Ailem eşime ve bana saygı duymuyor?

Hemen olayı özet geçeyim ben 2 sene önce İstanbul'da evlendim 9 aylık bebeğim var ailem de evime 5 dk uzaklıktaydı şimdi ise İstanbul şartları bizi zorluyor her istediğimizi yiyip içemiyoruz birikim yapamıyoruz eşim de dedesinin arsası traktörü ve ahırı hazırda boşta duruyor diye hayvancılığı denemeye karar verdi üstelik eski de olsa bir ev var. Biz Sapanca’ya geldik. Ailem bana aşırı tepkiler veriyor. Babam aylardır beni gelip görmüyor ben gelmiyorum size kızgınım gittiniz diyor. Annem bir kez geldi sabahlara kadar ağlıyor ellerini kafasına vuruyor ilaçlar alıyor eşim de ne oldu dediği zaman tersliyor babası sana çok kızgın ben de öyleyim. Bilseydik buralara getirip köyde yaşatacağını kızımızı sana vermezdik diyor. Eşim de üzülüyor beni üzmemek için ortamdan 5 dk lığına uzaklaşıyor. Ben eşimi çok seviyorum köy değil çöplükte bile yaşarım öyle hakikatli helal paraya ailesine kıymet veren birisidir. Beni de kendi ailesine hiç ezdirmez. Ama benim ailem onu sürekli eleştiriyor yok yapamazsın yok hayal dünyasında yaşama diyor. Tersliyorum sizi aile olarak görmem bak silerim diyorum yine akıllanmıyorlar benim geri gelmemi bekliyorlar. Ben mutluyum diyorum senin gözüne perde inmiş sen çocuğunla köylerde sürünüyorsun gel psikolojik destek al diyorlar. Ama bende eşime iş anlamında destek olmak istiyorum iyi günde iyiyiz de köy şartları soğuk vs ev kötü diye mi sırtımı çevireceğim kendime yakıştırmıyorum. Üstelik bizim için uğraşıyor 5-6 sene yaparız evimizi alırız sonra yolumuza bakarız diyor Sizce aşırı tepki verip her gün huzurumu kaçıran aileme ne tepki vermem gerekiyor?

Ailem eşime ve bana saygı duymuyor?