Annemin hakaretlerine dayanamıyorum artık?

Dün annem temizliği düzgün yapmamamla ilgili söylendi durdu. Ama normal ev işlerini yapıyorum zaten ve dün sen bu evi böyle mi siliyorsun şu mutfağın çöp kovasının arkasına bak falan. O yerdeki saçları da al silerken falan bayağı bir şeyler oldu yani. Hatta hakaret bile etti. Bende tavır aldım haliyle ve bugün telefonun galerisini silmesine rağmen geri galeriye düşüyormuş. Bilgisayarına fotoğrafları aktar ordan usb ye fotoğrafları aktar dedi. Bende aktaramam dedim bir işe yara falan dedi aktarmadım. Sonra işte galeriyi silemeyince telefonu sıfırla fabrika ayarı yap dedi. Bende emin misin her şey gidecek dedim. Sonra sildim. Sonra telefon açılınca galerisini gitmiş gördü galerim gitmiş bilgisayarına aktarsaydın ya dedi sonra güzel kardeşim falan dedi kardeşim bile dedi bayağı böyle hakaret etti. Bende sen sil dedin dedim. Baktım hâla aynı şeyi diyor kafayı yicem dedim. Git balkondan aşağı atla dedi. Kafayı yiyecekmiş dedi sanki çok varya kafa dedi. Artık dayanamıyorum. O kadar utanıyorum ki bunları yazarken😣😔
Güncellemeler
+1 yıl
Küfürü çeviri kardeşim olarak çeviriyor
Annemin hakaretlerine dayanamıyorum artık?