklu kadınlarla evlilik yoluna giden erkekleri anlamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılHicbir sart altında Dul bir kadınla evlenilmemesi gerektiğini bize öğrettiğin için teşekkürler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Ağır saçmalamışsın. Senin bu tavrın ne ilk ne son olur.
10 Yorumla
+1 yılAllah senin canını alsın hayvanlara versin bir işe yararsın belki
10 Yorumla
+1 yılYenilir yutulur laf değil!! babasına da haber ver de o da baba gibi ilgilenmiş
Çok ayıp etmişsin00 Yorumla
+1 yılReel bir soru olduğunu sanmıyorum. Böyle bir şey yaşandığına inanmıyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılSadece ateşi çıkmış ve hemen babasını arayalım... kırıcı olmuş ama boşanmayı gerektirmez.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıladam istese benim çocuğum değil babasını ara ders sen resmen adama neler demişsin
00 Yorumla Böyle olacağını bilse evlenmezdi. Ruh hastası mısınız¿
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski eşiniz bu kadar düşünceliydi de neden boşandınız o halde? Aşırı düşüncesiz davranmışsınız, kendinizi affettirmeye çalışın derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgit özür dile abi ya neden böyle dedin kızının babası artık o. adam yardımcı olmak istemiş bari kibarca reddedeydin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kırmışsın direk lap diye söylenmez maalesef böyle şeyler git gönlünü al bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılharbi odunsun sen ya o adamı haketmediğin için bosanmalisin
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu hayatta neyi hakettiğini düşünüyorsun?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen olsam madem o bu kadar değerliydi o zaman ona dön derim. boşanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana bir şey söylerdim ama gerçekten senin kocana söylediğinden daha agir bir söz olurdu
10 Yorumla
+1 yılOndan ozur dile askim cocuk ateslenince korktum oyle soyledim agzimdan cikti de ya da bir aksam masayi donat guzel giyin bu cumleyi soyle
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam canım ❤️❤️😘
- +1 yıl
❤👍
Agır konuşmusmussun demekki onu kızı gibi görüyor yardımcı olmak istemiş kendi birseyler yapmak istemiş izin vermemissin gönlünü almanı tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Böyle bir saçmalığı nasıl yaptın seni çocuğunu kabullenip baş tacı eden birine bana kalırsa evet bosayacak seni
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle boşalmalı senle bu şekilde evlenen adama yazık
20 Yorumla
+1 yılAblam sendede kafa yokmuş. Öteki adam baba olsa belkide boşanmazdın. Ben olsam aşırı kızardım
01 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm sunduğunu için teşekkür ederim.
+1 yılBen olsam kapıya koyardım seni
33 Yorumla
Soran+1 yılDjjdjdjd tamam
- +1 yıl
O laf denmez adam sevmese ilgilenmese zaten evlenmezdi seninle. Ayrıca kendi babası olsa ne olacak? Doktora götürmek için baba olmak gerekmiyor
- +1 yıl
bu ne yüzsüzlük ya
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence seni boşaması gerekiyor çok kaba davranmışsın
00 Yorumla Troll sorudur umarim yoksa mal misin diyecegim izninle
10 Yorumla
+1 yılAğzına etmişsin adamın, babasını arasak daha iyi olur deseydin keşke
00 YorumlaBen olsam seni boşardım direk hadi ordan ol git hadee derdim
00 Yorumla
+1 yılUmarım boşanırsınız kocanın yerinde olmak istemezdim
00 YorumlaSen bu gidişle 15 tane evlilik yaparsın
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam paramparça olmuş bunu hissedebiliyorum
20 Yorumla
+1 yılTam yüzüne tükürmelik kadınsın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu lafı söyleyeceğin adamı kızına baba olarak seçtin öyle mi. Yazıklar olsun sana ;(
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim kızımın babaası var yalnız? Kimseyi kızıma baba seçmedim kendime eş seçtim
Cevap sahibi+1 yılO zaman babasının yanına yolla kızını. Bana bu lafı söylesen seninle hiç konuşmazdim uzun süre
Soran+1 yılBabasının yanı derken ulan benim kızımın yani benim yanım
Cevap sahibi+1 yılKızı babasından aayirmissin. Gerisi boş. İstediğini yap. Ama evli olduğum kadın bana sen ne anlarsın babaliktan dese kinusacak duvar arasin kendine
- +1 yıl
tebrik ederim hanimefendi görüşünüzü
Bu laf düşmana söylenmez yani naptın sen
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hastalanan çocuğumla ilgilenmek isteyen ikinci eşime, "Babasını arayalım, sen anlamazsın!" dedim, epey kırıldı. Boşanır mıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler