- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Erkeğin yükselmesi"nden kastedilen hoşlanıp, beğenip iletişim kurmayı istemesi mi, cinsel dürtülerinin harekete geçmesi mi? Öyle karmaşık, çok eksenli bir konu ki, Türkiye'de kadın-erkek ilişkileri. Sorun ailede, çocuklukta, ergenlikte başlıyor. Kız çocuklarının da, erkek çocuklarının da yetiştirilme biçimi hatalı. Bir sorunu tedavi edebilmek için kaynağına, kök nedenine (root cause) inmek gerekiyor. Bizim gibi ataerkil (erkek egemen) toplumlarda kız çocuklarının ve erkek çocuklarının zihnine cinsiyetçilik küçük yaşlarda işlenir. Sünnetin düğün-dernekle topluma ilan edilmesi ve kız çocuğunun ilk adet kanamasının gizli saklı kalması bunun en erken örneğidir. Bu ayrımcılık, erkek çocuğuna erkekliğin üstünlüğünü, gurur duyulması gereken (!) niteliğini, kız çocuğuna da kız evlat olmanın erkek evlat olmak kadar önemli olmadığını öğretir. Ayrıca erkek evlat sürekli pohpohlanırken, çekirdek ailenin ve geniş ailenin kadın bireyleri, erkek bireylere sürekli hizmet ederken (ev işleri, yemek ve çay servisi gibi) ailedeki kız ve erkek çocuklar bu farkı görerek büyürler. Erkek çocuklar üstünlük algısı ile yetişir. Kız çocukları ise erkek cinsini rahat ettirmekle yükümlü oldukları algısıyla yetişir. Erkek çocuklar daha rahat sosyalleşirken, kız çocuklarının (özellikle ergenlikte ve sonrasında) kızlı erkekli arkadaş gruplarına dahil olmaları kabul görmez, hoş karşılanmaz. Erkeklerin de, kızların da karşı cinsle iletişim kurması zorlaşır, çünkü ilk âdet kanaması ile birlikte kızlara, namuslarını korumaları, erkeklerden sakınmaları; erkeklerle ilişkilerinde ölçülü olmaları gerektiği öğretilir. Ergenlikle birlikte kız çocuğu da, erkek çocuğu da üreme kabiliyetine erişmiştir ve yakın ilişkiler kurulması artık "sakıncalıdır". Ergenlik öncesinde sorun olmayan kız-erkek ilişkileri, artık kız çocuğunun "namusu" için tehdit unsuru haline gelmiştir. Anadolu'da, taşrada halen öyle tutucu yerler vardır ki, ortaokul, lise yaşlarındaki gençlerin okul çıkışında kız-erkek yanyana parkta oturmaları bile erkeğin değil, kızın adının çıkmasına neden olur. Burada mahalle baskısı denen sorunlu toplum ilişkileri de gençlere müdahil olunmasına zemin hazırlar. Ergenlikte ve ilk gençlik yıllarında iki cinsin sosyalleşememesi, en masum şekliyle bile olsa flört edilememesi, iki cinsin birbirini tanıyamamasına ve karşı cinsle iletişim kurma becerilerini geliştirememesine neden olur. Ailede el üstünde tutulan, her istediği yapılan "kıymetli" erkek çocuğa, karşı cins tarafından reddedilme olasılığı, hayır cevabını kabul etme zorunluluğu da yüksek ihtimalle ebeveynleri tarafından öğretilmez. Bu yaşlarda karşı cinsle iletişim kurulamaması kız-erkek tüm gençlerde duygusal ve cinsel açlığa neden olur, çünkü ergenlikle birlikte çocukluktan çıkmayı ve duygusal/cinsel gelişimi sağlayan hormonlar takla atmaktadır. Bu yaşlarda karşı cinsle sınırlı da olsa duygusal/cinsel yakınlaşması olmayan bireylerin ileri yaşlardaki açlığı daha da belirginleşir ve soruda bahsedilen sorunun yaşanması kaçınılmaz hale gelir. Erkekler kadınlara sadece cinsellik odaklı yaklaşırken, kadınlar da her iletişim kurma girişimini "amacı beni yatağa atmak" diye algılar. Sorun sadece erkeklerin