türk erkeklerinin bu kadar kadın düşkünü olması nedeniyle egonuz yükseliyor mu?

türk erkeklerinin bu kadar kadın düşkünü olması nedeniyle egonuz yükseliyor mu?
Açıkcası türk kızlarının daha çok erkek düşkünü olduğunu düşünüyorum. Erkeklerin biz kadar gündemi karşı cinsle dolu değil. En basitinden bir çifti sokakta toplu taşımada gözlemleyin kız erkeğin gözlerinin içine düşüyor adam sıradan bir şekilde duruyor. Bence ortada şişecek bi ego varsa erkeklere düşer
Nerden baksan çoğu erkek (özellikle sosyal medyada) kadınlarla iletişimi seven ve gerçekten abartıcı cümleler kurup kadınları şımartan tipler oluyor. Hiçbir özelliği, yeteneği ve gurur kaynağı olmayan herhangi bir kadın bu cümlelerden sonra egosunu tatmin ediyor. Hiçbir insan vazgeçilmez değil. Bu bahsettiğim tipte ki insanlar illa ki var. Ama her insan böyle demiyorum.
Hanımefendi eiğ i kaptınız 🙄
Teşekkür ederim prenses.
Prenses senin anandır 🤨
Evet öyledir kendisi. 💅
Dikkatini çeken her dişi bireye yürüyen, bu konuda tek farkım sıranın bana denk gelmiş olması dışında bir şey olmayan bir durumda egom niye yükselsin? Bu durumda her kadının egosunu artacağını düşünen insanlar bomboş bana göre. Hicbir vasfı ve seciciligi olmayan biri bana yuruse ne yürümese ne?
Kendi zihniyetlerinin kirliliği böyle
Hayır yükselmiyor. Çünkü kadın düşkünü olması beni değerli yapmıyor. Bir kadına 100 kişi bakabilir ama 100 erkek de sadece bir kadına bakmıyor. Değerli olmadığım yerde kimseye yüz vermemek de beni egolu yapmaz.
Cevap
7Cevap
Türk kadını bu yüzden egolu zaten.
Sebep tam da bu.. O yüzdendir ki umursamaz biri her zaman daha çekici gelir..
Çünkü etraf onu umursayanlarla dolup taşıyor zaten..
her kadına düşecek karakterde bir adam bana düşmesin Zaten.. benim egomu ancak beni anlayan beni seven tanıyan samimiyet olduğu gibi olan biri yükseltebilir ki o da bunu hakettiğimi bilir saf niyetimi ;)
Çarşamba pazarından alınmış dizliğe benzeyen kadınların Versace gibi takılmalarını görünce arz talep dengesinin kadınların lehine olduğu kanaatine varıyorum.
üç beş kendini bilmezin saçmalığı ile şişecek boş egom yok şükür
özgüvensiz kadın müsfettlerl düşünsün bu knuyu
Yükselmiyor aksine çok rahatsız edici bir durum. Abazaları tersleyince de egoist oluyoruz.
Herkese olan şeyler beni yükseltmez ve ruhumu okşamaz.
Sadece bana düşkün olan erkek egomu yükseltebilir ama masumca :)
rahatsız ediyor çünkü neredeyse her kadına düşüyorlar bana düşmesinin anlamı kalmıyor artık
Erkekler kadin duskunu. Cumledeki mantik hatadi buram buram. E ne duskunu olucak erkekler erkek duskunumu olucakti? Herkes kendi cinsine duskun olsun arkadaslar. Bakin kiziyorlar 😅😅
Hayır hiç hoşuma gitmiyor. Peşimde koşan insan bana bir itici geliyor
Egom yükselmiyor. Ama klas hoş cinsellik peşinde olmadığına emin olduğum birinden gelen ilgi elbetteki yukseltiyor
Herkese ilgi gösteren birinden ilgi görmek egomu yükseltmez.
Kesinlikle bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.
Valla ben öyle bir şey görmedim
Cinsel açlığın Afrika'sı. :D
legom yükseliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?