Hapishaneler'de tecavüz oluyor mu?

Seri şeklinde bir hapishane belgeseli izliyordum 6 kişilik bir arkadaş grubu hapishaneye giriyor hırsızlıktan. Sonra kaçıyor bu defa daha berbat bir hapishaneye düşüyorlar meksikanın en iğrenç hapishanesi , hapishanenin içinde polis falan yok hepsi mahkum... her neyse sonra bu arkadaşlar burdan kaçmaya karar veriyorlar fakat başlarına gelmedik şey kalmıyor hücrelerindeki yatakların altından bir tünel kazıyorlar sonra kaçmaya yakın tecavüze uğruyorlar ve şunları söylüyor" bizi çekici yapan şey sanırım beyaz tenli ve daha çocuksu görünmemizdi, henüz hepimiz çok gençtik ve hiç bir şey yapamadık, bunu görenler oldu ancak burada normal bir şey olarak karşılandığı için kimse yardım etmedi... kendimi bir pislik gibi hissetmiştim aslında bizim ne kadar masum mahkumlar olduğumuzu anlamıştım ve hayatım boyunca bir daha asla hiçbir şey çalmadım ordan kaçdıktan sonra yeni bir hayat kurduk kendimize " . Bende merak ettim açıkçası türkiyedeki hapishanelerde'de böyle şeyler oluyor mu ve ya oluyor mudur?
Hapishaneler'de tecavüz oluyor mu?