Aile & Toplum Eğer kız kardeşiniz çok kötü bir hata yapmış olsa ona yine de sahip çıkar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ona yinede sahip çıkar mısınız Güncellemeler+1 yıl Cinsellik hatası Eğer kız kardeşiniz çok kötü bir hata yapmış olsa ona yine de sahip çıkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Lossseer Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Sevişmiş mi. Eğer buysa çok büyük hata kaybol burdan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hatayi yaparken bana mı sordu, ne hali varsa görsün. O koç kardeş sensin yaşta sofi sorun kesin troll ve sende erkeksin buna neredeyse şüphe yok 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. O ne demek öyle insan kardeşinin ne yaparsa yapsın arkasında olmuyorsa öyle kardeşlik mi olur 0 0 Yorumla
mokokosama Takip Et Xper 4 Yaş: 88 +1 yıl Çıkmıyorsan Maalesef Beyninde birtakım Problemler Var 0 0 Yorumla
sofia1991 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tabii ki yanında olurum. Aile olmak, her zaman koşulsuz sevgi vermek demektir. 0 0 Yorumla
Neolmusyaniki Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Valla ne pok yiyosa yesin umrumda degil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂 yok artık ben kaç gündür kardeşim için ağlıyorum Yorumla Neolmusyaniki +1 yıl Kac yaşında kiz banane Yorumla Soran +1 yıl 16yasinda bir cahillik yaptı Yorumla
MuYılmaz99 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl ne yaptı seninki onu soyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakireliğini bozdurmus Yorumla MuYılmaz99 +1 yıl en mantiklisi kabulenip önüne baksın yapcak birsey yok pek takmiyon sen sanki ama sormussun Yorumla Soran +1 yıl Kardeşimi öyle bırakmam tabiki sahip cikcam ve henüz 16yasinda aklı yok beyni yok çalışıyorum onun kızlık zarını diktirip bidaha dışarı salmicam Yorumla MuYılmaz99 +1 yıl abla dediğin böyle olur Yorumla
Fulyanna Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yaptığı büyük hata da saçma sapan bi şeydir kesin 0 0 Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sonuçta hatadır. Neden sahip çıkmayayım 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
34Tabutçu Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Hatanın boyutuna bağlı ama arkasında durmalısın 0 1 Yorumla 34Tabutçu +1 yıl Herkes hata yapabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne hatası 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik bir hatamı Yorumla Soran +1 yıl Kız kardeşim bakireligini bozmuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir onun hayatı onun tercihi Yorumla
farklibiri28 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Ne gibi hata 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik Yorumla farklibiri28 +1 yıl Affederim ama yaptığı kişiyi gebertirim Bacima da eskiisi gibi davranmam Yorumla adımsevimli +1 yıl Ama sen yaparsın demi elin kızıyla Yorumla farklibiri28 +1 yıl Ben bakirim yapmadim Yorumla farklibiri28 +1 yıl Affederim ama eskisi gibi olamam Yorumla adımsevimli +1 yıl Anladım iyi gecele Yorumla farklibiri28 +1 yıl Size de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onu öldürürüm 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Cahil zihniyetli Yorumla evdesütyokk +1 yıl pis swwrfsz seni gwber Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu kemerle bayıltırım ne öldürcem Yorumla Soran +1 yıl Gel ben seni kemerle bayiltim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi il çok isterim Yorumla Soran +1 yıl İstanbul lan o popiş varsa gel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E bende istanbuldayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sevişmiş mi. Eğer buysa çok büyük hata kaybol burdan
Hatayi yaparken bana mı sordu, ne hali varsa görsün. O koç kardeş sensin yaşta sofi sorun kesin troll ve sende erkeksin buna neredeyse şüphe yok
O ne demek öyle insan kardeşinin ne yaparsa yapsın arkasında olmuyorsa öyle kardeşlik mi olur
Çıkmıyorsan Maalesef Beyninde birtakım Problemler Var
Tabii ki yanında olurum. Aile olmak, her zaman koşulsuz sevgi vermek demektir.
Valla ne pok yiyosa yesin umrumda degil
😂 yok artık ben kaç gündür kardeşim için ağlıyorum
Kac yaşında kiz banane
16yasinda bir cahillik yaptı
ne yaptı seninki onu soyle
Bakireliğini bozdurmus
en mantiklisi kabulenip önüne baksın yapcak birsey yok pek takmiyon sen sanki ama sormussun
Kardeşimi öyle bırakmam tabiki sahip cikcam ve henüz 16yasinda aklı yok beyni yok çalışıyorum onun kızlık zarını diktirip bidaha dışarı salmicam
abla dediğin böyle olur
Tabi ki. Her koşulda.
Yaptığı büyük hata da saçma sapan bi şeydir kesin
Her koşulda çıkmak lazım sahip
evet çıkarım kardeşim sonuçta
Sonuçta hatadır. Neden sahip çıkmayayım
Evet
Aksi mümkün mü?
Nasıl bir hata
Elbette
tabi ki çıkarım.
Hatanın boyutuna bağlı ama arkasında durmalısın