• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Türk erkeklerinin herhangi bir kadına kadın olduğu için yükselmesi ne zaman son bulur?

Orkideyapragı
Orkideyapragı Takip Et
Xper 5 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
819
Yapay Zekaya Sor
Kadın olması yetiyor yükselmeleri için
Türk erkeklerinin herhangi bir kadına kadın olduğu için yükselmesi ne zaman son bulur?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

"Erkeğin yükselmesi"nden kastedilen hoşlanıp, beğenip iletişim kurmayı istemesi mi, cinsel dürtülerinin harekete geçmesi mi? Öyle karmaşık, çok eksenli bir konu ki, Türkiye'de kadın-erkek ilişkileri. Sorun ailede, çocuklukta, ergenlikte başlıyor. Kız çocuklarının da, erkek çocuklarının da yetiştirilme biçimi hatalı. Bir sorunu tedavi edebilmek için kaynağına, kök nedenine (root cause) inmek gerekiyor. Bizim gibi ataerkil (erkek egemen) toplumlarda kız çocuklarının ve erkek çocuklarının zihnine cinsiyetçilik küçük yaşlarda işlenir. Sünnetin düğün-dernekle topluma ilan edilmesi ve kız çocuğunun ilk adet kanamasının gizli saklı kalması bunun en erken örneğidir. Bu ayrımcılık, erkek çocuğuna erkekliğin üstünlüğünü, gurur duyulması gereken (!) niteliğini, kız çocuğuna da kız evlat olmanın erkek evlat olmak kadar önemli olmadığını öğretir. Ayrıca erkek evlat sürekli pohpohlanırken, çekirdek ailenin ve geniş ailenin kadın bireyleri, erkek bireylere sürekli hizmet ederken (ev işleri, yemek ve çay servisi gibi) ailedeki kız ve erkek çocuklar bu farkı görerek büyürler. Erkek çocuklar üstünlük algısı ile yetişir. Kız çocukları ise erkek cinsini rahat ettirmekle yükümlü oldukları algısıyla yetişir. Erkek çocuklar daha rahat sosyalleşirken, kız çocuklarının (özellikle ergenlikte ve sonrasında) kızlı erkekli arkadaş gruplarına dahil olmaları kabul görmez, hoş karşılanmaz. Erkeklerin de, kızların da karşı cinsle iletişim kurması zorlaşır, çünkü ilk âdet kanaması ile birlikte kızlara, namuslarını korumaları, erkeklerden sakınmaları; erkeklerle ilişkilerinde ölçülü olmaları gerektiği öğretilir. Ergenlikle birlikte kız çocuğu da, erkek çocuğu da üreme kabiliyetine erişmiştir ve yakın ilişkiler kurulması artık "sakıncalıdır". Ergenlik öncesinde sorun olmayan kız-erkek ilişkileri, artık kız çocuğunun "namusu" için tehdit unsuru haline gelmiştir. Anadolu'da, taşrada halen öyle tutucu yerler vardır ki, ortaokul, lise yaşlarındaki gençlerin okul çıkışında kız-erkek yanyana parkta oturmaları bile erkeğin değil, kızın adının çıkmasına neden olur. Burada mahalle baskısı denen sorunlu toplum ilişkileri de gençlere müdahil olunmasına zemin hazırlar. Ergenlikte ve ilk gençlik yıllarında iki cinsin sosyalleşememesi, en masum şekliyle bile olsa flört edilememesi, iki cinsin birbirini tanıyamamasına ve karşı cinsle iletişim kurma becerilerini geliştirememesine neden olur. Ailede el üstünde tutulan, her istediği yapılan "kıymetli" erkek çocuğa, karşı cins tarafından reddedilme olasılığı, hayır cevabını kabul etme zorunluluğu da yüksek ihtimalle ebeveynleri tarafından öğretilmez. Bu yaşlarda karşı cinsle iletişim kurulamaması kız-erkek tüm gençlerde duygusal ve cinsel açlığa neden olur, çünkü ergenlikle birlikte çocukluktan çıkmayı ve duygusal/cinsel gelişimi sağlayan hormonlar takla atmaktadır. Bu yaşlarda karşı cinsle sınırlı da olsa duygusal/cinsel yakınlaşması olmayan bireylerin ileri yaşlardaki açlığı daha da belirginleşir ve soruda bahsedilen sorunun yaşanması kaçınılmaz hale gelir. Erkekler kadınlara sadece cinsellik odaklı yaklaşırken, kadınlar da her iletişim kurma girişimini "amacı beni yatağa atmak" diye algılar. Sorun sadece erkeklerin kadınlara sırf kadın oldukları için yükselmesi değil, kadınların da her erkeğin nihai hedefinin "yatak" olduğunu zannetmeleridir. Erkeklere tavsiyem kadınlarla daha ilk tanışmada cinsellik odaklı yaklaşmamaları, kadınlara da tavsiyem, iletişime açık olmaları. Bekar kadın ve erkekler arasındaki ilişkilerin artık normalleşmesi gerekiyor. Kadınlar egoyu, kibiri bir yana bırakacak, tanışmak, iletişim kurmak isteyen her erkeğin amacının seks olduğu önyargısından kurtulacak, erkekler de daha ileri düzeyde ilişki kurmak isteyip reddedilmeleri halinde bunu kabullenmeyi bilecek, çirkefleşmeyecek. Kadın-erkek ilişkilerinin normalleşmesi için herkes karşısındakini önce insan, sonra karşı cins olarak görecek. Kadınlarla erkeklerin arkadaş da olabileceğini, flört edilmesinin, duygusal/cinsel ilişki kurulmasının ondan sonra gelişebileceğini artık anlamak lazım. Burada bikinili, iç çamaşırlı, dekolteli fotoğrafını paylaşan kadınlara, cinsel sorunlarından, tecrübelerinden bahseden kadınlara cinsel içerikli görüş, yorum yazılması (eşin tatmin edemiyorsa ben ederim, daha önce yaptın mı, hımmm demek tecrübelisin, peki sen seviyor musun arkadan gibi) hoş değil.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• İyi1i
    İyi1i Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.

