Diğer konusunda 524 cevap paylaştı. benimde başıma şöyle bir şey gelmişti kızın biriylen ders çalışıyorduk oturup egilmekten yorulduk geçte olmuştu derken yorulduk o bana masaj yaptı sonra ben ona yaparken dayanamadım boynunu öptüm ilkin bir şey demedi sonra biraz daha masaj yapıp yine öpünce çıglık attı bütün herkes bizim odaya toplandı kız birden attı falan kıvırdı biraz tabi millet yemedi herkes bana baktı sanki kıza tecavüz etmişim gibi...
01 Yorumla- +1 yıl
Mal mısın ya ne öpüyorsun sevgilim falan değilse hele sapık
En İyi Cevaplar
+1 yılÜniversitede akşam evime giderken 1.80 boylarında iki kız tecavüz etmişti. Hâlâ atlatamadım travmayı. 😞
03 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
Eve gidip banyoya girdim, ağladım hırkırdım hep. Yapmayın dedim, sizin de babanız abiniz var yapmayın nolur dedim dinlemediler. Tırnakları uzundu ikisinin de, çırmalaya çırmalaya tecavüz ettiler. 😞
Evt 13 yaşındayken taciz edilmiştm ki.. ne olduğunu bile bilmiyordum o sıralar.. İstanbul sokaklarında kalabalık bir ortamdaydım. Olay anında ablamın arkadaşına bahsetmiştm. En yakın mesafe de duran kişi oydu. Benden 3-4 yaş büyük ne de olsa, bana yardım eder herhalde demiştm kendi kendime. Ama kız inanmadı bana o an. Ozamandan beri nefret ederim kızdan
Tabi şimdiki aklım olsa, bambaşka davranırdm03 Yorumla- +1 yıl
Insallah. Kimse bu tür seyleri yasamamali. Adamı görsem hemen tanirim ama. Aklima kazdim o surati. En yakin kiz arkadaslarim bilir bunu da bir de yakin bir erkek arkadasim. Aileme hic anlatmadim.. anlatamam da. Kizdan nefret ettigimi biliyorlar ama asil sebebini hicbirzaman ögrenmezler :) @doanylmz
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon da bu ne böyle bu kadar basit bişey mi bu yazdıklarınız ne zaman bu kadar rahat olduk kimisi dalga geçmiş kimisi ciddi tacize uğradım diyor adam dalga geçiyor sizde bunlara prim veriyorsunuz bu konuyu açarak komik bişey mi bu şimdi milletçe artık normal bir şey miş gibi kabul ettik nerdeyse geçen başımaçok komik bişey geldi diye kahkahalarla anlatcaksınız
040 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz yorumları görmüyor musun rezil insanlar
Soran+1 yılPardon da soruda ne var anlamadım?
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz çok haklısın
Cevap sahibi+1 yılCevapları oku buraya böyle bir soru sorulmayacağını anlarsın dicem de neyse
Soran+1 yılBenimde başımdan kötü bir olay geçti kızlara sorcaktim ama erkeklerden de vardır diye erkeklere de sordum fakat yanılmışım üzgünüm :(
Soran+1 yıl@doanylmz salak salak yorumlar yapılacağını düşünmemiştim
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz aynen öyle herkes bir açık arama peşinde
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q5266521-tacize-ugramaktan-cok-hoslaniyorum
şu linkte ki soruya bakar mısın lütfen bi?
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz Allah akıl fikir versin böyle leri yüzünden masum insanlarında başı yanıyor kimse artık tacizi suç olarak görmeyecek yazık ya
Soran+1 yıl@doanylmz hangi hakla sormuş bu soruyu hangi hakla?
