Anneme ve yaptıklarına dayanamıyorum?

Aslında buraya böyle bir şey yazmak hiç aklımın ucundan geçmezdi ama artık dayanamıyorum her dediğini yapmama rağmen etrafındaki insanlar kadar kıymete binmedim ne renk severim ne severim bilmez 23 yasına geldim her şeyime karışıyor teyzeme başkalarına yaptığım her şeyi taşıyor ben bu yüzden arkadaşlarımla bile bit yere gitmeye korkar oldum defalarca karsıma aldım konuştum düzelince eskidendi o şimdi yapmıyorum deyip birkaç saat geçmeden aynı şeyi yapmasından benimle alay etmesinden bana bir şeyleri yakıstırmamasından çok yoruldum. kendimi bildim bileli evin alışverişi işi He şeyi bende az çok paramı kazandım hep ona harcadım teyzem olsun dayım olsun onu dolandırdı hala insan yerine koymaz ama onlara davrandığı gibi bana davranmaması canımınyakıyor iki günlük insanların düşüncelerini umursarken beni hiçe saymasını kaldıramıyorum. Teyzem habire her aramasında nerede napıyor 23 yaşındayım yani kimseyi ilgilendirmiyor ne yaptığım aslında ama yine böyle şeylere maruz kalıyorum. Küçüklüğümden beri her yaptığım hareket yanlış gibi davranmasından üniversitede bana destek çıkmadığı için 4 yılımı çöp etmesinden bunlsrı geçtim seni okutamam deyip dayıma krediler çekmesinden bunlar benim aklımdan hiç cıkmıyor bana yapılan haksızlığı aşamıyorum en önemlisi bunları anlattığımda ee nolmus gibi bir üslup takınmasından aile bireylerimin bana düşmanmışım gibi bakmasından çok yoruldum şimdi bize ne bundan diyebilirsiniz psikolojik destek alda diyebilirsiniz alıyorum ama bir işe yaramıyor sürekli böyle bir ortamdayım çünkü anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim sadece.
Anneme ve yaptıklarına dayanamıyorum?