Bunun ırkla alakası yoktur karakterle alakası vardır öncelikle bunu bil ardından bir kadına kadın olduğu için bir erkeğin ilgi duyması ya da yükselmekten kastın her neyse bu varoluşun doğal sonucu gerek hayvanlar gerekse insanlar farketmeksizin bir cinsel çekim kuvveti var aralarında senin türk erkekleri diye burada genelleme yapman varolduğun şehirdeki bir kaç milyon erkeğin sadece bir kaç yüz tanesinde gördüğün ve genelde gördüğün kişilerin bu tarz da olmalarından kaynaklı olsa gerek ama dünyanın neresinde olursan ol bu aynıdır yükselmeyip ters yapsalar bu kez de kadın düşmanı cinsiyetçi vs gibi kavramlar kullanıyor olurdun herhalde

0
    0 Yorumla
  • TwistedFake
    TwistedFake Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl

Açıkcası ben o tür biri değilim. Birinden hoşlanıyorsam en az 1-2 hafta onu gözlemlerim nasıl biri olduğunu öğrenirim ondan sonra “tamam bu o kız” derim. Çevremde yok mu öyle biri var tabiki sokakta yürürken bile “kanka şuna bak kanka buna bak üff” falan çekiyolar ama bilemiyorum bu biraz da kızların erkeklere nerdeyse hiç yüz vermemesinden kaynaklanıyor olabilir. Ulaşılamaz olan cazip gelir insana.”Nefes alsa yeter” durumlarına biraz da olsa kadınların da payı yok denemez bence.

0
    0 Yorumla
  • Yüce_Türk
    Yüce_Türk Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı.

Türk erkekleri derken neden herkesi bir tutuyorsun kadının biri hayvanların suyuna çamaşır suyu katarken yakalanmış bende bütün kadınlar hayvan düşmanı diyeyim yapmayın böyle şeyler çıkın bu kafadan

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

46

Cevap

145

Cevap

• Namuscubasi
    Namuscubasi Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar sadece kadın oldukları için pozitif ayrımcılık dilenmeyi, şımarıkça erkeklere emir kipiyle konuşmayı bıraktığı zaman. Bakın bir savaş halinde seferberlikte sizi koruyacak bir erkek bulamayacaksınız. 4 milyon 6284 ve 1,5 milyon süresiz nafaka kölesi sizi düşmana elleriyle teslim eder. Dünyanın tüm turist kadınları bile hatta feministleri bile buraya geldiğinde Türk kadınının ne kadar şımarık ve edepsiz olduğunu konuşuyor. Beğenmediğin Türk erkeği ülkeye gelen yabancı gelini 12 kat arttırdı. Ve hiçbirinde boşanma, şiddet yaşanmadı. Kudurun.

0
    12 Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Araştırma koyar mısın bir anket falan. Mesela o yabancı gelinler Suriyeli gelinler mi? Suriyeli gelinleri kastediyorsan haklısın. Ama bir İngiliz, Finli, Danimarkalı, Hollandalı, Fransız, İtalyan, Alman falan değildir o :D :D :D

Yorumla
    • Namuscubasi
      Namuscubasi
      +1 yıl

Rus, Kazak, Kırgız, Japon, İngiliz ve Alman. Yakın çevremde bile dolu. Görev yaptığım site bile dolu. Türk erkeği aileci, korumacı olduğu için özellikle Almanlar, İskandinavlar efendi otel personellerini kızlarıyla evlendirmek üzere paketleyip götürüyor ancak bir yabancının, Suriyeli erkeğin bile Türk kızıyla evlendiğini görmedim. Afganlılar bile sizin ülke Tayland gibiymiş. Tüm kızlar yarı çıplak erkeklere yavşıyor diyor.
      Hem neden küçümsüyorsun? Sen ortadoğulu asil, ataerkil kadın gibi bir erkeği mutlu edemezsin, tırnağı olamazsın.

Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Ben Ortadoğulu erkeği mutlu edemem. Çünkü ben bir erkeğin 3.-4. karısı olamam. Ben cariye Arap kadınları gibi değilim. Ben Türk kadınıyım. Ben ilk kadın pilot olup, Tunceli'nin tepesine bombalar yağdıran Sabiha Gökçenim, Milli Mücadele'de Onbaşı rütbesi alan Halide Edipim, erkek egemen din dünyasında ilk kadın ilahiyatçı ve katledilen Bahriye Üçokum, Hizbullah tarafından domuz bağıyla bağlanan diri diri gömülüp üstüne kireç dökülen Müslüman kadın feminist Konca Kurişim, Milli Mücadele'de kağnıyla cepheye bomba götüren kadınlardanım. Ben Türküm. Dik başlıyım. Erkeğe hizmet etmek benim kitabımda yazmaz. Vücut güzelliğimi başlık parasıyla satan Ortadoğulu Arap kadını değilim. Alman, İngiliz, Rus kadınları gibi içki içip kendini erkeklerin zevkine sunan kadın da değilim. Yani ben Afganlıyla, Suriyeliyle, Taylandlıyla, Arap mankurdu Türk erkeğiyle olmam.

Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Eminim Alman ve İskandinavların Türk erkeğini çok istediklerine hatta Türkiye'den bol bol kendi memleketlerine götürdüklerine hı hı :D :D :D :D :D

Yorumla
    • Namuscubasi
      Namuscubasi
      +1 yıl

Seni hangi erkek ne yapsın? Anca yerli meriçler bir yalakalıkla kandırır kullanır sonra telefonuna cevap bile vermez. Antalya'ya tatile gelirsen istediğin otelin herhangi bir yetkilisine sorarsın. Avrupada erkekler kadının ne torbasını taşır ne de otobüste, sırada yer verir, ne de bir kadını şımartır. Bir kadın yaygara yapıp saldırırsa o övdüğün İtalyan erkekleri ya kaldırıp çöp kutusuna sokar ya da bir tekmeyle uzatır.

Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Senin anlama problemin var galiba ya da şizofrensin. Ben yorumumda İtalyan erkeği mi övdüm? Ayrıca bana hiçbir erkek yardım etmedi. Ben üniversite öğrencisiyken kendi valizimi kendim taşırdım. Pazara, markete gittiğimde kendi yükümü kendim taşırım. Otobüste de kimse yer vermiyor.

Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Nezaket Türk erkeğinde olmayan bir şey. :D :D :D

Yorumla
    • Namuscubasi
      Namuscubasi
      +1 yıl

Türk erkeği dışında kendisinden küçük bir kadına yer veren erkek yoktur ki zaten hamile, engelli, yaşlı haricine yer verilmez. Bizzat senin büyük bir erkeğe yer vermen gerekir. Her erkek ağır yükü olan kadının eşyasını alıyor ve yer veriyor ki zaten yer için babası yaşındaki adamlara kalk diye emir veriyorlar.

Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Sen, bana otobüste falan yer verildiğini iddia ettin. Hamile yaşlı olan insanlara ben de yer veriyorum. Ben o kadar otobüs metro minibüs kullanırım hiçbir zaman bir kadının oturan erkeğe kalk dediğini görmedim duymadım. Bence şu an uyduruyorsun.

Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Türk erkeği genç bir kadına sırf kadın diye yer vermiyor. Bunu ben sadece 1 kez yaşadım onda da minibüs çok doluydu çevremde bir sürü erkek vardı. İçlerinden bir erkek bana yerini verdi. Ben de ona teşekkür ettim. Sadece 1 defa oldu.

Yorumla
    • Namuscubasi
      Namuscubasi
      +1 yıl

Erkek sana yer vermek zorunda değil zaten. Hamileysen ya da yaşlıysan vermeli.

Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Sen gerrrri zekalısın ben anladım.

Yorumla
  • CevapVerin518
    CevapVerin518 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklere sadece cinsel organdan ibaretmişiz gibi davranmayı bıraktığınız zaman son bulacak. Mesela o profile o şekilde sütyenli fotoğrafı neden koyduğunu hepimiz gayet net biliyoruz. Sen de bundan çok hoşlanıyorsun. Benim profil fotoğrafıma koyduğum gibi bir fotoğraf koysan kimse sana ilgi göstermeyecek :D :D :D Ama sen de o zaman mutsuz olacaksın.

