Kalmak istedi bizde ama annem rahatsız olur babamda izin vermedi arkadaslık vazifemi yerine getirmedim gibi hissettim siz olsanız arkadasınızı böyle bi durumda alırmıydınız eve. Kalaması için bu arkadas her konuda yardımcı olur bana kötü hissettim kendimi
Arkadasımın babası evden kovmuş sizde kalayım mı dedi bende ev müsait degil dedim babam izin vermedi arkadas küstü gibi haklı mı?
Haksız. burada senin suçun yok , ailenle yaşıyorsun sonuçta anlayış göstermesi gerekiyor Mesela benim arkadaşım bizde kalmak istese ki kalmak istemez babam yüzünden biraz bizim işler karisik ki kalmak istese ben onları aynı ortama asla sokmam. Aşagida babannemde kalırız arkadaşımla beraber.
sen git eve demen ona bıraz koymuş olablir. annem rahatsız oldu babamdan istemedi bu yüzden ksuura bakma knk falan yazsaydın çocuk alınmazmış ama direk git eve diyince üzülmüştür
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Otelde kalacaktı dedim bende eve git öyle şey olmaz dedim
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Arkadasımın babası evden kovmuş sizde kalayım mı dedi bende ev müsait degil dedim babam izin vermedi arkadas küstü gibi haklı mı?