kadınlara sırf kadın oldukları için yükselmesi değil, kadınların da her erkeğin nihai hedefinin "yatak" olduğunu zannetmeleridir. Erkeklere tavsiyem kadınlarla daha ilk tanışmada cinsellik odaklı yaklaşmamaları, kadınlara da tavsiyem, iletişime açık olmaları. Bekar kadın ve erkekler arasındaki ilişkilerin artık normalleşmesi gerekiyor. Kadınlar egoyu, kibiri bir yana bırakacak, tanışmak, iletişim kurmak isteyen her erkeğin amacının seks olduğu önyargısından kurtulacak, erkekler de daha ileri düzeyde ilişki kurmak isteyip reddedilmeleri halinde bunu kabullenmeyi bilecek, çirkefleşmeyecek. Kadın-erkek ilişkilerinin normalleşmesi için herkes karşısındakini önce insan, sonra karşı cins olarak görecek. Kadınlarla erkeklerin arkadaş da olabileceğini, flört edilmesinin, duygusal/cinsel ilişki kurulmasının ondan sonra gelişebileceğini artık anlamak lazım. Burada bikinili, iç çamaşırlı, dekolteli fotoğrafını paylaşan kadınlara, cinsel sorunlarından, tecrübelerinden bahseden kadınlara cinsel içerikli görüş, yorum yazılması (eşin tatmin edemiyorsa ben ederim, daha önce yaptın mı, hımmm demek tecrübelisin, peki sen seviyor musun arkadan gibi) hoş değil.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Bunun ırkla alakası yoktur karakterle alakası vardır öncelikle bunu bil ardından bir kadına kadın olduğu için bir erkeğin ilgi duyması ya da yükselmekten kastın her neyse bu varoluşun doğal sonucu gerek hayvanlar gerekse insanlar farketmeksizin bir cinsel çekim kuvveti var aralarında senin türk erkekleri diye burada genelleme yapman varolduğun şehirdeki bir kaç milyon erkeğin sadece bir kaç yüz tanesinde gördüğün ve genelde gördüğün kişilerin bu tarz da olmalarından kaynaklı olsa gerek ama dünyanın neresinde olursan ol bu aynıdır yükselmeyip ters yapsalar bu kez de kadın düşmanı cinsiyetçi vs gibi kavramlar kullanıyor olurdun herhalde
00 Yorumla
+1 yılAçıkcası ben o tür biri değilim. Birinden hoşlanıyorsam en az 1-2 hafta onu gözlemlerim nasıl biri olduğunu öğrenirim ondan sonra “tamam bu o kız” derim. Çevremde yok mu öyle biri var tabiki sokakta yürürken bile “kanka şuna bak kanka buna bak üff” falan çekiyolar ama bilemiyorum bu biraz da kızların erkeklere nerdeyse hiç yüz vermemesinden kaynaklanıyor olabilir. Ulaşılamaz olan cazip gelir insana.”Nefes alsa yeter” durumlarına biraz da olsa kadınların da payı yok denemez bence.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Türk erkekleri derken neden herkesi bir tutuyorsun kadının biri hayvanların suyuna çamaşır suyu katarken yakalanmış bende bütün kadınlar hayvan düşmanı diyeyim yapmayın böyle şeyler çıkın bu kafadan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
+1 yılKadınlar sadece kadın oldukları için pozitif ayrımcılık dilenmeyi, şımarıkça erkeklere emir kipiyle konuşmayı bıraktığı zaman. Bakın bir savaş halinde seferberlikte sizi koruyacak bir erkek bulamayacaksınız. 4 milyon 6284 ve 1,5 milyon süresiz nafaka kölesi sizi düşmana elleriyle teslim eder. Dünyanın tüm turist kadınları bile hatta feministleri bile buraya geldiğinde Türk kadınının ne kadar şımarık ve edepsiz olduğunu konuşuyor. Beğenmediğin Türk erkeği ülkeye gelen yabancı gelini 12 kat arttırdı. Ve hiçbirinde boşanma, şiddet yaşanmadı. Kudurun.
