Kizlar selam artik gercekten nefes alamadigim icin buraya danismak istedim. konu gonul isi, hatali kim bilinmiyor?

sevgilimle 3 senedir beraberiz ve bu zamana kadar hic ciddi diyebilecegim bir sorun yasamadik. sadece bir kez ben onu uzecek bir sey yapmistim ve sonrasinda kendimi affetirmek icin her seyi yaptim. olayin uzerinden 5 ay gecti ve biz eskisinden bile daha iyi olmaya basladik yani artik o hatayi bizim bu kadar iyi olmamiz icin yapmis olabilecegimi bile dusundum (3. kisi vb olayi degil saygiyla alakali) ta ki su 2 haftaya kadar. birden surekli yogun olmaya basladi normalde 24 saatini bana ayirirdi hani ufak tefek isleri olurdu aile is ile alakali ama hep mahcup bi sekilde ayrilirdi yanimdan keske diger hicbi isim olmasa da hep seninle konussam seklinde konusurdu. SIMDI zar zor yaziyor ne zaman sorsam bi isi var ve bu islerin zorunluluk oldugunu soyluyor buna tm dedim alistim yani ama son zamanlarda yaptigimiz planlardan da caymaya basladi. mesela o gun yogun gecmis ama bos oldugu saat 11e denk geliyor 11de en azindsn telf konusslim diyorum kabul ediyor sonra bir anda bi sorun cikiyor ve biz yine birlikte olamiyoruz. BEN ARTIK KAFAYI YICEM YA BEN MI ABARTIYORUM YOKSA CIDDEN BI SORUB MU VAR NOLUR YARDIM EDIN INTIHAR EDICEM ARTK

Kizlar selam artik gercekten nefes alamadigim icin buraya danismak istedim. konu gonul isi, hatali kim bilinmiyor?