Babamın annemi aldattığını öğrendim ne yapmalıyım?

Babamın son 4 5 aydır hareketlerinde bi gariplik vardı. Sürekli bir şey saklıyo gibiydi. Telefonun şifresini felan değiştirdi telefonunu fotoğraf çekmek için istesem bile vermiyordu ne yapacaksın telefonumu diyip duruyordu. Annem aşırı sadakatli bi kadın kendi maaşını babama direk veriyor babama yardım olması için herşeyi yapıyor çoğu zaman durumu dara düşmesin diye para hacamıyo. Bugün 6 da uyandım ders çalışmak için hareketlerinde gariplik olduğu için telefonuna baktım direk whatsapta annemi aldattığı kadınla konuşmalarını yakaladım. Annemin üzülmesini istemiyorum zaten çok saçma sapan şeyleri kafasına takıyor üzülüyor. Babamın ikinci evliliği annemle baba tarafıyla kavgalıyız konuşmuyoruz bunu takıyor kafasına. Kısacası annemin üzülmesini istemiyorum ne yapmalıyım ben kafam çok karışık annemle teyzem çok yakınlar teyzeme mi söylesem içime atmak da istemiyorum çünki. Önceden de evde sürekli bi kavga dönüyodu babaannemin büyü yaptığını düşünüyorum ama bizimkilere açıklamaya fırsat olmadı. Şimdi ben ne yapmalıyım kafam çok karışık? Daha küçüğüm bide ne yapsam bilemiyorum. Babama o kadar güveniyodum güvenim sarsıldı artık. Dün bana lahmacun sipariş ettirdi çalışanları içinmiş galiba öyle dedi aldattığı kadınla mesajlarını okudum kadın babama canım çok fazla lahmacun çekti demiş yıkıldım resmen ben ne yapıcam?

Babamın annemi aldattığını öğrendim ne yapmalıyım?