012 Yorumla- +1 yıl
Araştırma koyar mısın bir anket falan. Mesela o yabancı gelinler Suriyeli gelinler mi? Suriyeli gelinleri kastediyorsan haklısın. Ama bir İngiliz, Finli, Danimarkalı, Hollandalı, Fransız, İtalyan, Alman falan değildir o :D :D :D
- +1 yıl
Rus, Kazak, Kırgız, Japon, İngiliz ve Alman. Yakın çevremde bile dolu. Görev yaptığım site bile dolu. Türk erkeği aileci, korumacı olduğu için özellikle Almanlar, İskandinavlar efendi otel personellerini kızlarıyla evlendirmek üzere paketleyip götürüyor ancak bir yabancının, Suriyeli erkeğin bile Türk kızıyla evlendiğini görmedim. Afganlılar bile sizin ülke Tayland gibiymiş. Tüm kızlar yarı çıplak erkeklere yavşıyor diyor.
Hem neden küçümsüyorsun? Sen ortadoğulu asil, ataerkil kadın gibi bir erkeği mutlu edemezsin, tırnağı olamazsın. - +1 yıl
Ben Ortadoğulu erkeği mutlu edemem. Çünkü ben bir erkeğin 3.-4. karısı olamam. Ben cariye Arap kadınları gibi değilim. Ben Türk kadınıyım. Ben ilk kadın pilot olup, Tunceli'nin tepesine bombalar yağdıran Sabiha Gökçenim, Milli Mücadele'de Onbaşı rütbesi alan Halide Edipim, erkek egemen din dünyasında ilk kadın ilahiyatçı ve katledilen Bahriye Üçokum, Hizbullah tarafından domuz bağıyla bağlanan diri diri gömülüp üstüne kireç dökülen Müslüman kadın feminist Konca Kurişim, Milli Mücadele'de kağnıyla cepheye bomba götüren kadınlardanım. Ben Türküm. Dik başlıyım. Erkeğe hizmet etmek benim kitabımda yazmaz. Vücut güzelliğimi başlık parasıyla satan Ortadoğulu Arap kadını değilim. Alman, İngiliz, Rus kadınları gibi içki içip kendini erkeklerin zevkine sunan kadın da değilim. Yani ben Afganlıyla, Suriyeliyle, Taylandlıyla, Arap mankurdu Türk erkeğiyle olmam.
- +1 yıl
Eminim Alman ve İskandinavların Türk erkeğini çok istediklerine hatta Türkiye'den bol bol kendi memleketlerine götürdüklerine hı hı :D :D :D :D :D
- +1 yıl
Seni hangi erkek ne yapsın? Anca yerli meriçler bir yalakalıkla kandırır kullanır sonra telefonuna cevap bile vermez. Antalya'ya tatile gelirsen istediğin otelin herhangi bir yetkilisine sorarsın. Avrupada erkekler kadının ne torbasını taşır ne de otobüste, sırada yer verir, ne de bir kadını şımartır. Bir kadın yaygara yapıp saldırırsa o övdüğün İtalyan erkekleri ya kaldırıp çöp kutusuna sokar ya da bir tekmeyle uzatır.
- +1 yıl
Senin anlama problemin var galiba ya da şizofrensin. Ben yorumumda İtalyan erkeği mi övdüm? Ayrıca bana hiçbir erkek yardım etmedi. Ben üniversite öğrencisiyken kendi valizimi kendim taşırdım. Pazara, markete gittiğimde kendi yükümü kendim taşırım. Otobüste de kimse yer vermiyor.
- +1 yıl
Nezaket Türk erkeğinde olmayan bir şey. :D :D :D
- +1 yıl
Türk erkeği dışında kendisinden küçük bir kadına yer veren erkek yoktur ki zaten hamile, engelli, yaşlı haricine yer verilmez. Bizzat senin büyük bir erkeğe yer vermen gerekir. Her erkek ağır yükü olan kadının eşyasını alıyor ve yer veriyor ki zaten yer için babası yaşındaki adamlara kalk diye emir veriyorlar.
- +1 yıl
Sen, bana otobüste falan yer verildiğini iddia ettin. Hamile yaşlı olan insanlara ben de yer veriyorum. Ben o kadar otobüs metro minibüs kullanırım hiçbir zaman bir kadının oturan erkeğe kalk dediğini görmedim duymadım. Bence şu an uyduruyorsun.
- +1 yıl
Türk erkeği genç bir kadına sırf kadın diye yer vermiyor. Bunu ben sadece 1 kez yaşadım onda da minibüs çok doluydu çevremde bir sürü erkek vardı. İçlerinden bir erkek bana yerini verdi. Ben de ona teşekkür ettim. Sadece 1 defa oldu.