Soran+1 yıl@doanylmz yok artık varya böyle insanlar yüzünden diğer kızlar zarar görüyo ne diyeyim sadece yazık
Cevap sahibi+1 yılAklınca trollüyör
Soran+1 yıl@doanylmz yok hayır böyle iyi 😊
Soran+1 yıl@doanylmz boşver ben seni iyi tanıyorum
Soran+1 yıl@doanylmz ben seni tanıyorum sende beni 😊
Soran+1 yıl@doanylmz bosver
Soran+1 yıl@doanylmz boşver dedim
Soran+1 yıl@doanylmz iyi yapma
Soran+1 yıl@doanylmz boşver
Soran+1 yıl@doanylmz beni bekleme mesaj atmam asla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılRabbim kimsenin başına vermesin. yeltenenin de çükü kopsun inşallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- Diğer konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılsapık bı bayan tarafından Ankara kızılay metroda tacıze ugramıstım kadın zorla memelrını oksatmıstı bana
10 Yorumla Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Burada bile dışardaki bu niyetten olanları görüyoruz @soran sende görüyorsun dimi soru da salça olanları
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben karisamam anlatmak isteyen amenna ama anlatmasalarda saygı duyarim ayrıca evet goruyorum
Soran+1 yılAynen özellikle @Omurilik02
allah korusun... sözle tacize uğramayan kadın yoktur bence ama diğer türlü bişi yaşamadım inşallah da yaşamam
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıllaf atmışlardı pişman ettim
41 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun ama bazıları da utancından sesini cikaramiyr
+1 yılMetroda taciz etmişlerdi daha küçüktüm ama şimdi olsa yaşatmam o yapanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılspor salonundaki hocam. ama sonra benden dayağı yiyince bir güzel oturdu.
113 Yorumla- +1 yıl
Helal sana iyi vursaydin
Soran+1 yılHoca bide yok artık
Cevap sahibi+1 yılaynen kick boks ta ama tabi beni bilmiyodu onun orda ağzına uçan tekmeyi koyunca kjslfjs
- +1 yıl
Valla helal
Cevap sahibi+1 yılkaç yılın sporcusuyuz oğlum olacak o kadar ksjlfj
Soran+1 yılVurduysan iyi yaptın
Cevap sahibi+1 yılvurmadım uçan tekme attım lsjkflsj
- +1 yıl
İyi vurdunmu bari
Cevap sahibi+1 yılen son çenesi çıkmıştı skjfljkslkf
- +1 yıl
iyi etmişsin. Eline sağlık. Böyle yüzüne gözüne vursaydın.
Cevap sahibi+1 yıl@Resif_canlısı yok tek tekme yetti ona. biraz sertimdir de lksjflsj
- +1 yıl
Nasıl da içime su serpildi bir bilsen. Valla elinize ayağınıza sağlık. Olanca gücünüzle vurun böyle durumlarda. Affetmeyin.
Ohhhh, canıma deysin.
Cevap sahibi+1 yıl@Resif_canlısı kjskjsldjslk
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYurtdışındakyen bir bayanın ufak bir tacizine uğradım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir cok kez tacize ugradim malesef.. giyinisimde, hareketlerimde dikkat cekecek bir sey olmamasına ragmen basima geldi. Hele ki sonuncusu. Allah kimseye yasatmasın
119 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu
- +1 yıl
sonuncusu? bende uğradım gerçekten. sadece kadınlar değil, erkeklerde uğruyor tacize. kadınlar da yapıyor yani.
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istemiyorum.
- +1 yıl
İstersen ben burdayim
- +1 yıl
Bu yasadiklarimizi neden anlatmamizi istiyorsunuz derdiniz ne be
Cevap sahibi+1 yıl@ashabihatun katılıyorum
- +1 yıl
@Ashabihatun sadece hayat tecrübesi bilmemiz ve yapan ya da gordugumuz arkadaşların başlarını kesmemiz
Cevap sahibi+1 yıl@Ashabihatun
- +1 yıl
Ama oyle gercekten dertleri neyse sorana birsey demiyorum abaza ya
Cevap sahibi+1 yılZaten insan anlıyor kimin ne niyeti oldugunu. Biz anlatmasakta siz edepsizliklere izin vermeyin beyler.
- +1 yıl
Valla ben bu tarz şeylerden haz alan biri değilim benim kız kardeşim de yok ama hep var olduğunu ve ona öyle bişiy yapılmasını düşünürüm yıllardır bir kıza normal bakarken bile bu işi abartmam farklı niyetler gütmem aynısının başıma gelmesinden korkarım öyle bişyiin olmasını da istemem bu yüzden uzak durum
Cevap sahibi+1 yılDogru olanı yapıyorsunuz @doanylmz
Cevap sahibi+1 yılBende igreniyorum.. @doanylmz
- 1 yıl
Ben de çok yakın zamanda berbat bir şekilde yaşadım tecavuzden son anda kurtularak. Bunu nasıl atlattin veya atlattin mi konusmak isterim
+1 yılTacizciyi komaya soktuğu için adam öldürmeye teşebbüsten 20.000₺ para cezası ödeyen var..
