Ablamın sütünden biraz aldığım için bana kızdı. Ben mi haksızım?

evin ortanca çocuğuyum ablam çalışıyor kardeşim ilkokula gidiyor ben ise evdeyim anlayacağınız hemen hemen her yük bende, konuya gelecek olursak küçük kardeşime okula gitmeden önce kahvaltı yaptırmak için süt, çikolata tozu vb şeyler aldım başka bir şey içmediği için. ablamın da tek yaptığı eve yük olmak, ekonomik kriz var her gün iş yerine kek pasta börek çörek her gün evden yapıp götürüyor ev ahalisine 1 gram vermez. neyse yarın için de kek yapacakmış benim süt aldığımı görünce onu kullanmayacaksınız bana 1 bardak lazım dedi ben de kardeşime aldığım için karşı çıktım 1 bardak kullanacaksın sana da ona da yeter yetmezse veririm parasını git başka al dedim, sabah oldu kardeşimin sofrasını kaldırırken elimde süt bardağını gördü sen onu nasıl kullanırsın kullanmayacaksın demedim mi gibisinden birsürü hakaret etti ben de sinirlendim 1 bardak sütün lafını ettiği için sinirimi ondan çıkarmamak için elimdeki bardağı lavabonun içine fırlattım kırıldı sonra üstüme yürümeye başladı sen bardağı niye kırıyorsun diye girişti saçıma ben de hiç müdahale etmedim zarar vermek istemediğimden sonra yere yatırıp sırtımdan ciğerlerime baskı yaptı akciğerlerimden rahatsız olduğumu bildiği halde ben yine müdahale etmedim annem gelip ayırmasa oracıkta öldürürdü beni şimdi de nefes darlığı çekiyorum solunum sıkıntım var sizce kim haklı ben mi yanlış yaptım bir türlü anlam veremiyorum.
Ablamın sütünden biraz aldığım için bana kızdı. Ben mi haksızım?