- +1 yıl
Erkek sana yer vermek zorunda değil zaten. Hamileysen ya da yaşlıysan vermeli.
- +1 yıl
Sen gerrrri zekalısın ben anladım.
+1 yılErkeklere sadece cinsel organdan ibaretmişiz gibi davranmayı bıraktığınız zaman son bulacak. Mesela o profile o şekilde sütyenli fotoğrafı neden koyduğunu hepimiz gayet net biliyoruz. Sen de bundan çok hoşlanıyorsun. Benim profil fotoğrafıma koyduğum gibi bir fotoğraf koysan kimse sana ilgi göstermeyecek :D :D :D Ama sen de o zaman mutsuz olacaksın.
56 Yorumla- +1 yıl
@NeFReeT Anladım böylesi daha iyi. Ama kadınlar da erkeklerin bu ilgisinden çok memnun. Çünkü bunu diyenler genelde sosyal medyaya açık saçık fotoğraflar koyan ve bunu herkesin görmesini sağlayan kadınlar oluyor. Heteroseksüel bir erkeğin dekolte giyen, vücudunu öne çıkaran kıyafetler giyen bir kadına ilgi göstermesi bakması çok normal. TACİZ- TECAVÜZ DEMİYORUM. TACİZ VE TECAVÜZÜ ASLA ONAYLAMIYORUM MEŞRU BİR ZEMİNE OTURTMA DERDİM YOK. KADINLAR İŞİNE GELMEYİNCE SEN KADIN DÜŞMANISIN SEN TACİZ VE TECAVÜZÜ DESTEKLİYORSUN DİYOR. ONDAN BÖYLE BÜYÜK BÜYÜK YAZDIM. Kadın eğer erkeklerin kendisine cinsel açıdan bakmasını istemiyorsa, ilgi göstermesini istemiyorsa kapalı giyinebilir. Yani soruyu soranın profil fotoğrafındaki kıyafet değil da sıradan yakası sırtı kapalı, transparan olmayan bir bluz, tişört giyseydi hiçbir erkek cinsel bir ilgi beslemeyecekti. Yani sokakta alt üst bol bir eşofman altına spor ayakkabı ya da pantolon, kazak giyip çıkınca öyle kimse bakmıyor yani.
- +1 yıl
Soru sormak istiyorum ama soruyu cinsel kategoriye alıyor. Cinsellikle alakalı olmadığı halde. Ve artık bu cinsellik kategorisinde soru soramazsın diye uyarı verip soru sormama engel oluyor neden böyle? Bilen varsa yazabilir mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurası bedeviland olduğundan kadınlar nesillerce vajinalarını saklayarak gezdi arz olmayınca bekleyen talebin şiddeti arttı. Şimdi özgürlük var ama talebin çok yüksek olduğunu gören özgür kadınlarımız arzı hala çok sınırlı tutuyor. Erkekler de şanslarını çok fazla yerde deneyip sürümden kazanmaya çalışıyor ama bu yalnızca arzı daha sınırlı tutmaya yarıyor çünkü bu sefer yüz vermek için ekstra 138764 farklı katakulli bekleyen kadınlar bunun miktarını arttırıyorlar. Yani arzın sunulma standartları çok yükseldi, bu standartları yakalayamayan talep de sayıyı arttırmaya çalışıyor.