5
    6 Yorumla
    • NeFReeT
      NeFReeT
      +1 yıl

bana gore profıl resimlerinin bir önemi yok daha önemli olan kişinin konuşma tarzı ne yazdığı konuşma cumlenın anlamı insanın duygu ve düşünelerını onemserim.

Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

@NeFReeT Anladım böylesi daha iyi. Ama kadınlar da erkeklerin bu ilgisinden çok memnun. Çünkü bunu diyenler genelde sosyal medyaya açık saçık fotoğraflar koyan ve bunu herkesin görmesini sağlayan kadınlar oluyor. Heteroseksüel bir erkeğin dekolte giyen, vücudunu öne çıkaran kıyafetler giyen bir kadına ilgi göstermesi bakması çok normal. TACİZ- TECAVÜZ DEMİYORUM. TACİZ VE TECAVÜZÜ ASLA ONAYLAMIYORUM MEŞRU BİR ZEMİNE OTURTMA DERDİM YOK. KADINLAR İŞİNE GELMEYİNCE SEN KADIN DÜŞMANISIN SEN TACİZ VE TECAVÜZÜ DESTEKLİYORSUN DİYOR. ONDAN BÖYLE BÜYÜK BÜYÜK YAZDIM. Kadın eğer erkeklerin kendisine cinsel açıdan bakmasını istemiyorsa, ilgi göstermesini istemiyorsa kapalı giyinebilir. Yani soruyu soranın profil fotoğrafındaki kıyafet değil da sıradan yakası sırtı kapalı, transparan olmayan bir bluz, tişört giyseydi hiçbir erkek cinsel bir ilgi beslemeyecekti. Yani sokakta alt üst bol bir eşofman altına spor ayakkabı ya da pantolon, kazak giyip çıkınca öyle kimse bakmıyor yani.

Yorumla
    • NeFReeT
      NeFReeT
      +1 yıl

evet kesinlikle tüm söyleminize kayılıyoru doğru dıyorsunuz

Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Soru sormak istiyorum ama soruyu cinsel kategoriye alıyor. Cinsellikle alakalı olmadığı halde. Ve artık bu cinsellik kategorisinde soru soramazsın diye uyarı verip soru sormama engel oluyor neden böyle? Bilen varsa yazabilir mi?

Yorumla
    • NeFReeT
      NeFReeT
      +1 yıl

bu konuda burada bılgım yok bılen bırılerı vardır

Yorumla
    • Krank
      Krank
      +1 yıl

Yorumun alnı olsa da öpsem eminim kendisi bile değil o burada egosunu tatmin etme peşinde

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Burası bedeviland olduğundan kadınlar nesillerce vajinalarını saklayarak gezdi arz olmayınca bekleyen talebin şiddeti arttı. Şimdi özgürlük var ama talebin çok yüksek olduğunu gören özgür kadınlarımız arzı hala çok sınırlı tutuyor. Erkekler de şanslarını çok fazla yerde deneyip sürümden kazanmaya çalışıyor ama bu yalnızca arzı daha sınırlı tutmaya yarıyor çünkü bu sefer yüz vermek için ekstra 138764 farklı katakulli bekleyen kadınlar bunun miktarını arttırıyorlar. Yani arzın sunulma standartları çok yükseldi, bu standartları yakalayamayan talep de sayıyı arttırmaya çalışıyor.

Çünkü burası bedeviland.

1
    0 Yorumla
  • xxm10xx
    xxm10xx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Türk erkekleri Türk erkekleri, hiç kadınlarından bahsedilmiyor. Türk kadını ne zaman zengin arayışını, cinsel organını nimet görmeyi ve para yeme peşinde olmayı bırakırsa o zaman düzelir. Türk erkeği yapınca abazan yabancı erkek yapınca normal. El s. ki tatlı geliyor demiyorsunuz da Türk erkeği Türk erkeği. Türk erkekleri diye bir genelleme yapma, dediğin şeyleri yapan var yapmayan var.

