Annemin babamı aldattıgını öğrendim ne yapmalıyım?

Merhaba bugun annemin telefonunu aldıgımda gizlice ive ilk defa galerisinde baska bir adanla sarmas dolaş resimlerini gördüm bir kaç aydır tahmin ediyodum asla makyaj yapmayan annem bakkala giderken bile makyajlı öıkmalar spora yazılmalar estetik yaptırmayı düşünmler yipik bir ev hanımı olan annemin sürekli arkadaslarıyla dışarı çıkmalar ( bu arada bir kere bir arkadasıyla çıktıgını aöyledi anneme ulasamayınca arkadasını aradım ve öyle bir planları olmadıgını söyledi) telefonunu assla elletmez fakat düşünüyorum neden yaptını neden böyle bişey oldugunu anlam veremiyorum babam biraz ilgisiz bir insan maddi durumumuz çok şükür çok iyi hiç bişey esirgemez bizden annemin altında gerek son model arabası kartları vs doludur sadece ilgisizliktenmi böyle oldu anlam veremiyorum Şu an yanımda bişey söyleyemiyorum babama asla söylemem kan çıkar gerçekten ne yapıcam çok kötüyüm lütfen bir akıl verin bana bu arada 1 sene öncede babamda aynı sey oldu onuda baska bir kadınla mesajlarını gördüm ve yine içime atıp kimseye bişey demedim babamda çapkın bir adam ve Şu an kendimdende ailemdende çok utanıyorm ne yapıcam nolur yardım edin
Annemin babamı aldattıgını öğrendim ne yapmalıyım?