Çünkü burası bedeviland.10 YorumlaTürk erkekleri Türk erkekleri, hiç kadınlarından bahsedilmiyor. Türk kadını ne zaman zengin arayışını, cinsel organını nimet görmeyi ve para yeme peşinde olmayı bırakırsa o zaman düzelir. Türk erkeği yapınca abazan yabancı erkek yapınca normal. El s. ki tatlı geliyor demiyorsunuz da Türk erkeği Türk erkeği. Türk erkekleri diye bir genelleme yapma, dediğin şeyleri yapan var yapmayan var.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle abazalıkla Türk erkeği aynı şey değil haberin olsun onların sesi çok çıkıyor diye her yerde onlar var diye bir şey yok ve inan biz bu durumdan size kıyasla daha çok şikayetçiyiz insanın kriterleri , karakteri vb. olur bunlar herkese yükseliyor
10 YorumlaBu ülke gram gelişmez bu zihniyet oldg sürece bu ülkeye olan inancım da bitti gitti. Kadınlar olarak sadce Allah a emanetiz. Bu saatten sonra sokakta gezerken bir gözümüz artk hem arkada olur hemde içimizden acaba biri bana bisi yapar mı die geçirip dururuz rahat gezemez oldk
10 Yorumla
+1 yılBence sorun Türk erkeklerinde değil. Sorun ruh sağlığı bozuk insanlarda. Çünkü bir kadın da kadına zarar verebilir, bir erkek de erkeğe zarar verebilir. Hatta kadın erkeğe de zarar verebilir. Ama bunların hiç biri kadına cinayet olmuyor. Aydınlığı hiç tatmayanlar kendi karanlığında boğuluyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Burada genelleme yapman hiç doğru değil, bazıları, çoğunluğu veya büyük bir kısmı diye oran belirtmen doğru olmaz mı. Şimdi diyeceksin üstüne alınan alınsın sen niye atlıyorsun diyeceksin, bizi tanımayan ya da yeni tanıyan insanlar için o insanların gözünde yanlış bir profil oluşmaması için böyle bir düzeltmenin gerektiğini savunuyorum 🙏iyi geceler cümleten ✋
00 YorumlaBoş yapıyosun. Neden mi? Kadın vücudu estetiktir ve cinsel yönden hemcinsini bile tahrik eder. Bundan mütevellit şu profilinde koyduğun kız gibi üryan gezersen hadım olan erkeği bile yükseltiesin. Ha bana gelince hem böyle sağını solunu açıp hem de erkeklerden melek olmasını isteyen bir yapıya sahipsen sümüğümü sahi atmam sana.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞu sıralar karşı cinsten aşırı soğudum ki. Çünkü kalbimi bir tanesi çok kötü kırdı psikolojimi bozdu. Artık dünyanın en güzel kızı gelse onunla bile sevgili olmak istemem kendi kabuğuma çekildim. Benden uzak Allah'a yakın diyorum hepsine açıkçası
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı. Sana yürümeleri normal ama erkekler bir bakışta bir kız için bununla evlenilecek bu ise gezip yatağa atılacak kız der sen ikinci oluyorsun ondan yazıyorlardır kullanıp seni çöp gibi atmak için kendini nimetten sayma fazla
10 Yorumla
+1 yılSadece Türk erkekleri yapmıyor buna emin olabilirsin. Böyle düşünen kadın bir arkadaş yabancı uyruklu bir arkadaşla sevgili oldu. Yabancına uyruklu erkek Türk erkeğinin yapmayacağı şekilde rencide etti… Bu dünyanın her yerinde var maalesef.
10 Yorumla
+1 yılYaşadığımız çevreyle alakalı , bu siteye göre yorum yapamıcam.
TÜRK erkeklerin hepsi aynı değil. Çevremdekiler çok şükür ki kadın görünce yükselen varlıklardan değil. Yani cahil, sapık, aile terbiyesi almamış insanı yanınıza yaklaştırmayın.10 YorumlaTürk erkekleri değil, bütün heteroseksüel erkekler, kadınlara kadın oldukları için yükseliir. 500 000 yıllık homo sapiens geçmişimizi erkeklerşn kadonlara yükselmesine ve ürememize borçluyuz.
