Bunu sorun eden çok fazla insan var. Ben sorun eder miydim bilmiyorum ama sanırım etmezdim diye düşünüyorum. Çünkü evlilikte bir hayat paylaşıyorsun ve çoğu şey ortak. Gurur meselisi yapılıyor çoğu zaman.
Eşinizin veya Sevgilinizin Sizden Daha Fazla Maaş Almasını Sorun eder misiniz?
Kocasından çok maaş aldığı için kendisini üstün gören kadın da, karısından az maaş aldığı için utanıp sıkılan erkek de eziğin önde gidenidir. Evlilik dediğin şey bir hayatı paylaşmaktır. Ev işini de paylaşmaktır, yükü de, geliri de, gideri de. işte Türkiye'de evlenince böyle şeyler çıkıyor sonra ortaya. Lütfen karşılıklı kişisel gelişimlerinizi tamamlayıp evlenin ki mutlu çiftler olun.
Gurur yapılacak bir mesele yok bence burada. Çünkü haneye ortak bir para giriyor. O ondan çok o ondan az alıyor diye bir şey yok. Sonuçta o parayı beraber kullanacaksınız. Ben sorun etmezdim.
@venom4499 Hadi içini rahatlatayım. Reddedilmen seninle alakalı değil, ben sanal ortamda kimseyle ciddi düşünmem, ikincisi daha küçüğüm. Çok seneler var evlilik için. Önce okul ve kariyer. İnşallah gönlüne göre karakterli birisini bulursun kardeşim 🙏🙏🙏