Üniversiteye hazırlancam dershaneye gitmek istiyorum ailemin durumu kötü?

arkadaşlar 12. sınıfım bu sene üniversite sınavına hazırlancam , dershaneye gitmek istiyorum çünkü çözemediğim soruları çözdürmek için, çözemeyince pes ediyorum yılıyorum sorcak kimsem de yok mecbur dershane hem disiplin sağlamak için. burda dershane fiyatları uçmuş 8-10 bin tl en ucuzu 6 bin tl. ailemin 100 bin lira borcu var belki daha fazla. babam kredi çekcem diyo borçları ödemek için. çiftçiyiz domates yetiştiriyoruz o kadar masraf yapıyoruz para etmiyo hiçbir şey bu ülkede çiftçiye değer verilmiyo. babam gönderemem diyo bağırıyo çağırıyo üzülüyorum onun da yapcak bişiyi yok. ama ben doktor ya da diş hekimi olmak kendimi kurtarmak istiyorum. anneme lafı açsam sürekli gidelim yapalım diyo tamam yarın gidelim diyorum bir bahane uyduruyo bişi soruyorum takmıyo beni insan yerine alıp cevap vermiyo. ağlamaya başlayınca da illa senin gibi ağlicaz mı diyo. onların da yapcak bişiyi yok tamam ama benim psikolojim bozuldu her gece ağlayarak uyuyorum. sürekli borç meselesi paramız yok cümlesini duyunca alt üst oldu psikolojim cidden çok yoruldum. evde de çalışamıyorum sese karşı aşırı hassasiyetim var. evde ses olduğunda çıldırıyorum. cidden psikolojim bozuk. psikoloğa gitmeye durumum yok seansına 100-200 lira veremem. allah aşkına bana bir akıl verin hiç arkadaşım da yok konuşabileceğim. özgüven eksikliğim var zaten. napıcam akıl akıldan üstündür? beynimi yicem yoksa yakında
Üniversiteye hazırlancam dershaneye gitmek istiyorum ailemin durumu kötü?