Kafanızın uyuşması yeterli olur mu?

eğitim durumuna önem vermem çünkü matematik fizik problemleri çözmeyeceğiz
ama kişilik eğitimine çok önem veririm çünkü insan kendi kendini geliştirebilen bir canlıdır
farz edelim iki üniversite bitiren bir arkadaşım var ama egoist sinirli anlayışsız ağzı bozuk
şimdi ben bununla nasıl anlaşıp arkadaş olabilirim
Olmamalı hayatın kimi nereye sürüklediği bilinmez önemli olan karakterli bi kişimi benim için karakterliyse ve ahlaki temelleri oturtmuş bi insansa her yolu yürüyebilirim onunla buda 1000 de bir cıkar gibi :)
Cevap
24Cevap
Diplomasına bakacak hâlim yok tabii ki ama bakış açısı, kelime haznesi, konuşması vs. Derken maalesef otomatik olarak oluşuyor bazı şeyler. Konusurken 500 kelimeyi geçemeyen birisi ile nasıl anlasayim ki ben ,🤷♀️
Ayten im boğaziçi mevzunu diyim de gözden geçirsin😂
Evet. Çok kitap okuyup elin 2. El bilgileriyle düşüncelerini sınırlayıp boş boş konuşan ya da bir üniverste bitirdi diye kendisini nasaya layık gören boş boş gezip, işsiz oturan insanlara selam sabah vermem.
Hiç önem vermem. Fikirleri ve davranışları benim için önemli. Bir de kafa yapımızın uyuşması. Bunlar olduktan sonra ilkokul mezunu da olabilir arkadaşım.
İsterse 4 üniversite bitirmiş olsun. Sığ beyinli, kendini geliştirememiş insanla arkadaş olmam. Ne insanlar gördüm ben ilkokul mezunu olup da çoğumuzdan daha kültürlü…
Okuma yazma bilmeyen tanıdıklarım ve çok sevdiğim insanlar oldu. 2 üniversite bitirmiş tanıdıklarım çok sevdiklerim var. Davranış önemli benim için.
Lütfen doktorasını tamamlamamış, fakülte mezunu kızlar yazmasın. Teşekkürler
En guzel egitimli insan olan cobanlarla takilmak ayri bir keyif. Secmem arkadas filan.
Hangi okuldan mezun oldu benim için önemli değil düzgün ahlaklı karakterli içten biri olsun yeterli
Önem veririm. Eğitim seviyesi aynı olmayınca yapılan muhabbet ileri gitmiyor ve sarmıyor.
Önemli olan tek şey bana verdiği güven ve bağlılıktır. Geri kalan hiçbir şeyin önemi yok.
Kafalarımızın uyuşması yeter her okuyan zeki olmuyo üniversite mezunu çok canım var
Karekteri sınıfta kalmasın yeter okumuş vs fark etmiyor.
Hayır. Merhametine, ahlakına, güvenilirliğine ve en önemliside yormamasına önem veririm.
Valla kimseye arkadaş olurken diploma sormuyorum çokta önemli değil.
Arkadası bilmiyorum ama eş seçiminde çok önemli bir durum ne yazık ki özellikle erkekler üstün olmak istiyorlar altta kalınca başlıyor kompleks yapmaya
Hayır ben daha çok kişiliğe bakıyorum
Hayır insanları sosyal sınıfına göre değil, tavırlarına, üslubuna ve kişiliğine göre tercih ediyorum.
Sormam. Sohbet ederim. Vizyon sahibi ise devam ederim. Eğitimli ise biraz daha doktrinlere ve akımlara atıfta bulunarak sohbetimizi ilerletebilirim.
Kesinlikle hayır. Mert olsun dürüst olsun yeter, kökeni etniği milliyeti ne olursa olsun
Bence verilmeli çünkü arkadaşında ortamda seni temsil eder
Yüksek doktora şart sjdjdh
Diploman sahtemi senin sjajshd
Seni çok şiiyom 🤩😘
Dizi izliyorum yaa, sen napıyorsun?
😅Kanka kendini bu kadar yorma bana cevap yazarken shdjdnd
Get gett, benim peşimde hanımefendi çoook
😂😘❤️
Çok saçma önemli olan anlaşabilmek
Diploma benim için önemli değil insan olsun
Ben insanlığa önem veririm, kağıt parçasına değil.
Sanmam eğitimle olmuyor o işle
hayır önem vermem hareketleri önemli🌺👼💭💫
Kafam uyuşsun yeter eğitim durumu umrum değil
Anlaşmaya önem veriyorum
Versem çevremde kimse kalmaz djrjrjrj
Evet denk olmayı tercih ederim
önem vermem
Ederim
Önem vermem
Hic vermem
Hayır ya insanlığı olsun napcam eğitimini
Hayır kesinlikle. Sonuçta onunla evlenmeyecegim.
Maalesef evet
Hayır tabii kii
Hayır
Hayır
Önemli değil
Hayırr
Tabiki hayır
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?