Kaynanam en ufak hareketimde seni babanın evine yollarım diye tehdit ediyor, bu durumu nasıl çözebilirim?

Kaynanamla aynı evde oturuyoruz. Temizlik yapıyorum beğenmiyor arkamdan bağırıyor seni babanın evine gönderirim bak düzgün yap temizliği diye. Yemek yapıyorum bir kulp buluyor. Bu durumdan bıktım artık eşimle konuşunca bakma öyle dediğine diyor ama beni huzursuz etmeye başladı. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? Bu durumu nasıl çözebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Kaynanam en ufak hareketimde seni babanın evine yollarım diye tehdit ediyor, bu durumu nasıl çözebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle konustum bugun artık ayri bir eve cikmak istiyorum Ailenle anlaşamıyorum diyorum "Askim durumumuzu biliyorsun. Bıraz sık dişini idare et. Olanların farkındayım. şu an ev alacak kiraya çıkacak durumda degilim biliyorsun. Her sey guzel olacak diyor." Ne yapacağımı şaşırdım. Annemlede konuştum ne vardı 19 yaşında evlendin. Beni dinleseydin yinede arkandayız. Gelebilirsin. Ne yapmalıyım sizce?