Danışacagim, konuşacagim kimse olmayinca bende buraya içimi döktüm?

Arkadaşlar benim sıkıntım annem ve babam.8. sınıftan beri çalişiyorum (maddi sıkıntısı olan bir ailede yaşıyorum) hep onlara destek olmak için çaliştim ve paramın son kuruşuna kadar onlara verdim düşünün şu an 25yaşındayim nişanliyim kendi ailemi kurmak istiyorum gelelim asıl meseleye bunca zaman çalişip aileme destek oldum fakat beni yaralayan asıl şey Nişanlanırken kızın yüzüğünü erkek tarafı, erkeğin yüzüğünü de kız tarafı alırmış ve ailecek kuyumcuya gidilirmiş Maalesef ki ben ogün nişanlim ve annesiyle kuyumcuya girdik ve annesi ikimizinde yüzüğünü aldı Sağolsun. ogün ne annem ne de babam gelmediler çünkü nişanlımı istemiyorlar onunda zararlı hiç bir şeyi yok kötü bir davranişi bile yok sadece maddi durumunun olmadiğini düşünüyorlar bende aileme destek oldugumdan dolayı paramı onlara verdiğimden kendime hiç bir zaman ayırmadım utana sıkıla kuyumcuya girmiştim bu beni çok yaralamişti aileme sorduğumda kendi karnımız zor doyuyor nasıl alalım demişlerdi ki yaz sezonu hem babam hem ben çalişiyordum tüm parayıda yiyecek de degildik sanırım nişanlımı istemediklerinden dolayı böyle yaptılar ama bana kalırsa çok ağir bir davranıştı diğer mesele ise çeyiz meselesi burada erkek evi yapar kız ise içini döşer, ilk defa bu sefer paramı onlara vermedim kendime ufak çaplı çeyiz eşyalari aldım ki sezonluk çalişiyorum şurda 3-4aymı ne çaliştim bu yıl. Annem ve babam dediki biz senin çeyizini eşyalarini alamayiz üstlenemeyiz e benim onca çalişip size destek oldugum onca zamana yorulmama ter dökmeme parama ne oldu bakın demiyorum ki zamanında keskenvermeseydim etmeseydim anam babam tabi ki destek olacagim onlara ama sıra bana gelince bana neden destek yok? Çok üzülüyorum çok kırılıyorum ve resmen beni kandırdıklarını düşünür oldum buda içimi yer oldu neden annem babam bana destek olmuyor tek çocuğum kızımız yuva kuracak bizde ucundan tutalim diye niye düşünemiyorlar ki birikim yapmiş olduklari bir para miktarı var diye biliyorum ama hiç bir zaman kızım bu paranın şu kadarı senin senin için ayırdık veyada senin hakkın demediler neden niçin benden saklıyorlar bilmiyorum benim tek istediğim sadece ailemin destek olup arkamda durmasıydı sadece zoruma gitti…
Danışacagim, konuşacagim kimse olmayinca bende buraya içimi döktüm?