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaptıgın şey insanların yarasını kanatmak bence bu soru ile
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla sadece merak ettiğim için sordum ayrıca üzüldüğümü de belirttim çok rahatsız olan varsa zaten soruya bakmadan geçerler
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçükken uğradım benden yaşça büyük biri oda çocuktu ben 5 yaşında falandım sanırım o 13-14 yaşlarında arkamdan denedi tam hatırlamıyorum o zaman oldu mu olmadı
00 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. her mavili gııb ben d epembelı bırılerı tarafından uğramıştım tacıze !!!
00 YorumlaDiğer konusunda 321 cevap paylaştı. ufak bir şeyler yaşadım evet... ALLAH korusun her kesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen küçükken uğramıştım. aradan 17 sene geçti halen o tramva üzerimde. ama o kişi şu anda ölü.. tek tesellim bu
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek miydi
Cevap sahibi+1 yılevet
+1 yılAzmis eşek kurdurmustan beter diye boşuna dememisler ya
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen uğradın mı çok üzüldüm geçmiş olsun kafana takma
03 Yorumla
Soran+1 yılSagolun çok kötü bir durum :(
Cevap sahibi+1 yılsen hang, s, ne uğradın tecavüz mü taciz mi
Soran+1 yılTaciz
geldı erkekgım ben kadın sıkıme sürtündü tacız etti
00 YorumlaInanmazsin ama tuzağa düştüm 😂😂ama zor kaçtım erkek tarafından değil tabii😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim tecavüz edecekdi zor kurtardım kendimi taciz edende çok var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılotobusde tacize ugradım (kadın tarafından). hatta buraya yazdım. ama hikaye dediler.. neyse...
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye senin başından geçti mi?
00 Yorumla İnsanların 3/4 ü uğramıştır
00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet tecavüze uğradım
00 Yorumlatacize uğradım maalesef
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılTacize uğramayan kadın mı var ki..
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz hayır tabikide öyle düşünmicem erkeklerin hepsi böyle değil tabikide ama malesef kadında olduğu givi etkektede istisnalar var nasıl şöyle ki çantamı bile uzun tutarım aırtımda otobüse o şekilde binerim ama bir kadının yanında otururken bir adamın bana bakarak sandelyeme bişeylerin yaptını görüp çok aksi bir yerde otobüsten inmişliğimde var laf atanlarda oldu ve malesef koşarak çarpışıp dokunanlarda oldu vs vs ki giyim tarzım çok açık değildir
- +1 yıl
Ya ben anlamıyorum bu işi bak çok kere görmüşümdür diyelim biraz açık dekoalteli farklı giyinen bir bayan göreyim yolda kadına değil onun yakınında ki erkeklere bakarım hep ve her zmaanda beklediğim gibi arkasından ya da geçerken öküzün trene baktığı gibi bakarlar ağzının suyu akar komik ve tuhaf geliyor bana nedense bakıyorsun adam gibi bak öküz gibi değil diye düşünüyorum ayrıca bunu aşıp temas kurmaya çalışanlar onlarda ki cesareti ayrı anlamıyorum tabi bişiylerle kamufule ediyorlar hesapta aa yanlışlıkla oldu aa bilmem ne bunun internette ki otobüs metro gibi yerlerde yaşayan abzı bayanların ya da bayan görünenlerin yaşadım çok zevkliydi bilmem ne yazmalarını baakn insandan bozulan varlıklar o cesareti ordan alıp gelip sana ona buan bu işi yapıyorlar ama düşünmüyor hiç benim anamında biri böyle ellese çok hoşuna gideceği anlamının çıkacağını çünkü bu normal ki kendisi de yapıyor diyee
