Çok basit bi anımı anlatayım. Kovitten sebep aylardır görüşemiyorduk. Aylar sonra İstanbul'a gelmiş seni görmek istiyorum dedi. Özledim dedi. Bütün kırgınlıklarıma rağmen ben onu kırmak istemedim. Kabul ettim. Evinden almaya gittim. Yürümeyi sevdiğimiz için arabayla falan uğraşmadım. Sokağa dönünce köşe de onu beklerken gördüm. Heyecanlıydı. Koşmamak için kendini tuttuğunu her halinden belliydi. Yanına vardığımda sarılmak istiyordu. Ama Kovitten sebep o özlemini sarılarak gideremiyordu. Dedi ki madem sarılamıyoruz müsade et, omzunu seveyim. Özlemimi öyle gidereyim. Orada öylece durup dakikalarca omzumu okşadı öylece. Sonra yol güzergahımıza doğru yürümeye koyulduk. Böyle anlattığım kişi kardeşim gibi sevdiğim o pamuk kalpli güzel insandı. O sebeple yaşadıklarınızdan çıkarım yaparken bi daha düşünün. Bazı insanlar kardeşten öte oluyor.
Olabilirler bence normal bir şey. Sadece şuna dikkat edilmeli sevgili, eş gibi durumlar varsa aşırı samimiyeti eşi sorun edebilir. Rahatsız olabilir. Sevgilisi yokken daha yakın daha samimi olunabilir tabi. Örnek 2 yakın arkadaş beraber tatile gidebilirler ama ikisinden birinin hayatında biri varsa bu sorun olur haliyle tepki gelebilir. Sevgilimin benden önce tanıştığı arkadaşları olabilir ama çok aşırı boyutta yakınlık ve aşırı sık görüşmeler olursa doğal olarak bu bir soruna dönüşebilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler diger erkeklerin beynini bilir o yüzden sevgiline güven bende öyle degil saniyordum ama en olumsuz oldugunu düsündügüm kisi bile beni arzuluyormus ben şok olmuştum o yüzden olamazlar, olamiyorlar bir yerden patlak veriyor mutlaka hani şöyle olur: çok canim cicim olmazsın, genellikle grup halinde takilirsin, gaydir veya ikinizinde sabit bir ilişkisi vardır ya da onun bir ilişkisi vardir gercekden asik oldugu ki bu bile tehlikeli çünkü bazi erkekleri ilişki bile durduramiyor ve bir insani emin ol tanımıyorsun ve tanıyamiyorsun ! o yüzden bu yok canim daha neler demeyi birak arana mesafe koy
Yıl 2022 oluyor hâlâ buna takılan var mı gerçekten ya. Tabii ki olabilirler en yakın arkadaşım erkek. Dünyada bir o bir ben kalsak yine olmaz. Kardeşimden hiçbir farkı yok. Birlikte olmamız demek ensest ilişki demek. Birini cinsiyetine göre sınıflandırmak karşı cins diye onunla sadece aşk ilişkisi olabileceğini düşünmek cahilce. Aşka dönüşmeyen ve dönüşmeyecek olan koca 15 yıl. Bu insanların haysiyetiyle olan bir durum. Sana sadece güvenen birine yan gözle bakmak. Onu cinsel obje gibi görmek çok alçakça. Dert ortağı olmak bu kadar zor değil inanın
25 yıllık arkaddasım var coguda bayandır cocukları var bılmem ne. vala ne hayatıma gıren ınsan bırsey der nede ben onun arkaddaslarına. sız cızgınızı en basta cızersenız o cızgıyı kımseyı aştırmazsınız.. benım arkadasım dedıgıme bakma hepsı dostumdur. ama hayatına gıren eşin dahi olsa saygı duymayı bılmelı. arkadaslarınla da ne fazla laubalı nede mesefelı olacak bellı bır sevıyede olacaksın..
En yakın arkadaşım bir kadın. Gerçekten en yakın arkadaşım. Birbirimizin herşeyini biliriz. Lise1'den bu güne kadar 12 yıllık dostum ve hep öylede kalacak.
Üniversitede bir çocukla tanıştı, çocukta başta problemler çıkarıyordu arkadaşlığımızla alakalı ama sonradan alıştı ve şu an evliler nazar değmesin birde çocukları olacak:D
Demem o ki kimse boşuna kuruntu yapmasın. Bir kadınla bir erkek 10 numarada arkadaş olur.
Erkelerin %90'ı için cevabı hayır, kızların ise %90'ı için cevabı evet olan soru. Bu farklılığın sebebi erkeklerin, kızlara göre karşılarındaki insana bir seks objesi olarak bakma oranının fazla olması gösterilebilir
Arkadaştan kastın yakın arkadaşsa yani dost ise pek olamaz. Çünkü bir düşünürün sözü var "hiçbir erkek sevgili olmayacağı bir kızla yakın arkadaş olmak istemez". Ama masafeli olduğu arada konuştuğu biri ise neden olmasın.
Olabilir neden olmasın ki erkekler ile anlaşmak kadınlar ile anlaşmaktan daha kolay kadın kadını her daim kıskanır ve rakibi olarak görür arkadaşlık rahat ilerleyemez ama erkek ve kadın ilişkisi zorbalığa dönüşmediği sürece güzeldir.
Sevgilim varken uzak dursunlar yeterli benden. Ben öyle her karşıt cins ile arkadaş falan olmayı sevmem sevgilim varsa. Hele ki samimiyeti sevmem. Zaten tanıdığı an gıcık olan çok. 😃
Olabilirler. İnsan olsun da cinsiyeti şart koşmam. Bu yeryüzünde insan ilişkileri bir tek hemcinsler üzerine kurulu değil. Karşı cinsle de gayet arkadaş olunabilir.
Evet olabilir ama bizim toplum nedense bir erkek bir kiz arkadas olunca heo farkli bir bakiş acidan bakiyorlar ama erkek ile bir kiz cok iyi arkadas olabilir
Olur ama bir yere kadar. Hep bir sınır hep bir kontrol daha dikkatli ve temkinli vs.. arkadaş kavramının anlamını bir erkekle net yaşamak imkansız. Daha özgür daha net olmak biraz zor.
@zAntiSosyalz yine çocukluk daha ergen yaşlar bunlar. Hayatım başındasıniz daha ayrıca bir gün fitinuzin değişmeyecegi ne malum. Senin olmada bile onların değişebilir bir gün açılırsa demişti dersin...😉
Olurlar. Söz konusu arkadaşlık ise eğer. Yani her ikisi de birbirine arkadaş olarak bakıyorsa. Ama ben eşimden başkasıyla arkadaş olmam eşim hem eşim hem arkadaşımdır
Cinsel açlik olarak afrika durumunda olan bu ulkede zor Ama America vb ulkede oluyor Ama suna inanmiyorum Ne kadar arkadasda olsan bir kiz arkadas gibi olmaz senin icin