Sizin bir fikriniz var mı?

Filmi izlemedim..
Barış Atay denen teröristin filmini de izlemem..
Ancak Damat Koğuş'u bir mahladır..
Yani tecavüzcülerle, namus cinayetinden hüküm giyenlerin aynı koğuşta bulunduğu yere verilen isim..
Adam namusu için girmiştir oraya, tecavüzden değil.. Bu yüzden öyle anılması istenilmez.. Tecavüzcü öldürdüğü için girmiştir..
Bu iki güruh aynı ortama girerse ne olur?
Devletin sağlayamadığı adalet, orada kendi adalet kanununu koydurur..
burada da damatlar, namus cinayetinden hüküm giyen kurtlar, ve gelinler de kurtların önüne atılan kuzular olarak tasvir edilebilir..
Ahh ahh..
İslam'ın ön gördüğü "kısasa kısas" uygulansa, ne namus cinayeti yaşanır, ne de memlekette tecavüzcü kalır..
#Vesselam
Damatlar nasıl dayak yer düğün öncesi. Bunlarda öyle, her canı sıkılan döver bunları. Kimse de karışamaz. Girerken zaten gururları ezilmiş olarak gelirler bir daha dayak yerler. Ben ona yordum. Ama bu sadece yenilerde olan bir şey değil, biri bir suç işlediğinde dedeler bunu damatlar koğuşuna atmak lazım gibi kelimeler kullanılır aslında.
Cevap
12Cevap
Ben Tecavüzle İlgili Şunu söyleyeceğim Başta Yanlış Anlaşılmasın Tecavüzü Asla Ve asla Ne olursa olsun Savunmam Tecavüz etmek Bir kadının kızın Namusuna dokunmak Şerefsiz Yoksunluğu Pislikliktir Şimdi Tamam Kapalı Olanlarda Tecavüze uğruyor Maalesef Kapalıya bile tecavüz edene ne diyim ben Tam bir sapığın önde gidenidir o Ama Açık Giyinen Kızlar yok göğüs dekoltesi bacakları Çok Açmak yani çok kısa Giyinmek bacak arası gösterenler Kusura Bakmayın ama siz hakediyorsunuz Neden mi Çünkü Mahrem tahrik eden bölgeleri gösteriyorsunuz erkek buna tahrik olur burada hem tecavüz eden suçlu kendine hakim olamadığı için hemde açık giyinen kız suçludur yanj suç 2 tarafta Artık açık giyinmeyin tecavüz ler bitsin istiyoruz Olan size yazık oluyor Olmasın bunlar şimdi tepki gösteren kesin olur biliyorum anlamayan tepki gösterir halbuki ben İyilik için söylüyorum tecavüzcu itlerin idami gelsin
Tecavüzle de olsa cinsel aktivite sağladığı içindir sanırım.
Saçma sapan yakıştırmalardan bir tanesi.
Tecavüzcüyü gelin yapıyorlar içeride damatlar üzerinden geçiyor
İdam koğuşu dense çok memnun olurdum bilmiyordum senden öğrendim çok kızdım😡
İlk defa duydum,"zenciler koğuşuna gelin yaparlar"sözünü bilirimde damat koğuşunu ilk defa duydum.
Tecavüzcü diyemedikleri için bir nevi damat oluyorlar
E yuh erkeklerin yaptığı yine mi normal adamlık görülüyor
Damat ne alaka yuh
Kazin ayagi oyle degil...
Tutuklu iken " Tecavuzcu" diyemedikleri icin " Damat" diyorlar...
Ama " Hukum " giyerse yani " tecavuzcu oldugu" kesinlesirse " gelin" ediyorlar
Gelin ediyorlar derken gelin ayıp damat güzel bir şey mi demek
Damat dedikleri henuz hukum giymedigi icin dokunmuyolar demek...
Gelin de kogusun gelini demek...
Zikiolar yani tum kogus..
Niye kendini asiolar saniyosun
Ablam ne kadar hazırlamışsın kendini tepki göstermeye. Tecavüzcülere tecavüz ediyorlar içerde, bundan bahsediyorlar.
bilmem saçma bir deniş
Ben ilk kez duyuyorum
Yok artık. Yaptiklari seyin güzellemesi mi olur?
İlk kez duyuyorum semden
Bilgim yok yeni duyuyorum şimdi.
Ferit paşadan dolayı
Haha
Yeni film mi bu
Aaa ilk defa duydum😱
Türk zihniyeti işte
İlk defa duydum bunu
İlk defa duyuyorum
Filmin adı ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?