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz heleki çarpışıp dokunana bağırınca ne bağırıyosın lan diye karşılık vermesi? Öyle bir topllum ki bu bana taci etmeye yelteniyor desen oran buran açık der sana kızarlar mesela bu dıuruma karşı olan ben bile toplumdan çekinerek profilim gizli hapıuoeum tacize uğramak normal bir insanın paikolojisini bozar en küçük şey bile bozar
Cevap sahibi+1 yılİnan bana tacize uğramaya yeltendikleri zamanlarda birinde eşoffmanlıydım birindede uzun bir elbise vardı birinde kıştı birindede okul üniformam vardı neyseki karşı koyan biriyim susup kabullenmiyorum tacize sadece bir kere ondada aniden çarpışma oldu diye yaşadım ama defalarca yeltenildi eminim çok vardır böyle bayan ve susan
- +1 yıl
haklısın sende ne diyim açık yapsan adam gelicek sana drek bilmem ne şekilde yazmaya çalışacak burdna burdan da taciz etmeye çalışıcak yani ne desem boş erkek im ama byle insnaalr yüzündne benim de adım kirleniyor ve bu tür yaratıklardan nefret ediyorum bunu sevimli olmak için de söylemiyorum bu ramazan gününde ama okudum bir çok yorumu akrabası tarafındna tecavüze uğrayan mı defalarca taciz edilmeyen mi var oğlu var bu nasıl bir ahlak insnalktır aklıma yediremiyorum nedne hiçbi insan bunu yaparken ya da şeytan dürtüklerken kendi kız kardeşinin de o sokaklarda gezdiğini düşünemiyor?
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz üstte yprumlarda bir çocuk alay bile etmiş ya cevapta ceremiyorum profilim görünücek uğraşamam edebi olmayan adamlarla tartışılmaz çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz 19 um ve okulumda bile taciz olaylarıyla karşılaştım çok başarılı bir yerde okumama rağmen ve gördüm ki kadınlar susuyor utanıyor kendi ayıplaroymış gibi saklıyorlar bana yeltendikleri anda yepki aldılar sınıfta başka kimsenin başına gelmeain diye yayayım benim ayıbım yok dedim ve ne göreyim ben hariç herkese yeltenmişler
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz cesaretlendirdim ama hiç biri takmadı ben onların başına gelmesin diye uyarırken onlar bu uyancı yenip benim yaşamama engel olmadılar artık geçti zaten geride kaldı orada eğitim görmüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz öyle allah herkesi butür şeylerden korusun bağırıp çağırmak ayıp değil bunu bilmeliler biz istemedik onların ayıbı biİm değil elbet utanırız ama bağırmazsak büyürler
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz inanılır gibi değil çevrede böyle sapıkça düşünen varlıkların olmaı inanılır gibi değil ! Bunuda şikayet etsinler o zaman bağırıp çağırın arkadaşlar yaşadığınız en küçüğü bile büyütün ve utanmayın sizin bir ayıbınız değil onların bir ayıbıdır bu
+1 yılTaciz edildim ve yaralandım 7 8 yıl önce
00 YorumlaTürkiyede olup da tacize uğramayan kadın var mı ki
00 Yorumla
+1 yılBen tecavuznettim😂😂😂😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu komik
- +1 yıl
Evet 10 kisiy etmisimdir.😂😂😂
Soran+1 yılNe diyeyim ki yazık sana açıyorum
- +1 yıl
Ya saka saka zinadan cok korkarim ben 😊 allah korkusu var bizde cok sukur allahima kimse yan gozle bakmadim bakmam da 😊
Soran+1 yılZaten yapmadığını bilmiyorum da burada bu konu konuşulurken dalga geciomez
- +1 yıl
Haklsin kitu yerden saka yapmaya kalktik saka kaka oldu pardon 😑
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yaşadım dershanede...
021 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu?
Cevap sahibi+1 yılDershanenin kapanma saatiydı tam çıkcaktım. Birisi geldi ve bişey söylemek istediğinı söyledi neyse gittik beraber bir sınıfa boştu sınıf..
