#SelamGençlik 👍😄👍😄 Üst kat komşu alt kattaki komşunun balkonuna istediği herşeyi çırpabilir di mi, sıkıntı yok, yani o sırada komşu sabah kahvesi içse de, kahvaltı etse de, ya da balkon boş, kimse olmasa da diğ mi?
Alt komşunun balkonuna halı çırpmak doğal hak di mi?
Valla ben müstakilde yaşarken bile daire de halı silken birini gördüğüm de oha artık derdim sonuçta altında bi insan yaşıyor o pisliğin tümü alta gidiyor. Şimdi ev yaptırıyoruz o süre zarfında daire de kalmak zorundaydık lanet ettim resmen lan ne boktan insanlarla yaşanıyormuş dedim. Üstte ki bok böceği ne var ne yok alta atıyor sigara içiyor bizim balkona geliyor halı silkiyor bizim eve giriyor hayır rüzgarın da bizi garezi olsa gerek o kadar alandan bizim eve üfürüyor :D Uyarınca da '' ayyyyy pardoğğğğğn yaağğğ size mi geldiğğğğğğ '' diye yılışık yılışık konuşmaları yok mu sanki yer çekiminden bi habermiş gibi :D Nere gidecekti ya uzaya mı Allah'tan kurtulucam diye sabrediyorum yoksa intikamım çok fena olurdu ama intikamlarım genelde karakolda bitiyor :D
Üst komşumla çok sorun yaşıyorum bu konuda. Çok titizim temizlik yapmadan duramıyorum diyor 😅 O temiz titiz biz pisiz sanki, ne bulsa atıyor çırpıyor, bıktık yaaa.
Bu tutumu kendisine reva görenler var. Ancak yıl olmuş 2021 o halıyı halıcıya götürüp yıkatmak varken tozunu, toprağını, pisliğini, kirini neden alt komşunun balkonuna camına gelsin ki. Çoğu sitede apartmanda yaşanan sıkıntı bir durum bu. Ama kimse kimsenin balkonuna camına halı-kilim hiçbir şey silkelememeli.
Bu konudan fazlasıyla muzdaripim. :D Ölüm yokmuş gibi yaşıyorlar ya resmen , halı çırpar , aşağı bir şeyler atar , ev içinde at koşturur. Bizde efendi insanız işte sabır diye diye yaşıyoruz. :D En son yukarı vurmaktan tavanı delmiştim artık saldım..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Böyle bir şey hak olamaz. Benim komşum böyle bir şey yapsa 1 defa uyarırım. Ondan sonra ya apartman sorumlusu çözer bu işi ya da polislik oluruz. Balkonda aynı evinin için gibi yaşama alanı kirletmeye kimsenin hakkı yok. Ben mecburmuyum işten yorgun gelip birden komşunun pislettiği yeri temizlemeye?
Haftada bir gün halı çırpma günü her kafasına estiğinde yapamaz. Benim üst komşum makineyi akşam 18 de açtığı için mesaj atıyor kusura bakma hakkını helal et diye. Canım komşum :)))
Gıcık oluyorum öylelerine apartmanda yaşayan apartman kurallarına uymalı... halı silmesin diyen yok ama haftanın belli bir günü belli bir saatte çıkıp silinebilir... insan alt komşusunuda düşünmeli bence..
Ah çok sinir oluyorum şu halı çırpanlara. Saygısızlıkları cabası. Aslında halı çırpmak yasak gördüğümüzde şikayet etmeliyiz. Hem bunlara da böylesi müstehak.
Bütün üst komşuların kendin de hak gördüğü olay değil mi bu 🙂 Bunun belli günleri ve belirli bir noktası var normalde ama uyan yok tâbii.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çırpmak farklı bir eylemdir, silkelemek denir ona ilk başta onu düzelteyim 😂 İkincisi hayır serbest değildir tabii ki. Komşunun rızasını alırsan hadi neyse