Yks sınavına hazırlanıyorum ve ailemin maddi durumu ve hayat pahalılığı beni çok etkiliyor?

Bu hayat pahalılığında kafayı yiyorum, test kitaplarının dahi 100 lirayi aşmış olmasına sinirleniyorum ya bizler daha öğrenciyiz yazık bize gerçekten. Her allahın ayı aynı şeyi yaşıyoruz ay sonu getirme çabaları bunlarla uğraşıyoruz. Aileme sırf yük olmamak için kışlık mont bile isteyemiyorum, en dandik şeyler bile pahalı anasını satayım ya. Bu insanlar o kadar saat çalışıyorlar fakat aldıkları para ile ne alabiliyorlar? Ulan temel ihtiyaçları zor alıyoruz ya! şaka gibi resmen, sen o kadar çalış fakat bir mont alırken iki kez düşün, böyle sisteme lanet olsun. bu sistemi normal görene de! Gençliğimizin en güzel dönemlerinin böyle geçmesine çok üzülüyorum. Günümüzde maddiyat maalesef ki çoğu şeyi etkiliyor. Maddi desteği geçtim, normal psikolojik olarak destek de olmuyorlar. resmen kendi halimde çırpınıyorum ya. içimi dökme gereği istedim burası denk geldi. Umarım ki yarınlarımız daha güzel olur güzel ülkemin..
Yks sınavına hazırlanıyorum ve ailemin maddi durumu ve hayat pahalılığı beni çok etkiliyor?