1
    0 Yorumla
  • handsomeleas2
    handsomeleas2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Öncelikle abazalıkla Türk erkeği aynı şey değil haberin olsun onların sesi çok çıkıyor diye her yerde onlar var diye bir şey yok ve inan biz bu durumdan size kıyasla daha çok şikayetçiyiz insanın kriterleri , karakteri vb. olur bunlar herkese yükseliyor

1
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bu ülke gram gelişmez bu zihniyet oldg sürece bu ülkeye olan inancım da bitti gitti. Kadınlar olarak sadce Allah a emanetiz. Bu saatten sonra sokakta gezerken bir gözümüz artk hem arkada olur hemde içimizden acaba biri bana bisi yapar mı die geçirip dururuz rahat gezemez oldk

1
    0 Yorumla
  • kristal_kalp
    kristal_kalp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 88%
    +1 yıl

Bence sorun Türk erkeklerinde değil. Sorun ruh sağlığı bozuk insanlarda. Çünkü bir kadın da kadına zarar verebilir, bir erkek de erkeğe zarar verebilir. Hatta kadın erkeğe de zarar verebilir. Ama bunların hiç biri kadına cinayet olmuyor. Aydınlığı hiç tatmayanlar kendi karanlığında boğuluyor.

0
    0 Yorumla
  • isocan007
    isocan007 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı.

Burada genelleme yapman hiç doğru değil, bazıları, çoğunluğu veya büyük bir kısmı diye oran belirtmen doğru olmaz mı. Şimdi diyeceksin üstüne alınan alınsın sen niye atlıyorsun diyeceksin, bizi tanımayan ya da yeni tanıyan insanlar için o insanların gözünde yanlış bir profil oluşmaması için böyle bir düzeltmenin gerektiğini savunuyorum 🙏iyi geceler cümleten ✋

0
    0 Yorumla
  • Arazzaras
    Arazzaras Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Boş yapıyosun. Neden mi? Kadın vücudu estetiktir ve cinsel yönden hemcinsini bile tahrik eder. Bundan mütevellit şu profilinde koyduğun kız gibi üryan gezersen hadım olan erkeği bile yükseltiesin. Ha bana gelince hem böyle sağını solunu açıp hem de erkeklerden melek olmasını isteyen bir yapıya sahipsen sümüğümü sahi atmam sana.

2
    0 Yorumla
  • çarliabiniz
    çarliabiniz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 74%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Şu sıralar karşı cinsten aşırı soğudum ki. Çünkü kalbimi bir tanesi çok kötü kırdı psikolojimi bozdu. Artık dünyanın en güzel kızı gelse onunla bile sevgili olmak istemem kendi kabuğuma çekildim. Benden uzak Allah'a yakın diyorum hepsine açıkçası

2
    0 Yorumla
  • Krank
    Krank Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 56%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı.

Sana yürümeleri normal ama erkekler bir bakışta bir kız için bununla evlenilecek bu ise gezip yatağa atılacak kız der sen ikinci oluyorsun ondan yazıyorlardır kullanıp seni çöp gibi atmak için kendini nimetten sayma fazla

1
    0 Yorumla
  • Kastellorizo
    Kastellorizo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Sadece Türk erkekleri yapmıyor buna emin olabilirsin. Böyle düşünen kadın bir arkadaş yabancı uyruklu bir arkadaşla sevgili oldu. Yabancına uyruklu erkek Türk erkeğinin yapmayacağı şekilde rencide etti… Bu dünyanın her yerinde var maalesef.

1
    0 Yorumla
  • AstralZeka
    AstralZeka Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Yaşadığımız çevreyle alakalı , bu siteye göre yorum yapamıcam.
    TÜRK erkeklerin hepsi aynı değil. Çevremdekiler çok şükür ki kadın görünce yükselen varlıklardan değil. Yani cahil, sapık, aile terbiyesi almamış insanı yanınıza yaklaştırmayın.

1
    0 Yorumla
  • Hullanza
    Hullanza Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Türk erkekleri değil, bütün heteroseksüel erkekler, kadınlara kadın oldukları için yükseliir. 500 000 yıllık homo sapiens geçmişimizi erkeklerşn kadonlara yükselmesine ve ürememize borçluyuz.

2
    0 Yorumla
  • Pisi-cik2
    Pisi-cik2 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Kadınlar bunu istiyor arz talep meselesi
    Yürümeyen sünepe sessiz içe kapanık algılanıyor , yürüyen yakışıklı dışa dönük özgüvenli oluyor

Kendimden biliyorum simardigim ortamlarda hep kazandım , ne dediğimin önemi bile yok

0
    0 Yorumla
  • Hatırlasevgilim55
    Hatırlasevgilim55 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Ne kadar kastınız kendinizi böyle ya Türk erkekleri Türk erkekleri dışarı çıksa yüzüne bakılmıcak kadınlar bi kaç kendini bilmez Abaza yüzünden kraliçe gibi görüyor kendini genelleme yaparak konuşmayın

0
    0 Yorumla
  • statiQ
    statiQ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

Cem yilmazin dedigi gibi. Ya bi kadin gorunce , kadinla konusunca degisme ya. Tuhaf tuhaf olma. Nefret ederim kari kiz diye egilip bükülen mallardan gercekten