Zorla kucağına oturtmaya çalıştı niyetini anladım bir daha sakin yaklaşma bana dedim sonra çıktım karşıma sürekli çıktı ama bir zararı olmadı- +1 yıl
Fırsatı olmamış yoksa tecavüz ederdi sana şerefsiz
Cevap sahibi+1 yıl@Omurilik02 gitmeme izin verdi vermeseydi bende bilmiyorum neler olurdu
- +1 yıl
Keşke yapsaydin
Cevap sahibi+1 yılkorktum
- +1 yıl
Korkmasaydin
Cevap sahibi+1 yıl@Omurilik02 ya bir sus özelde öyle demiosun ama
Cevap sahibi+1 yılZaten arkadaş listesindeyim yani takip listesinde
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz sanane canım ya
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz gerekirse onu da yaparım
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz peki
- +1 yıl
Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Metrobüste kız taciz etti :D
00 YorumlaDiğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yok olmadı çok şükür sjsj
00 YorumlaAmin.
20 YorumlaTacize ugradim sapik bayan cok
02 Yorumla
Soran+1 yılSapik bayan derken?
Metrobüste dayayan kızlar oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef dayiminkine hemde yaşım 9 10 falandi anca
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz evet maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz anlamadım ki o zamanlar analdan yapmıs ben uyurken sonralarıda vajinami falan oksadi artık nasıl bir sapkinliktaysa
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz evet
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz o gün bugündür konuşmam kendisi ile
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz çok şükür başka şehirde oturuyor gelmiyorda zaten bizim buralara girmiyorum yani kendisini
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz atlattım ya hayat bir pisliğin yapdiklarini takacak kadar uzun değil
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz yok daha kurmadim
Hayırlı kişiyi bekliyorum işim olduktan sonra dusunecem evliliği
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz evet hayatımda biri yok ve sınav sonucu bekliyorum atanmak için
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz hyr maliye
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz inş
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırtıma meme değdirdiler.
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılTacize uğradım bikaç defa.
00 Yorumla Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. geçti.
10 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. Tacize uğradım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen uğradın sanırım :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıltaci oldu bayan tarafından
00 Yorumla
+1 yılYok çok şükür.
00 Yorumla
+1 yılbenn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılah kızlar tarafından uğrasaydım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılDefol git burdan
Cevap sahibi+1 yılkızma ya şkaydı Allah kimsenin aşına vermesin
Soran+1 yılİyi madem böyle şakalar yapmayın
Cevap sahibi+1 yılpeki ya senin de Allah yardımcın olsun.
tacize ugradim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen uğradım malasef
018 Yorumla- +1 yıl
kıymamm sen şimdi korkuyosundurr
Soran+1 yılNasıl oldu anlatmak ister misin
Cevap sahibi+1 yıl@kemalsendencokvar niye korkayim ki
Cevap sahibi+1 yılBenim cok gecti akrabalar tarafindan malasef :(
Soran+1 yılÜzülme Allah onların belasını verecek
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle taciz bile degil benim ki tecavuz
Soran+1 yılYa öyle deme üzülüyorum Allah büyüktür elbet görüyordur
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz sanane sanane soran kisi sorsa bu soruyu birsey demeyecegim ama sana ne oluyor
- +1 yıl
Yazık sana
Cevap sahibi+1 yıl@Omurilik02 kime dedin sen bu lafi kime yazik
- +1 yıl
Sana söyledim ne kadar cahil uckuruna dusuk insanlar var güçsüz kızlara tecavüz ediyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz evet malasef ciddiyim yemin ederim
Cevap sahibi+1 yıl@Omurilik02 sana soyledim derken
- +1 yıl
Anla işte sana yazık hayatinin içine etti
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 YorumlaSözlü ye uğradım
00 Yorumla- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılTecavüze uğramadım
00 Yorumla Allah korusun :(
111 Yorumla
Soran+1 yıl@doanylmz sen niye bütün yorumların altındasın hayırdır ne iş
Soran+1 yıl@doanylmz okudum da herşeye karışma
Soran+1 yıl@doanylmz sana karışmamon nedeni her yoruma s. zan gibi atlaman
Soran+1 yıl@doanylmz seni ilile
Soran+1 yılİlgilendiren durum n
Tacize uğradım.
00 Yorumla
+1 yılyoooktur
00 YorumlaEvet gecti