Dün aksam yemek yedik. Ben mutfagi toparliyorum ve halimde fazla yok. Özel dönemimim de yaklasti. Hem halsizim, hem gerginim, cucudumda kirginlikta var. Eşim geldi bende o sirada bulasiklari elden geciriyorum makineye dizecegim. Daha yemegi yiyeli 5 dk falan olmustur yani. Cay icmiyecek miyiz dedi dibime girerek.
Bende bağırdım 1 saniye bir dur, sunlari bir halledeyim dedim. O an o kadar işim varken benden cay istemesi fena sinirlerimi bozdu. Çay da hazir bu arada. Istiyor diye yemek piserken demliyorum çayıda. Ocakta duruyor. Kendisi almak yerine bana soruyor.
Ben bağırınca sakin ol, bir sey yok ortada ne bagiriyorsun adam akıllı cay şurda desen olmuyor mu dedi. Iş yaptığımı görüyorsun bana sormak, benden istemek yerine etrafa, ocaga falan baksan, caydanligi bile kaldirsan cayin olup olmadigini görürsun. Elimdeki pis bulasiklarla sana cay mi doldurayim, benden niye istiyorsun dedim yine biraz sesim yüksekti.
Sen babana cay koyarken, babanin evinde boyle bagirabiliyor muydun, cay koymak zor geliyorsa babanin evinden hic gelmeseydin buraya dedi. Bende yuzune bakıp keske hic gelmeseydim dedim. Elimdeki tum her seyi bıraktım, bulasigi, bezi falan. Odaya gectim birkac esya aldim, taksiyi de çağırdım babamin evine geldim.
Yaptigim hicbir seyin kiymeti olmadigini, yemekten hemen sonra eşim cay keyfi olamadigi icin sorun cikarmasini düşündüm baya. Biz erkekleri cok mu yucelttik bilmiyorum. Her seyi yapıyorum ki belli bir doneme kadar iş hayatimda vardı 3 audir calismiyorum ama yaranamıyorum ve bircok kadin boyle bence.
Sabahtan aksama kadar yorulmusum, şu isleri de halledeyim gidip cayimi icip dinleneyim diye düşünürken olana bakin. Bu erkeklere belki esime de sorsaniz hicbir sey yapmıyoruzdur. Yaptigimiz, verdigimiz emekler erkeklere hic gozukmuyor zaten. Yemek, cay kendine kendine oluyor. Ev kendi kendine temizleniyor. Bulasiklar kendi kendine makineye girip yikaniyor... orada bir seyler yaptigimi dahi gormuyor. Kafasinda çay var ve ona ulasmak hedefi, beni gormuyor bile.
gunumuzu binbir isle binbir dusunceyle geciriyoruz biz kadinlar. Tek odak noktamiz cay icmek, yemek yemek olmuyor. Cok fazla sorumluluklarımız var ve goren, destek olanda yok.
Anlatmaya çalıştığında da ne bagiriyorsun oluyor. Bekarlik sultanlikmis gercekten. Ozellikle kadin için. Isiniz ve paranız varsa hanimlar gerek yok bir erkegi cekmeye. 1.5 yillik evlilikten bildiriyorum. Cocuk yok. Ve bu 1.5 yilda gerçekten cok yoruldum, hem fiziksel hem psikolojik.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer