Babamın annemi aldattığını ortaya çıkardım aile bana düşman kesildi, ne yapmalıyım?

annemin kimsesi yok, ben, üvey ablam bide abim var, babam annemi aldattığını önceden yakalamıştım ama bir hevestir geçer dedim, kahvaltıda annemi aşağılayana kadar, bende dedim ki elalemin karı kızına para yediriceğine kendi çocuklarına eşine bak dedim, babamın foyasını ortaya çıkardım,
abim bana küfürler etti tehdit etti, sen milleti ayırmaya mı çalışıyorsun diye tehditler etti, annem boşanmak istediğini söyledi ablamla bende destek çıktık, çünkü üzülmesini istemiyorum, ben evde yokken abim kavga etmeye gelmiş benimle annemi gaza getirmişler kimse sana bakmaz etmez diye korkutmuşlar, halbu ki ömrümün sonuna kadar da bakarım, abimin eşi falan arkamdan sallamış kadınla muhattap bile değilim, babam seni evden atarım diyor, annem babamı istemiyor ama mecbur kalmak istiyor. çok karışık olaylar en sevmediğim de bu gelinin garezi ne? ne yapıcam bu boşanma olayını? fikirleriniz neler?
Babamın annemi aldattığını ortaya çıkardım aile bana düşman kesildi, ne yapmalıyım?