Kapalı ortamdasınız ve birisi maske takmıyor. Onu uyarır mıydınız?
Kapalı ortamda maske takmayan birisini uyarır mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Takmayanların hepsi cahil insanlar (maskenin koruyuculuğuna inanmıyor olabilirler ama bu artık zorunlu bir şey etraftaki insanları takmayarak tedirgin edemezler) ve cahile laf anlatmak çok zor o yüzden uyarmam.
Uyarmam Önce düşünseydi Neden Uyarmam Çünkü Şimdi Uyaracam Belki Sanane diyecek kavga edecek benle Kavga istemem Bazıları laf anlamıyor çünkü Kişiyi güzelce söylüyorsun iyiliği için Hemen sanane Oluyor Cevap Değmez Ne halleri varsa görsün
Uyariyorum kendi sagligim icin degil ama diger insanlarin annemin babamin sagligi icin uyarmak zorundayim. Burunlarini kapatmak bu kadar zor olmamali sorumluluk almayi ogrensin herkes.
Önceden takılmazdım taki tatile çıktığım zaman 15 gün evde yatana kadar. Şimdi yanıma denk gelen maskesizse yuzune doğru öksürdüğüm zaman ödü patlayıp direk takıyorlar 😂😂😂
uyarır üstüne birde sesli ve yüksek şekilde hakaret ederim ki rencide olsun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uyarmıyorum içimden sövüyorum Uyarmaya gerek yok devlet ve bilir kişiler 2 yıldır neden maske takilmasi gerektigini anlatiyo ama anlayamamis o Ben uyarsam ne olacak.
Bazen uyardığım oluyor, sonuçta kendi sağlığımı düşünmeliyim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Uyarmam, zaten insan olan kural nedir bilir buna uyar. Böyleleri genellikle dik başlı terbiyesizler. Hemen cehaletlerini savunup kavga çıkarırlar. Hiç başımı belaya sokamam.