1
    0 Yorumla
  • muzaffer_abi
    muzaffer_abi Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Kendinizi bukadar ciddiye almayın ☺️ Yaşadığınız çevreye özgü bir durum bu. Sizin kaliteniz arttıkça çevrenizinki de artacaktır. Yani size uygun insanları yargılamayın derim seviyeniz ortaya çıkıyor 🙏🏻☺️

0
    0 Yorumla
  • Cyyclax
    Cyyclax Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bu kadınlarla alaka bir durum cinsel doyum yok çünkü ülkemin gençleri kadınları o kadar ulaşılmaz görüyor ki kendince haklı sebeplerden dolayı kadın olsun da ne olsun artık diyor

1
    0 Yorumla
  • Makınelıtufek
    Makınelıtufek Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.

Kadınlrda hıc yükselimiyor ya kadın bir koca 5 sevgili idare edıyom diyordu inanmdım videolarını attı hıc bir erkeği 6 bayanı ıdare ettiğini gormdım duymdım okadar cevrem var 🙂🙂

0
    0 Yorumla
  • Yekha
    Yekha Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Nefes alması yetiyor bence hayvan insan fark etmiyor okadar sapık ahlaksız onursuz birer insanlarız utanç duyuyorum. Başkaları adına utanmaktan da bıktım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Siz kadınlar kendinizi iyice bir b@k sanmaya başladınız... Erkeklere sallamayı bırakın. burada atıp tutuyorsunuz günün sonunda soluğu atıp tuttuğunuz erkeklerin altında alıyorsunuz

3
    1 Yorumla
    • tatakeeeeea
      tatakeeeeea
      +1 yıl

Gizli üye olarak yazman pekiiiHAHSHAJDIAKKDOSOCF

Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı.

Yorumlara bak kadınlar erkeklere erkekler kadınlara sallamış bir şey çıkmaz burdan anlamadığım bu soruyu niye üstüne alınan erkekler var bu KS komedi ak

2
    3 Yorumla
    • thecutewitch
      thecutewitch
      +1 yıl

haklısınız cidden gece gece haykırıyorm bende dskkldmsf

Yorumla
    • Rascoln36
      Rascoln36
      +1 yıl

Her geçen gün dahada gülünç hale geliyo

Yorumla
    • thecutewitch
      thecutewitch
      +1 yıl

evet ki buranın saçma sapan sorularıda cabası klmlms

Yorumla
  • Yahyaayaa
    Yahyaayaa Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bu bahsettiğin şey kolay son bulacak bir şey değil bence :') Türkiye ne zamnan son bulursa belki o zaman..

1
    0 Yorumla
  • chace
    chace Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kadınlar da dahil herkes cinsiyetçilik yapıyor. Çocukluktan beri hafıza yasaklarla dolu olursa ne bekliyorsun?

1
    0 Yorumla
  • Sinyalciiii
    Sinyalciiii Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 91%
    +1 yıl

Başkasının çocuğunu kocasına yutturan kadınlara sor

2
    1 Yorumla
    • eşekcenneti
      eşekcenneti
      +1 yıl

Saf olmayın kardes dna testı yapın cocuk yapınca

Yorumla
  • gambler8610
    gambler8610 Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Hiç son bulmaz çünkü abaza bi toplumuz, nefes alsa yeter anlayışı var çoğu erkekte, ben öyle değilim ama ukraynalılarla görüşüyorum genelde, daha çok pra harcıyorum ama değiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sizde böyle bir durumda erkeklere psikolojik şiddet uygulayacaksınız erkeklerin en büyük düşmanı budur onlara gücümüz yetmeyebilir ama aklımız yeter o yüzden kızlar akıllı olun onlara öyle bir çökeltinin ki akıllarını alın yani

0
    2 Yorumla
    • Hormoncanavarı
      Hormoncanavarı
      +1 yıl

Bütün icatları bütün devletleri imparatorluklari sadece fiziki güçle yenmedik akıl olarakta sizden güçlüyüz siz sadece seks cinsellikle kandirirsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendini böyle AVut zavallı erkek kafası kadın gibi çalışmaz siz düz sünüz biz akışkan bizde fikir bitmez

Yorumla
  • PskEmre
    PskEmre Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 64%
    +1 yıl

Sen kadın olduğun için sana yükselindiğini düşünüyorsan eğer, zaten senin karakter olarak eksikliklerin var demektir.

0
    0 Yorumla
  • kozkupa
    kozkupa Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Ben erkeğim senin kadar bilmiyorum her erkeğin her kadına yükselip yükselmedigni türk erkeğini iyi tanıyorsun başka hangi ırkı biliyorsun yükselmeyen var mı onuda söyle de örnek alalım milleti

0
    0 Yorumla
  • burdartükyok
    burdartükyok Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Yine genellemeci biri ve YİNE KADIN (dediğimde ne hissediyorsun)

Siz peki herkesi aynı kefeye koymayı ne zaman bırakırsınız?

