Kimse beni takmıyor. Kızdığım şeyleri anlatırken he he diyip gülüp geçiyorlar. Konuştuğum zaman nadiren dinlerler. Artık abim s. git diye küfür etmeye başladı ve küfürden nefret ederim. Sinirleniyorum böyle olunca. Annemde aynısını yapıyor. Ben bu ailede nasıl saygı görürüm? Yaşım23
Güncellemeler
+1 yıl
Ayriyeten şu an abimle konuşmuyorum sırf bu küfür etmesinden dolayı
Kendine karşi da saygı göster. Hayatta istediğin hiçbir şeyi oldurmaya çalışma. Sen elinden geleni yapip bırak. Sonuçlar tatmin etmese de için rahat olur. Her ailede benzer durumlar oluyor zaten. Zamanla düzelir.
Yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum sadece biraz pısırık ve sessizdim ama artık bıktım bir şeyden rahatsız olunca konuşmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum bu seferde takmıyorlar. Annemde abimde baskın karakterler babam ve ben daha sessiz sakiniz
E yani söylediklerin onlara mantıksız geliyo olabilir veya onların gözünde daha cocuksundur fazla takılma bence bizimkilerde bazen bana yaparlar sen ne anlarsın gibisinden
Söylediğim şeyler kendi hayatımla ilgili değil. Ev ortamında rahatsız olduğum şeyleri söylüyorum bundan çocuk olduğumu düşünecek bir şey yok ki. Uyuyorum başım ağrıyor mesela gürültülerine kalkıyorum sessiz olun diyorum hehe git odana yat falan diye kovalıyorlar aynı bağırarak muhabbete devam
18 yaşındayım. Babam ben 7 yaşındayken öldü. Yıllardır baba tarafının kahir ekseriyeti ile görüşmüyorum. Anne tarafı da dağınık, birisi başka şehirde, öteki başka ilçede. Senede bir defa görüyorum. Bazen o da olmuyor. Geriye kendi ailem kalıyor. Abim çalışıyor. Annemin de işi gücü var. Bazen başka yerlerde falan kalıyorum, öyle. 18 yaşındayım bu arada.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ağırlığını koy, tepkini göster. Abinle küs olman bile bir adım bunun için. Mesafe de koy. Yüz göz olma
Ailen sert yapılı bireylerden oluşuyor. Sen de onlar gibi olmalısın bence konuşurken, sesini biraz daha yükseltmen gerekebilir.
Evet sanırım doğru
Konuşma tarzına ve ciddiyetini mimiklerine onlara aktarabilirsin, uzun bir süre konulara dahil olmayıp dikkat çekince derdini ciddi bir biçimde anlat
Teşekkür ederim bunu deneyeceğim
İşe yarasa mutlu Olurum❤️
Saygi göstermeli. Zamanını faydalı işlere vermelisiniz.
Ben aileme karşı saygılıyım küfür hakaret etmem ama karşılığı aynı olmuyor. Hâlâ çocuk sanıyorlar beni
Kendine karşi da saygı göster. Hayatta istediğin hiçbir şeyi oldurmaya çalışma. Sen elinden geleni yapip bırak. Sonuçlar tatmin etmese de için rahat olur. Her ailede benzer durumlar oluyor zaten. Zamanla düzelir.
Türk ailesinde saygı eşittir paradır.
O yüzden Türk ailesinden uzak durmak lazım
Şu an çalışmıyorum çalışsam işler değişir mi?
Para. evet
Anladım teşekkür ediyorum
İpin ucu kaçmış sen nerde yanlış yaptın
Yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum sadece biraz pısırık ve sessizdim ama artık bıktım bir şeyden rahatsız olunca konuşmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum bu seferde takmıyorlar. Annemde abimde baskın karakterler babam ve ben daha sessiz sakiniz
Burcun ne
Terazi
Annen abin?
Annem boğa
abim ikizler
babam oğlak
Kızımsen bitmişsin
Boga ve oğlak sürekli çocuklarini aşşalarrr
Abin biraz anneci galiba ondan öyle.. yoksa ikizler iyidir
Annem hep aşağılar asla memnun olmaz babamla aram iyi çok şükür ve abim tam anneci ve yalaka annemde ondan iyice şımarır bende dışlanıyor gibiyim
Iste tam tahmin ettigim gibi o evde huzuru bulamazsın
Evlenene kadar çekicem öyleyse 😕
Sorry insallah toprak gurubu birini çekip ölene kadar çekmezsin
Aman Allah korusun kova boğa oğlak ve başak birisi çıkarsa karşıma arkama bakmadan kaçarım 😄😄
Evlenirsen değerini anlayacaklar çok değerli olacan... artık yalandan mi mecburyetden mi Allah bilir
Evlilikte uzak ya aday yok. Bu şekilde çekecek miyim iyice özgüvenimi yerle bir ettiler
Valla Bende oyle oldu ama inanmıyorum tabi millete gösteriş sadece
Elalem ne der düşüncesi yani. Çok sinir bozucu cidden
Aynen valla en abine bir manita bul evlensin gitsin :)
Keşke ama zor yurt dışına gitme hayalleri peşinde kimseyle ilgilenmiyor 🤷🏻♀️
Ay biran önce gitsin ozaman 🥳🥳
İnşallahh 🥰🥰😄
Zamanla insan İçten içe kabulleniyor galiba bunu
Ailenin en küçüğü sen misin
Evet
E yani söylediklerin onlara mantıksız geliyo olabilir veya onların gözünde daha cocuksundur fazla takılma bence bizimkilerde bazen bana yaparlar sen ne anlarsın gibisinden
Söylediğim şeyler kendi hayatımla ilgili değil. Ev ortamında rahatsız olduğum şeyleri söylüyorum bundan çocuk olduğumu düşünecek bir şey yok ki. Uyuyorum başım ağrıyor mesela gürültülerine kalkıyorum sessiz olun diyorum hehe git odana yat falan diye kovalıyorlar aynı bağırarak muhabbete devam
Senden aralarına katıl uzak durma bence aile bagı güçlenir
Ailemle görüşmüyorum. Tavsiye ederim.
18 yaşında mısın? Ne zamandır görüşmüyorsun? Ben öyle bir şey yapsam başta annem hakkını helal etmez babamda asla affetmez
18 yaşındayım. Babam ben 7 yaşındayken öldü. Yıllardır baba tarafının kahir ekseriyeti ile görüşmüyorum.
Anne tarafı da dağınık, birisi başka şehirde, öteki başka ilçede. Senede bir defa görüyorum. Bazen o da olmuyor. Geriye kendi ailem kalıyor. Abim çalışıyor. Annemin de işi gücü var. Bazen başka yerlerde falan kalıyorum, öyle. 18 yaşındayım bu arada.
Niye iki defa belirttiysem? Sjsjsjsjsjsjsj.
Para kazan
Umursama kimseyi
Tek yaşamak
İzin vermezler