20 YorumlaKadınlar bunu istiyor arz talep meselesi
Yürümeyen sünepe sessiz içe kapanık algılanıyor , yürüyen yakışıklı dışa dönük özgüvenli oluyor
Kendimden biliyorum simardigim ortamlarda hep kazandım , ne dediğimin önemi bile yok00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kastınız kendinizi böyle ya Türk erkekleri Türk erkekleri dışarı çıksa yüzüne bakılmıcak kadınlar bi kaç kendini bilmez Abaza yüzünden kraliçe gibi görüyor kendini genelleme yaparak konuşmayın
00 Yorumla Cem yilmazin dedigi gibi. Ya bi kadin gorunce , kadinla konusunca degisme ya. Tuhaf tuhaf olma. Nefret ederim kari kiz diye egilip bükülen mallardan gercekten
10 Yorumla
+1 yılKendinizi bukadar ciddiye almayın ☺️ Yaşadığınız çevreye özgü bir durum bu. Sizin kaliteniz arttıkça çevrenizinki de artacaktır. Yani size uygun insanları yargılamayın derim seviyeniz ortaya çıkıyor 🙏🏻☺️
00 YorumlaBu kadınlarla alaka bir durum cinsel doyum yok çünkü ülkemin gençleri kadınları o kadar ulaşılmaz görüyor ki kendince haklı sebeplerden dolayı kadın olsun da ne olsun artık diyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlrda hıc yükselimiyor ya kadın bir koca 5 sevgili idare edıyom diyordu inanmdım videolarını attı hıc bir erkeği 6 bayanı ıdare ettiğini gormdım duymdım okadar cevrem var 🙂🙂
00 Yorumla Nefes alması yetiyor bence hayvan insan fark etmiyor okadar sapık ahlaksız onursuz birer insanlarız utanç duyuyorum. Başkaları adına utanmaktan da bıktım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiz kadınlar kendinizi iyice bir b@k sanmaya başladınız... Erkeklere sallamayı bırakın. burada atıp tutuyorsunuz günün sonunda soluğu atıp tuttuğunuz erkeklerin altında alıyorsunuz
31 Yorumla- +1 yıl
Gizli üye olarak yazman pekiiiHAHSHAJDIAKKDOSOCF
Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yorumlara bak kadınlar erkeklere erkekler kadınlara sallamış bir şey çıkmaz burdan anlamadığım bu soruyu niye üstüne alınan erkekler var bu KS komedi ak
23 Yorumla- +1 yıl
haklısınız cidden gece gece haykırıyorm bende dskkldmsf
- +1 yıl
evet ki buranın saçma sapan sorularıda cabası klmlms
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu bahsettiğin şey kolay son bulacak bir şey değil bence :') Türkiye ne zamnan son bulursa belki o zaman..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlar da dahil herkes cinsiyetçilik yapıyor. Çocukluktan beri hafıza yasaklarla dolu olursa ne bekliyorsun?
10 Yorumla
+1 yılBaşkasının çocuğunu kocasına yutturan kadınlara sor
21 Yorumla- +1 yıl
Saf olmayın kardes dna testı yapın cocuk yapınca
+1 yılHiç son bulmaz çünkü abaza bi toplumuz, nefes alsa yeter anlayışı var çoğu erkekte, ben öyle değilim ama ukraynalılarla görüşüyorum genelde, daha çok pra harcıyorum ama değiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizde böyle bir durumda erkeklere psikolojik şiddet uygulayacaksınız erkeklerin en büyük düşmanı budur onlara gücümüz yetmeyebilir ama aklımız yeter o yüzden kızlar akıllı olun onlara öyle bir çökeltinin ki akıllarını alın yani
02 Yorumla- +1 yıl
Bütün icatları bütün devletleri imparatorluklari sadece fiziki güçle yenmedik akıl olarakta sizden güçlüyüz siz sadece seks cinsellikle kandirirsiniz
Cevap sahibi+1 yılKendini böyle AVut zavallı erkek kafası kadın gibi çalışmaz siz düz sünüz biz akışkan bizde fikir bitmez
Sen kadın olduğun için sana yükselindiğini düşünüyorsan eğer, zaten senin karakter olarak eksikliklerin var demektir.
00 YorumlaBen erkeğim senin kadar bilmiyorum her erkeğin her kadına yükselip yükselmedigni türk erkeğini iyi tanıyorsun başka hangi ırkı biliyorsun yükselmeyen var mı onuda söyle de örnek alalım milleti
00 Yorumla
+1 yılYine genellemeci biri ve YİNE KADIN (dediğimde ne hissediyorsun)
Siz peki herkesi aynı kefeye koymayı ne zaman bırakırsınız?00 Yorumlayaş yetmiş iş bitmiş merak etmyin 70 yaşına gelince biter
10 Yorumla
+1 yılMümkünse bitmesin, erkek standartı yükselmesin , rakip artmasın 😏
12 Yorumla- +1 yıl
Hmm farkı bir bakış açısı 😏
- +1 yıl
+1 yılNapalim o kalkan g*tunuzu s*ke s*ke indirmek istiyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
O olmayan beynini vücudundan kanlar aka aka durdurmak istiyoruz bizde.
Damacanayla tanıştıktan sonra kadınlara ilgim azaldınsjsjsj
10 Yorumla
+1 yılDünyada hiç bir zaman son bulmaz bu. Sadece Türk erkeklerine özgü değil bu durum.