0
    0 Yorumla
  • NeFReeT
    NeFReeT Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

yaş yetmiş iş bitmiş merak etmyin 70 yaşına gelince biter

1
    0 Yorumla
  • Atabinenantalyalı
    Atabinenantalyalı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Mümkünse bitmesin, erkek standartı yükselmesin , rakip artmasın 😏

1
    2 Yorumla
    • kristal_kalp
      kristal_kalp
      +1 yıl

Hmm farkı bir bakış açısı 😏

Yorumla
    • Atabinenantalyalı
      Atabinenantalyalı
      +1 yıl

@kristal_kalp 😇

Yorumla
  • Bezginnbeyy
    Bezginnbeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Napalim o kalkan g*tunuzu s*ke s*ke indirmek istiyoruz.

1
    1 Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

O olmayan beynini vücudundan kanlar aka aka durdurmak istiyoruz bizde.

Yorumla
  • Canerik17
    Canerik17 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

Damacanayla tanıştıktan sonra kadınlara ilgim azaldınsjsjsj

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Dünyada hiç bir zaman son bulmaz bu. Sadece Türk erkeklerine özgü değil bu durum.

0
    0 Yorumla
  • WestAbyss
    WestAbyss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 69%
    +1 yıl

Hiçbir zaman son bulmayacak. Delikli boncuk yerde kalmaz.

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.

inanilmaz sacma bir soru :)
    hayir cevap vermeyim dedim ama KS surekli soruyu burnumuza sokuyor :)

0
    0 Yorumla
  • SadeTurkKahvesi00
    SadeTurkKahvesi00 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Hahahahah Bir kadının bir erkeğe kaslı ve yakışıklı olduğu için yükselmeyi bıraktığını zaman.

0
    0 Yorumla
  • OpTeryX
    OpTeryX Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl

Türk kızları emparyalizm ile büyüdüklerinden paraya yükselmesi ne zaman son bulursa

0
    0 Yorumla
  • LesBanu
    LesBanu Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.

aç gözlüler hiç bir zaman bitmez, evde hanımları ev işiyle uğraşır kendileri hovardalık peşinde.

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

bebekleri leylekler getirmeye başlayınca son bulur merak etme

0
    0 Yorumla
  • GevezeGenc
    GevezeGenc Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 65%
    +1 yıl

Erkek olduğu içinmi yükselmesini bekliyordunuz Allah bizi abaza yaratmış biz napak

0
    1 Yorumla
    • çalışkan_arı00
      çalışkan_arı00
      +1 yıl

iyi o zaman herkes allah beni öyle yaratmış diyip sıyrılsın işin içinden.. hayatımda daha saçma bahane görmedim.

Yorumla
  • SsSFrenz
    SsSFrenz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

genellemesek be bacım yapmayın şöyle şeyler üzlüyorum

0
    0 Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Türk erkekleri, erkeklere mi yükselsin yani? Nedir, anlamadım ben? :-D

0
    0 Yorumla
  • banadadededediler
    banadadededediler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

Yok be sacmalama, is yerinde o kadar kiz calisiyor 2 tanesine yükselirim digerlerine :) neyse

0
    0 Yorumla
  • ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ
    ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

TC kızı İlgi görünce dotunun yükselmesiyle orantılı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=lrqYLZ6BnTE&t=2151s

33:50 nci sahne nasıl

0
    0 Yorumla
  • _GAYGünlükleri_
    _GAYGünlükleri_ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Son bulmaz kadın dışında farklı zevkler için bana da yükseliyor o tipler

0
    0 Yorumla
  • cazsever
    cazsever Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 90%
    +1 yıl

Cinsel açlıkları en azından belli bir seviyede doyuma ulaştığında

0
    0 Yorumla
  • Façaşahin
    Façaşahin Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı.

Sanırım Türk kızlarının erkeklerin bu acizliğini kullanmayı bıraktıkları zaman...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bennn bir aammmqciyim şarkısı bile yazıldı soylendi ülke abazan kesimin olduğu bi ülke bu dediğin imkansız. Şahsenn bu ya lar yüzünden ben bana kibar davranan bi erkek ten bile killaniyorum

0
    0 Yorumla
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı.

Dünyanın her ülkesinde durum aynı ancak bunu siz idrak edemiyorsunuz...

0
    6 Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Ama biz Türkiyedeyiz.

Yorumla
    • mmsaci
      mmsaci
      +1 yıl

@Matmazellz soruyu sorarken Türk erkekleri diyerek özelleştirebiliyor olmanız dahi yeterince saldırgan bir tavır. Bu biçimde sorulmasında özel bir kasıt olmadığını bırakın da soru sahibi iddia etsin...

Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Türkiye'de olduğumuz için türk erkeklerini biliyoruz bu yüzden türk erkekleri demesi gayet normal.

Yorumla
    • mmsaci
      mmsaci
      +1 yıl

Arkadaşım bu sitede kızların genel paylaşımları Türk erkeklerini sapık göstermek, İtalyan (Avrupa'da magandalıkları ile meşhur) ve Kore erkeklerini kafdağına çıkartmak ile ilgili. Bunlardan hiç birine denk gelmemiş gibi bu saldırgan tavırda böyle masum pozlara bürünmek çok inandırıcı değil...

Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Keşke benim dediğim ile alakalı yorum yapsaydınız resmen mevzuyu cevap veremediğiniz için başka yerlere çekmişsiniz :)

Yorumla
    • mmsaci
      mmsaci
      +1 yıl

@Matmazellz emin olunki onu dayaparım fakat bugün kabul günüm herhalde yorumlarda ve özel mesajlarda nevrimi döndürdüler. Kendi engelleme rekorumu kırdım. Belkide o sebeple biraz ölçüm kaçmış olabilir. Kismetse artık başka bir gün daha farklı yazabilirim... 🙏

Yorumla
  • gülümserkene
    gülümserkene Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Türk erkeklerinden çok Kürt erkeklerinin daha çok yükseldiği doğrudur.

0
    0 Yorumla
  • MᴇʟᴀɴᴋᴏʟɪᴋDᴜʏɢᴜʟᴀʀ
    MᴇʟᴀɴᴋᴏʟɪᴋDᴜʏɢᴜʟᴀʀ Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Menopoza girerlerse ki öyle birsey biyolojiye aykırı yani hicbirzaman

0
    1 Yorumla
    • Arazzaras
      Arazzaras
      +1 yıl

@MᴇʟᴀɴᴋᴏʟɪᴋDᴜʏɢᴜʟᴀʀ yine sen yine numunelik yorunların

Yorumla
  • axish2s
    axish2s Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

dünyayı Türkiye den ibaret gören birisi.. hayatının hiç bir anını Türkiye dışında yaşamadığı gibi hiç arsştırma gereksinimi duymamış bir aciz.. yazık..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Olay şu hiçbir kıza yükselmediği zaman pısırık ezik sünepe görülenler bir yerden sonra illallah ediyor... Aşırılık aşırılığı doğuruyor...

1
    0 Yorumla
  • єjɗєrƙυɾƭ
    єjɗєrƙυɾƭ Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı.

Kadına değer vermeyi öğrendikleri ve kadının önemini anladıkları zaman...

1
    0 Yorumla
  • albydrop
    albydrop Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl

Senin bahsettigin erkekler yurtdışına çıkıp bir aure kaldıktan sonra tekrar geri döndüğünde bahsettigin gibi her kadına yükselmiyorlar

1
    0 Yorumla
  • poyrazaci
    poyrazaci Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

O yüzden de kadınların ( tabi hesideğil ) bir yerleri kalkıyor kölen olayım nedir ya

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk erkeklerinin herhangi bir kadına kadın olduğu için yükselmesi ne zaman son bulur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Turk erkeklerinin yabanci kadin meraki tahmini ne zaman biter😅? 32 cevap verildi
Türk erkeğini kadın tribinin müptelası yapan olay kadınların ulaşılmaz olması mı? 19 cevap verildi
Türk kadınları, Nargileci bir bey'in zevc-i izdivacına talip olur mu? 21 cevap verildi
Türk erkeklerinin bu kadar kadın düşkünü olması nedeniyle egonuz yükseliyor mu? 20 cevap verildi
Türk erkekleri için vazgeçilmez kadın cilveli kadınlarmış? 2 cevap verildi
Türk erkeklerinin yuzde kacinin amaci bir kadini kullanmaktir? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siz güne nasıl başlıyorsunuz, sabah rutinleriniz ve küçük mutluluklarınız neler?
  • Feminist biriyle çıkar, aşık olur, evlenir misiniz?
  • Yüzme biliyor musunuz, denizde yüzmeye başladınız mı bu sezon?
  • Menemene peynir yakışır mı? Deneyenler oldu mu?
  • Duvar kağıdınız ne?
  • Memleketiniz ile gurur duyuyor musunuz?
  • Sizce Taksilerde su, kolonya ve lokum ikramı kalıcı bir hale gelmeli mi?
  • Bilin baqalım bugün kimin doğum günüsü 🎂✨️🎈🎈?
  • Herkesten herşeyden çok çabuk sıkılır mısınız?
  • Sizin için saygı duruşunu hak eden, unutulmaz ama az bilinen filmler hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