Tacize veya tecavüze uğrayan var mı?

Arkadaşlar merhaba ben ev sahibim tarafından tacize uğradım. Adam resmen göğüslerimi elledi. Ondan önce de bir kadın satıcısının eline düştüm beni yaşı büyük adamlara ayarlayıp para aldı. Adamlar benden büyüktü ve çok kötü şeyler yaşadım. Oradan kaçtım okula döndüm. Okulda da eskilerden bi adamla yatmaya başladım. Birlikte oldum sürekli ve para aldım. okulu tamamladım eve geldim ama psikoloji diye bir şey kalmadı çok bozuldu psikolojim. Bize yaşlı adamları ayarlayan adam fuhuştan tutuklandı. Çok kötüydü inanın. Psikiyatriye gidiyorum doktor ağır depresyon dedi ve ilaç verdi. İlacı kullanıyorum ama çoğu zaman bu durumlar geliyor aklıma. Napıcam bilmiyorum. Hiç tacize ya da tecavüze uğrayan var mı. Sürekli böyle şeyler yaşıyorum. Eski sevgilim de geldi benimle birlikte oldu ve ve ilkimin o olmadığımı anlayınca seni böyle kabul edemem dedi ve terk etti. Bir kadın olarak kendimi nasıl korurum bilmiyorum gerçekten. Nereye gitsem sürekli böyle şeyler yaşıyorum korkuyorum. Dışarı çıkmak istemiyorum. Bu durumları nasıl aşarım. Bana yardımcı olabilir misiniz

Tacize veya tecavüze uğrayan var mı?