00 YorumlaHiçbir zaman son bulmayacak. Delikli boncuk yerde kalmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılinanilmaz sacma bir soru :)
hayir cevap vermeyim dedim ama KS surekli soruyu burnumuza sokuyor :)00 Yorumla
+1 yılHahahahah Bir kadının bir erkeğe kaslı ve yakışıklı olduğu için yükselmeyi bıraktığını zaman.
00 YorumlaTürk kızları emparyalizm ile büyüdüklerinden paraya yükselmesi ne zaman son bulursa
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. aç gözlüler hiç bir zaman bitmez, evde hanımları ev işiyle uğraşır kendileri hovardalık peşinde.
00 Yorumla
+1 yılbebekleri leylekler getirmeye başlayınca son bulur merak etme
00 Yorumla
+1 yılErkek olduğu içinmi yükselmesini bekliyordunuz Allah bizi abaza yaratmış biz napak
01 Yorumla- +1 yıl
iyi o zaman herkes allah beni öyle yaratmış diyip sıyrılsın işin içinden.. hayatımda daha saçma bahane görmedim.
genellemesek be bacım yapmayın şöyle şeyler üzlüyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri, erkeklere mi yükselsin yani? Nedir, anlamadım ben? :-D
00 Yorumla
+1 yılYok be sacmalama, is yerinde o kadar kiz calisiyor 2 tanesine yükselirim digerlerine :) neyse
00 Yorumla
+1 yılTC kızı İlgi görünce dotunun yükselmesiyle orantılı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=lrqYLZ6BnTE&t=2151s
33:50 nci sahne nasıl00 Yorumla
+1 yılSon bulmaz kadın dışında farklı zevkler için bana da yükseliyor o tipler
00 YorumlaCinsel açlıkları en azından belli bir seviyede doyuma ulaştığında
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. Sanırım Türk kızlarının erkeklerin bu acizliğini kullanmayı bıraktıkları zaman...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBennn bir aammmqciyim şarkısı bile yazıldı soylendi ülke abazan kesimin olduğu bi ülke bu dediğin imkansız. Şahsenn bu ya lar yüzünden ben bana kibar davranan bi erkek ten bile killaniyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Dünyanın her ülkesinde durum aynı ancak bunu siz idrak edemiyorsunuz...
06 Yorumla- +1 yıl
Ama biz Türkiyedeyiz.
- +1 yıl
Türkiye'de olduğumuz için türk erkeklerini biliyoruz bu yüzden türk erkekleri demesi gayet normal.
- +1 yıl
Arkadaşım bu sitede kızların genel paylaşımları Türk erkeklerini sapık göstermek, İtalyan (Avrupa'da magandalıkları ile meşhur) ve Kore erkeklerini kafdağına çıkartmak ile ilgili. Bunlardan hiç birine denk gelmemiş gibi bu saldırgan tavırda böyle masum pozlara bürünmek çok inandırıcı değil...
- +1 yıl
Keşke benim dediğim ile alakalı yorum yapsaydınız resmen mevzuyu cevap veremediğiniz için başka yerlere çekmişsiniz :)
+1 yılTürk erkeklerinden çok Kürt erkeklerinin daha çok yükseldiği doğrudur.
00 Yorumla
+1 yılMenopoza girerlerse ki öyle birsey biyolojiye aykırı yani hicbirzaman
01 Yorumla- +1 yıl
@MᴇʟᴀɴᴋᴏʟɪᴋDᴜʏɢᴜʟᴀʀ yine sen yine numunelik yorunların
dünyayı Türkiye den ibaret gören birisi.. hayatının hiç bir anını Türkiye dışında yaşamadığı gibi hiç arsştırma gereksinimi duymamış bir aciz.. yazık..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlay şu hiçbir kıza yükselmediği zaman pısırık ezik sünepe görülenler bir yerden sonra illallah ediyor... Aşırılık aşırılığı doğuruyor...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı. Kadına değer vermeyi öğrendikleri ve kadının önemini anladıkları zaman...
10 YorumlaSenin bahsettigin erkekler yurtdışına çıkıp bir aure kaldıktan sonra tekrar geri döndüğünde bahsettigin gibi her kadına yükselmiyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. O yüzden de kadınların ( tabi hesideğil ) bir yerleri kalkıyor kölen olayım nedir ya
10 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat