+1 yılSaygıdeğer hanımefendilerin büyük çoğunluğu kaslı uzun boylu ve zengin erkek aradıkları için maalesef eğitimli olmamın da eğitime önem vermemin de bir kıymeti kalmıyor genelde...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖğrenim, öğretim durumu önemli değil ama eğitim durumu önemli. Kendini geliştirmiş olmalı mutlaka. Cahil bir insanla bir dakika bile geçirmek istemem. Cahil insanlar eylem ve söylem tezatlığına sahip insanlardır. Dil bişeyi savunur eli savunduğu şeyin tam tersini yapar. El bir şey yapar dil ise yaptığı şeyin aksini savunur.. Cahiller en çok redettikleri şeylere hizmet ederler ve en çok savundukları şeye zarar verirler.
05 Yorumla- +1 yıl
Bir çok konuda haklısın bebek ama bazı kısımlar da daha çok aydınlatman gerekir.
- +1 yıl
@YerimTamam mesela hangi kısımlar
- +1 yıl
Cahil dediğimiz insanlar genellikle karşıt görüşlülere söyleniyor son zamanlarda. Karşıt görüşlümü demek istediniz yoksa gerçekten cahil mi demek istediniz?
- +1 yıl
@YerimTamam karşit görüş ile cehaletin en ilgisi olabilir, benim görüşüme uymuyor diye bir insana cahil diyemem
- +1 yıl
@Dilek3516 teşekkür ederim
Önceden bu tip şeylere önem vermiyordum hani insan okumadan da kendini geliştirir diyordum görücü usülü görüştüğüm lise mezunu ilkokul mezunu adamlar olmuştu hepsi o kadar cahildiki kitap okuyor musun diyorum okurum diyor suç ve cezayı soruyorum (en basitini bir de) o ne ki diyor ben de kriter getirdim okumuş insan biraz daha görmüş geçirmiş oluyor (istisnalar olabilir elbette)
021 Yorumla- +1 yıl
Suç ve Ceza mi basit. Basit olarak Cinali Tatilde veya Ömer Seyfettin sorman lazım😂
Burada Suç ve Ceza Dostoyevski olmalı değil mi, Savaş ve Barış da Tolstoy. Bu ikisini genelde yazarını karistirirdim - +1 yıl
Ben cok kitap okurum inanlmaz bir kitaplgm vardr ama klasiklerden bir ya da iki tane ya okumus ya okumamsmdr hayatm fantastik ve polisiye kitaplardr bir klasigi bilmemem mesela beni ne kadar cahil yapar tartslr zira cogu klasik okuyan insann kitaplıgı dort rafken benim kitaplgm bir duvar yani insanları klasik bilen bilmeyen olarak snflamayn bence tabii ki duymusluk ayrı ama okumak apayrı
- +1 yıl
Ben roman pek okumam ama kitap yazar bilgim iyidir. Küçükken o iki eserin yazarını karıştırırdim.
- +1 yıl
Türk edebiyatindaki ilk roman türlerini ve yazarlarini bile ezbere bilirim
- +1 yıl
Kurtuluş Savaşını konu alan ilk roman ve yazarı kimdir?
- +1 yıl
Bende hayal gücü olmayan insanları pek ciddiye alamıyorum zaten
- +1 yıl
"Sınıf Arkadaşim Atatürk" kimin eseri?
- +1 yıl
Senin sorunun cevabını bilmiyorum Tanzimat Cumhuriyet edebiyatı filan çok iyi hatırlamıyorum. Tanzimat Fermani'ni soracaksan Abdülmecid ilan etti.😃
- +1 yıl
Cromwell kimin eseri ve bu eserin önemi?
- +1 yıl
Mefailun failun 🤣
Bunlar neydi - +1 yıl
Aruz ölçüsü muydu
- +1 yıl
Dalga filan geçmiyorum ha yanlış anlama. Aklımda öyle bir şey kalmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için önemli değildir aşk ve kafa dengi olması önemlidir daha çok
00 Yorumla Eğitim durumu değil kendini geliştirip geliştirmemis olması önemli bakalm kendine ne kazandrmis bu önemli.
Okumuş eğitimli cahil düşünceli insan kaynıyor ülke eksik kalsn eğitim durumu. Okumuş çok iyi yerlere gelmiş olup da kendini gelistirememis birini istemem.10 Yorumla
+1 yılEğitim durumu benden düşük olunca merhametsiz , yüreksiz , küfürlü konuşan, duygusal olmayan bir adam mı olacak.. Ya da eğitim durumu iyiyse mangal yürekli sözünün eri farkındalığı yüksek empati kurma yeteneği gelişmiş.. benim ruhuma dokunan bir adam mı olacak.. insan olsun ilk önce.. eğitim durumu lanet olsun senin mürekkep yalamışligina dedirtiyorsa kaldır çöpe at öylesi adamı..
10 Yorumla
+1 yılBence önemli. Tek başına bir kriter olmamalı ama aşırı bir fark olması da günlük yaşamdaki paylaşımları çok fazla etkileyecektir. Bu kendini bazen ilişkinin başlarında gösterir bazen de zamanla o yüzden en başta bir göz atılması gerekebilir bu kritere.
11 Yorumla- +1 yıl
Eğitim seviyesi illaki önemli ama önemli olan birazda dürüst olmak yani adam gibi adam olmak
+1 yılKişinin eğitim durumuna göre bir önyargım yoktur ama eğitimli olup konuşurken kelime hataları yapanlara takığım.
Bir insan nasıl 'henüz daha' der ha nasıl nasssıl😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
@seyda028 Öğğyyk...
- +1 yıl
İnsan en azından kitapların arka kapağındaki sözleri okur. Oy.
+1 yılTek basına egitim durumu yetmez hem egitim durumu hem de kendini gelistirmis birey olması onemlidir zira profesor olupta uydum akl yasayan insanlar cok ve hicbir artıları yok
00 Yorumla
+1 yılBen üniversite mezunu ve iki lisanı olan biriyim kendimi yetiştirmek için çok gayret ettim aynı şekilde ben de kendim gibi okumuş kültürlü biriyle görüşüp konuşmak isterim ❣️
20 YorumlaUmurumda bile değil.. Ego , kibir , eğitim düzeyi ile sınıflandırmak falan isim olmaz sevmediğim şeyler..
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılEğitim durumu önemli değil. Yeter ki kendini yetiştirmiş olsun kişi. Bu birçok kulvarda olabilir.
00 Yorumla Eğitim ailede başlar, lisede biter. Daha sonrası öğrenimdir. Kişi kendini bildikten sonra, gerisi laftan öteye gitmez. Önemsemem.
00 YorumlaKarakteri hali tavrı üslubu daha önemli.. çünkü okumuş ama adam olamamış insan olmamış bir çok kişi var.. eğitim öncelik değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünümüzde çok önemli. Ben lise mevzunuyum ama yine de herkes üniv diplomasi soruyor bana direk. Her ne olursa olsun. Yarida kestim diyince görüştüğüm kişiler, çevrem vs. Direk geri çekiliyorlar.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@GopÇocuğu işte öyle olmuyo. Evlenmek istiyosun diploman yok mu, bir işin yok mu? diyolar. Cevre, komşu, arkadaş ediniyorsun çalışmadığını duyan geri çekiliyor, herkes için diyemem ama toplumumuzda statü, mali durum önemli.
Cevap sahibi+1 yıl@GopÇocuğu sağolasın kardesim, görüşün için teşekkürler, sevgiler💐
+1 yılEgitim durumundan cok ben kitap pkumasina bakrim.. egitim almis cok essekler gordum degersizler maalesef...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında okumuş olmasa da kendini geliştiren biri olsun ama benim bildiklerimi o bilmesin arada ona anlatırım oda gözlerimin içine baka baka beni dinler sksks o yüzden mutlaka onun bilmediği şeyleri bilmeliyim jssjjs
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğitim ile adam olunmuyor, eğitimli olup kara cahil gibi olanlar bile var
04 Yorumla- +1 yıl
İnan bana okula gitmedikleri halde üniversite bitirmiş kişilerden daha bilgili insanlar gördüm
- +1 yıl
Eğitmli olup karaktersiz olanlar çok.
+1 yılEvet önemli. Üniversite mezunu olması çok önemli.
00 YorumlaDoktorasını tamamlamamış kişilerle genelde iletişim kurmam.
00 YorumlaBence önemlidir. Eğitimsiz bir kadınla birlikte olmak istemezdim...
00 YorumlaEğitim ilgilendirmesede kültürü ilgilendirir çoğu zaman buda böyle diyemezsin
00 Yorumla
+1 yılEvet kendini yetiştiremediyse ve öğrenmeye kapalıysa iletişimi keserim §
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞurda eğitim durumu önemli değil diyen karılar garson kurye biri gelip yüzünüze gülse tacizci diye önce o mekanı sonra tüm sosyal medyayı inletirsniz hadi bakın işinize ya
00 Yorumla
+1 yılkafasıı basıyorsa da olur illa Üni mezunu birisi olmasına gerek yok
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkul olarak bakmazsak önemi yok. Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
00 Yorumla Hayır, önemli değil. Benim için asıl önemli olan; kişisel gelişimini tamamlamış olması.
00 Yorumla
+1 yılBen kendini nasıl geliştirdiğine bakarım kardeş
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüncel konulara sahip donanımlı deneyimli ise eğitim 2. Planda oluyor
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. kendini geliştirebilen bir kişi ise pek bi önemi yok
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılŞüphesiz önemlidir ancak çok büyük önem arz etmiyor.. Kendini geliştirmiş olması daha mühimdir..
00 Yorumla Önemli değil. Ama kendini geliştırmiş nerede ne konuşacağını, nasıl hareket edeceğini bilen biri olmalı. çok okumuş ama kalıtesız çok insan var sonuçta
00 YorumlaEğitim durumu değil de fikir yapısı daha önemli bence. Her insan okumamış olabilir ama kendisini geliştirmemişse sorun olur
02 Yorumla
+1 yılKültür seviyesi daha önemlidir... Bu arada eğitim eşittir kültür değildir.
00 YorumlaBenim için önemli en fazla lise terk olabilir üstünü kabul etmem
00 Yorumla
+1 yılKültürlü olması ve kendini yetiştirebilmiş olması daha önemli
00 YorumlaÖnemlidir. Kapağı uymayan tencere gibi olur.
00 YorumlaÖnemsiz kendini geliştirmesi önemli vs diyecegimde onemli ya
00 Yorumla
+1 yılHayır benim için karakter önemli
012 Yorumla- +1 yıl
Size bişey sorabilir miyim
- +1 yıl
Bursalımısınız
- +1 yıl
İzmir
- +1 yıl
Anladım peki nerelisiniz
- +1 yıl
Anladım çok geçmiş olsun ailenizde falan umarım sıkıntı yoktur
- +1 yıl
Peki tekrardan geçmiş olsun iyi günler
Karşımdaki kişinin eğitim duruma bakmıyorum
00 Yorumla
+1 yılEğitimi, kültür seviyesi önemli tabi.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılelbette cahille etmem sohbet muhabbet
00 Yorumla
+1 yılKültür durumunu önemserim ama sokmuşum diplomasına
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılEvet tabiki önemli
00 Yorumla
+1 yılHayır insan olsun yeter
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılKendini geliştirmiş olduktan sonra önemsiz
00 Yorumla
+1 yılÇokta mühim değil anlaşabiliyorsam.
00 YorumlaO önemli olmamalı bence
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Eğitim durumuna bakarak kişi ayrımı yapmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılcahille sohbeti kestim
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onemlidir ama sapyoseksuelde degilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcahille muhabbeti kestim 😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet fazlasıyla
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 824 cevap paylaştı. değildir
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç değil
00 Yorumla
+1 yılÖğretmensin sanirim
00 Yorumla