Sizin unutamadığınız biri var mı? Neden unutamıyorsunuz?
Unutamadığınız kişi sizde nasıl bir etki bıraktı?
Unutamadığınız kişi sizde nasıl bir etki bıraktı?
O adamın üzerine çıkan biri ile tanışılmadıkça o adam unutulmaz.
Misal.
Çok mu zekiydi, daha zekisi lazım
Yatakta çok mu iyiydi, daha iyisi lazım
Karakterler çok mu uyumluydu. daha uyumlusu lazım.
Çok mu neşeli idi, daha neşelisi lazım.
Çok mu tutkundun, hormonlarını aynı şekilde coşturacak biri lazım.
İnsanlar kişileri değil, yaşadıkları duyguları unutmazlar. Bunu fark etmeleri ise zaman alır. Her ne duygu yaşadı iseniz onun size daha da yoğun sunabilen kişi geçmişinizi siler. Böyle biri ile karşılaşmazsanız da bir çemberin içinde dolanır durursunuz ve 'o kişi'yi unutamazsınız.
Yani çözüm 'daha kaliteli adam' !
Çok güzel açıklamışsın :)
Kulak ver derim. Arabesk adamlar gençliğini çalmasın. 'İnsan hayatta bir kez sever böhühühü' diye bir şey yok. Duygularını fark et ve peşinden gitmeye bak. Kolay gelsin, mutluluklar.
Cunku cok sevdim yerini kimse dolduramiyor cunku hayatimin en guzel gunlerini onla gecirdim daha da baskasiyla geciremem gibi
Peki neden ayrıldınız?
Tüm kızlar senin gibi kendini çok önemsiyor kendini önemseyen birini bulsam unutmamak bırak pervane olurdum etrafında oda ayrılmazdı
10 yıl peşinden koştum. Sonra biri ile el ele gördüm. 10 yılım hiç oldu.. E nasıl unutabilirim ki?
Cevap
8Cevap
Çünkü beynimizle değilde duygularimizla hareket ettiğimiz için
Eger aradan uzun bir zamanda gecse halende gordugunde kalbin yerinde durmuyorsa gecmis gecmemis demektir. Yasasin platonik asiklar...
ya canını çok yakmıştır. ya da güzel hatıralar vardır.
mesela ben. 11 ay bir kızla sevgili oldum ve hala unutamıyorum çünki ilk aşkımdı
kendinden cok sevdigin birini nasil unutursun ki. ben kendimi unuttum onu unutamadim.
çünkü olan bize göre insandan daha fazlasıdır
unutamadığım kimse yok çok şükür yerleri doldu
cunku beyınımıze kalplerımıze kazınmıstır
salaklıktan
Doğru sanki :)
Sen akıllı mısın peki?
Hayatı hızlı yaşayanlardansın demek ki :)
O zaman yaşlandıkça karizmaları artanlardansın umarım :D yoksa yaşam vaktin bitmek üzeredir.
O herkeste öyledir zaten. En azından öyle olması gerekiyor :)
kalbine dokunduysa unutamazsın, gerişsi boş
hatıralarda güzel olandır o...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar